Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 58 301
  • 843
  •   1
Отговори
# 195
  • Виена
Златните сандали са ми любими, но имам и петнадесетина чифта други, да няма заблуди Simple Smile Предпочитам за лятото на работа слинг бак сандали, тоест с каишка на петата, отпред затворени. За свободното време всякакви нося. Пенева, със сигурност си много по-слаба от мен, защо се отказваш от бели панталони?

# 196
Супер аутфит на Бомболино, и сандалите са прекрасна златна колекция! (подразбрах, че едва ли са само тези)
Ейнджъл е прекрасна отново.
Магни, много ти отиват късите панталони, страхотни крака!

И е ясно, че къси панталонки са за лятна ваканция, не ходим нелепо облечени никъде.
Все ще намине някой екзот с абсурден пример, и то, естествено, негативен.

Веднъж видях в метрото невероятна дама, 80+. Убих се да я зяпам, чудех се бивша балерина ли е, йогинка ли е, с такъв изправен гръбнак като струна беше, и раменете отворени, гръдните мускули явно идеално гъвкави.
С лятна рокля на цветя беше, до кокалчетата, и балеринки, с голяма шопър чанта- възхитителна беше!
Като порасна, ще съм като нея. Остава да си правя редовно йогата.

# 197
Веднъж видях в метрото невероятна дама, 80+. Убих се да я зяпам, чудех се бивша балерина ли е, йогинка ли е, с такъв изправен гръбнак като струна беше, и раменете отворени, гръдните мускули явно идеално гъвкави.
С лятна рокля на цветя беше, до кокалчетата, и балеринки, с голяма шопър чанта- възхитителна беше!
Като порасна, ще съм като нея. Остава да си правя редовно йогата.
И аз имам такава незабравима метро-среща с подобна дама. Не можех да спра да ѝ гледам невероятно красиво, по момичешки оформените прасци, заоблени където трябва, с прекрасни малки капачки на коленете, с тънки глезени, нулево увисване.
Красимира Колдамова направо. Която също я обърках за 15 годишна веднъж, като стоеше в гръб, изпъната като струна.

# 198
...Красимира Колдамова направо. Която също я обърках за 15 годишна веднъж, като стоеше в гръб, изпъната като струна.
15 годишните никога не стоят така, ако не са активни балерини естествено Wink

...Пенева, със сигурност си много по-слаба от мен, защо се отказваш от бели панталони?
В ръцете съм по-слаба, в краката - не Thinking та затова белите панталони останаха в миналото (преди 60+ постоянни кг)

# 199
  • София
Не знам къде са неприемливи късите панталонки, обаче аз цяло лято ходя с такива.
Всичко е до излъчванто на жената, не е до възраст и килограми, опредлена кройка седят добре и на малко по-закръглени дами.
Роклята не Магни не е за нея, според мен. Не й се връзва, не знам точно защо.

# 200
  • В градината...
Аз обичам само сандали на платформа. Или дори да не са, под предната част на крака също да има височина, за да може наклонът да е по-малък. Обичам да вървя бързо и не искам да се замислям за всяка крачка и да се препотявам като вървя. Платформите правят обувките да подтичват сами. Височина поне 7см.

# 201
  • София

Клер, между кецовете и палтото какво сложи?

Тъмно синя миди пола. Почти не се подава под палтото - може би една педя.

# 202
  • София
Миналата седмица си изхвърлих два чифта червени, равни чехли, тази си купих едни черни, пак равни. За всеки ден и за шофиране ми трябват равни обувки. Не мога да се престраша още да шофирам с ток или платформа. Едни сандалки трябва също да си взема и съм готова за лятото. Писна ми в коридора да има 20 чифта обувки, 5 човека сме, всеки като наизвади 2-3 чифта, които сменя през ден и не можем да се разминем. Решила съм да намаля драстично количеството.

# 203
  • София
Нямам проблем с карането с токове, редовно го правя.

# 204
  • София
Нямам проблем с карането с токове, редовно го правя.
Знам, че много жени карат така. Мен ме е страх все още.

# 205
  • Виена
Увереността идва с опита Simple Smile Аз само боса не мога да шофирам, преди имах в колата резервни обувки, отдавна нямам. Но това лято с месицински чорап шофирах и с едни анатомичти чехли ара. Нелепо беше, спирам колата, от прозореца се вижда добре облечена жена, някакъв човек от отсрещната кола ми се усмихва, отварям вратата, разстила се красива рокля и под нея се протягат крачета с ниски медицински чехли и медицински чорап на единия крак. Когато не можех да ходя след изкълчнане пак с колата движех, рутината идва с годините опит

# 206
Докато стана, докато направя кафе и стигна до темата вече нищо не виждам! Всъщност само Ейнджъл, тя си знае, че съм и огромен фен на стила.. И Бомболина - горещо одобрявам бели дънки/панталони със златни сандали Simple Smile Много често към такава комбинация нося тъмно синьо или тъмно маслено зелено или каки или бежово!

Имаме една баба в квартала, засичам я на велоалеята, тича или кара кънки. Копие на Плисецкая в гръб. В лице - 70++. Евала! Разбира се, че 60% е ген, аз нямам такъв скелет и няма да имам дори да го изгладувам до 30 кила, но другите 40% са труд и самодисциплина!

Като сме заговорили за обувки Simple Smile

PS Аз лично не се интересувам кой доколко е запознат със стила/еклектиката/трендовете/класиката, ако аз се чувствам адекватно и естетически издържана. Разрешавам и на всички останали да си обличат това, в което се чувстват добре, дори да не ми се вписва в разбиранията. Но гледам с кеф и с още по-голям кеф правя комплименти и на познати и на непознати по улицата  Wink

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 16:44 от Agent Provocateur

# 207
Ох, днес си бях взела почивен ден и всичко изпуснах и Ейнджъл и Магни по къси панталони. Sob Аз пък смятам, че на хубаво тяло като на Магни всичко стои добре и я харесвам с роклята.
Бомболино страхотни пролетни тоалети, много добро съчетание! Записвам си и модела панталони за по закръгленки дами и ще го търся!
Вдъхновена от вашите пролетни настроения днес си направих гел цвят корал и после се замислих, че прекалено е рано и на тъмните ми връхни дрехи ще е малко като от махалата! Но ме кефи и ще си го нося! Wink

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 18:43 от mimi.7299

# 208
  • София
Аз съм на 45+ и доста закръглена, но не виждам защо да не мога да ходя с къси панталонки през лятото.

# 209
  • Sofia
Аз шофирам със всякакви обувки и на всяка кола стелката е продупчена от токчета. На едната даже и пода бях пробила. Joy

Днес зяпах една дама пред мен докато пресичаше - на 50+ с тесни дънки, елегантни боти и късо яке, много фина, стегната, с една педя дупе.  Някои на 50 са мацки, други на 30 са лели.

Общи условия

Активация на акаунт