Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 58 317
  • 843
  •   1
Отговори
# 210
Е, не всяка, дори и на 30, дори и на диета 24/7/365 може да има една педя дупе и това дупе не прави от лелята мацка. Една Моника Белучи никога не е имала една педя дупе, нито София Лорен, нито Джей Ло, етц., етц.

PS Шофирам със всичко, вкл. тънки токове, дебели платформи и джапанки.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 19:34 от Agent Provocateur

# 211
Точно това си и помислих и аз: как на някои жени им стои много добре да са по- пищни 💃Като пример аз лично аз много харесвам и Моника Белучи, и Катрин Зита Джонс, и Салма Хайек..
Аз тъй като също съм доста пищна на места избягвам част от модните тенденции категорично: като оверсейз дрехите. Много е лесно според мен там да се залитне и човек да изглежда все едно "износва" дрехите на друг, а при мен добавя и много килограми визуално и от пищна, ставам: дунда 🙄
Иначе днес съм с шарени дрехи и прекрасно настроение (за което допринесохте и вие: благодаря за хубавите коментари по-рано днес Simple Smile
За утре ще съм барби-аутфит с розова рокля..
Вие какво сте планирали за обличане?

# 212
  • Sofia
Какво се хванахте за малкото дупе!  Joy
Не е задължителен атрибут , за да изглежда привлекателна една жена.
Иначе и аз съм от типажа на Моника.

# 213
  • София
Аз съм като София Лорен, ама с малко повече коремче.

# 214
Педя дупе аз го разбрах по-скоро метафорично, поетично :Д. Демек стегната и слаба, но ако е буквално...не. Забелязала съм още преди доста години, че култът към солетените крака и скелет-визията е доста характерна за нашия край, коментирала съм това и с албанки и сръбкини, които се сдухват като се приберат на гости при роднините на Балканите. А те са далеч от дебели, говорим за 170, 60-62 кг спортни момичета.

Аз като ученичка също имах фикс идеята, че външността ми започва с килограмите и те трябва да започват с 5, че дори не може никога да си прекалено слаб. В училище върлуваха диетите на солети и ябълка, а за рождени дни кифлите си подаряваха дори дрехи. При въпроса ми ,,Е ако не улучиш размера?" - „Е как да не го улуча, колко да е дебела Марийка (примерно)", с което се индикира, че Марийка както всички други Марийки e до 50 кг. Аз никога не съм била и пълничка дори, но такива неща силно ме сдухваха, защото чувствах натиск с тези кила, навсякъде имах чувството, че за тях се говори и за атрактивни се смятат най-големите скелети (които аз никога не съм харесвала....45 кг, 48 кг, 52 кг... че понякога и 53 кг... това е кокали при една висока жена. Като чуя 175, 53 кг и настръхвам.

След като дойдох в Германия, осъзнах колко грешно е цялото това нещо и намерих своята среда. Все още имам нещо като фобия от качване на кила и истински се мразя ако кача 2-3 кг, но и се научих да обичам извивките си(171, 58,5 кг, но преди бих се чувствала дебела на тия кг). Точно Моника Белучи и подобни истински жени са ми големи примери и мисля, че е супер секси една пораснала жена да има тук таме къде да се щипне. Планирам като порасна и аз дори да кача до 60-62, дай Боже мускул. Дебела-не. Ама скелет-не също. На никоя възраст!! Никаква педя дупе, освен ако не говорим за едната буза. Grinning

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 20:01 от snowwhite12

# 215
  • В градината...
Александрия, ти просто си нормална, не си закръглена.

# 216
  • София
Доста съм закръглена 65 кг на 165 см съм.

# 217
Не шофирам, но се возя доволно.  Smiley

Александриа, многа си симпатична, носи си късите гащи, отиват ти.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 23:03 от Босилка

# 218
Супер си! : )

# 219
  • В градината...
Доста съм закръглена 65 кг на 165 см съм.
Това е напълно нормално, другото е да си слаба, ако паднеш под това.

# 220
Като минах 40те и до 70кг съм стигала, никой не ме е намирал за дебела, просто не се чувствах добре. Ограничавам въглехидратите и сладкото и въпреки, че най се харесвам 55 килограма, вече се приемам и 58-60. Да шофирам боса най-обичам. Редовно изхлузвам обувките с токчета и си карам по капли.
Много ми хареса палтото на Босилка. Там откъдето купих роклята цялата колекция палта е на разпродажба и мога да я сменя за едно. Уви само ги колекционирам, почти не се налага да ги обличам заради меката зима. Днес на разходката бях по тениска с кожено яке в ръка.

# 221
С палтата и аз съм така, имам три на Андрюс, Елизабет и Франц Мари. Много си ги харесвам, ама като няма сняг при нас... и някак си да се помъкна с палто...и аз спокойно мога да изкарам по кожено яке цяла зима.

# 222
  • София
Днес на разходката бях по тениска с кожено яке в ръка.
Нали знаеш колко те мразя Wink

Аз днес бях на балет. Липсваше ми и ми хареса.
Вие какво предпочитате - опера, балет, мюзикъл, рок концерт, театър и т.н.
Питането ми не включва кино.
Ще ми е интересно да обсъдим и културните предпочитания.

# 223
  • София
Всичко обичам Змия. Носят ми различни усещания. И симфоничен концерт добавям.

# 224
  • В градината...
Ние имаме само театър. А ми се иска да отида и на други видове спектакли.

Общи условия

Активация на акаунт