Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 59 350
  • 843
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, с какво хидратирате/омазнявате кожата на краката от коленете до стъпалата? Моята кожа там е изключително суха и се лющи, лятото пък е някакъв ужас. Трябва ми нещо, с което като се намажа сутринта, да държи кожата еластична и хидратирана до вечерта, а не да попива веднага и до обяд да усещам пак сухота и лющене.

# 376
Момичета, с какво хидратирате/омазнявате кожата на краката от коленете до стъпалата? Моята кожа там е изключително суха и се лющи, лятото пък е някакъв ужас. Трябва ми нещо, с което като се намажа сутринта, да държи кожата еластична и хидратирана до вечерта, а не да попива веднага и до обяд да усещам пак сухота и лющене.
Ползвам за душ това:
Скрит текст:
За крака и точно частта до коленете съм най-доволна от това:
Скрит текст:

Попива и прави защитен филм, който не мазнее, но кожата стои мека и пухкава да следващ душ.
Цялото тяло с бебешко олио, каквото ми харесва като аромат. На пазара има много. Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 10:09 от Sysly

# 377
  • В градината...
Лятото задължително с олио - бебешко, масло авокадо, макадамия, кокос, какаово, каквото ми попадне в момента. Държат през целия ден.

# 378
  • Виена
И на окситан лосионите за тяло държат цял ден. Иначе за измиване това:

# 379
За тяло ползвам това за къпане:

https://366.bg/avene-gentle-shower-gel-sensitive-skin-500ml.html

За овлажняване боди хидратиращия топящ се крем от същата серия, много го обичам. Латото доста слагам и маслото на НЮКс, въобще без него не оставам...

https://sanita.bg/kozmetika/avene-3807/osnovna-grizha-za-tyalo/a … hydratant-250-ml/

# 380
  • София
Между другото- купих си хидратиращия крем за лице на Mixa по препоръка оттук и мога да потвърдя, че е много добър. Усещам лицето си еластично и мекичко, няма никакво опъване.
Чудесна препоръка, момичета!

# 381
Между другото- купих си хидратиращия крем за лице на Mixa по препоръка оттук и мога да потвърдя, че е много добър. Усещам лицето си еластично и мекичко, няма никакво опъване.
Чудесна препоръка, момичета!
Миксата я гледах, че има цяла серия, и за ръце и мицеларна вода.

# 382
  • София
Всичко, което съм пробвала на Микса е много добро. Мицеларните води за чувствителна кожа и за суха кожа са най-добрите, която съм ползвала, справят се феноменално бързо с грима и не дразнят очите. Хидратантните кремове със 7 и 10% хиалурон са фантастични. Има и един друг крем, който е в опаковка с дозатор, мисля че беше за над 45 г., също много добър.

# 383
  • София
Аз препоръчах Микса за атопична и суха кожа. Измивното олио, лосионите са добри.
Аз ползвам измивното олио и за моето лице всеки ден.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 14:06 от Rockstar

# 384
  • София
И аз харесвам всичко на Микса.

# 385
И аз съм на Микса от 3-4 месеца. Как не съм опитала досега! Мицеларната вода не я отмивам, с нея лягам. Всичко е много сполучливо.

# 386
Всичко на Mixa ползвам аз – мисля, че съм извъртяла абсолютно всичките им продукти. От лосионите за тяло, през мицеларни води до кремчетата с дозатор и гел серума с хиалоронова, както тези в бурканчетата. Вече пета година са ми сред фаворитите. Поне на моята кожа се представят по-добре, отколкото Виши, примерно. Клиник са ми ок, но все тая, няма особен ефект, както и Есте Лаудер, което пък не оправдава цената им. Хващам се, че все посягам към тубичките на Микса. За тяло за суха и супер суха кожа вече с години ползвам, само това ми успокоява и кожата на подбедриците.

# 387
  • София
За лице като основа ползвам хиалуроновото гелче на Mixa. След това слагам крем на Лореал.

# 388
  • Бургас
Аз също, едни от кремовете, които харесвам са на Микса, бебешкият им шампоан ми е от любимите, мицеларна вода, измивен гел, тоелетно мляко, лосиони.На мен също кремове и шампоани, които нямат някаква специфична характеристика ми действат най-добре.

# 389
Френската Микса е явно нещо като немската Нивеа, добро качество на достъпни цени.

Общи условия

Активация на акаунт