Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 57 533
  • 843
  •   1
Отговори
# 60
Да, но не и за мен, пробвала съм. Ще си ходя тип разплетена кошница и ще залагам на цвят. 😂
Ми то и аз така си ходя...води се късо каре...ама на това гнездо никакво каре не се вижда... Simple Smile

# 61
Миа, какво е това виртуално изкачване?
https://www.theconqueror.events/all-challenges/

Избираш си маршрут, сваляш апп и си ходиш/тичаш за време каквото ти си избереш (има виртуална карта/google streetview, пращат ти имейли, картички). Сега ще изкачвам Фуджи 😆 Трябва с нещо да се разсейвам да не лудна, все пак две деца на домашно обучение и full time работа от вкъщи, трябва да се изразходи енергията някъде.
Огромно благодаря за идеята, Мия Simple Smile
Ще се възползвам, малко да ми помине ставата, че покрай предизвикателствата на фирмата производител на гребната ми мaшина попрекалих и сега се наливам Аулин!
ТМ се е справил прилично, като и подвиеш краищата със кръгла четка съвсем няма да личи. Знам колко е трудно - последната година подстригвам щерката с нейната идеално права коса!

Магни Simple Smile)) още една сестра по зодия и питие!

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 19:17 от Agent Provocateur

# 62
Искам да си променя прическата. От каре в момента съм с равна коса до педя след брадичката.  Стои сплескана горе, а надолу разпиляна. Бретон не ми отива, лицето ми е кръгло.  Не искам къса, а самата коса е  тънка и леко чуплива. Какво да бъде?
И моята коса е тънка и леко чуплива, но и сравнително гъста в същото време. Най-лесно ми е точно с равна прическа или дълго каре. Тогава стои почти права. Колкото по-къса, толкова повече се начупва.... Не етажирам, защото става доста неприятно за поддържане и ако цъфне, няма изчистване. Когато стане сплескана отгоре и разпиляна отдолу, значи краищата са се поизсушили и изтощили и е време за скъсяване. По това се ориентирам Smiley Тънка и чуплива коса е широко понятие, все пак. Покажи ни снимка, за да се ориентираме.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 21:40 от Light Beam

# 63
  • София
Аз пък се кефя като се етажирам и се начупи сама.

# 64
Ама, тя моята се чупи много. Всеки кичур е със собствено мнение - един навътре, друг - навън, трети целият на вълни или спираловидно усукан, .... изисква доста повече време за оформяне сутрин.

# 65
И моята е чуплива...

Ще паднете да се смеете какво гледам в момента Wink След като разбрах що за животно е това корейската драма преди 2 седмици вече прогресирах до... корейски техники за самоподстригване на бритон! С тези темпове ще изкарам някоя корейска филология до края на пандемията Wink

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 21:12 от Agent Provocateur

# 66
  • Русе
Днес при мен е толкова мъгливо, мрачно и въобще не ми е пролетно! Косата я минах през фризьор наскоро, сега трябва да помисля за лицето. Искам някоя освежаваща процедура. Не съм си купувала нищо ново отдавна, а ми се иска!

# 67
И аз все не се решавам с тая пандемия да отида при козметичката, беше ми правила една златна терапия /не е със злато, просто така се казва/ и лицето ми грееше. Работи с израелската козметика Gi-Gi. Много ми хареса...

# 68
  • Стара Загора
Здравейте момичета 40+ Simple Smile
чета темата с интерес от момента на създаването й, но не съм писала..
Сега обаче съм в голяма чуденка и реших да си посъветвам тук..дали да задържа палтото. Винаги съм искала oversize palto, но стои ли ми ок...върви ли за 40+... изобщо ..хем ми се ще..хем май не е за мен, защото не съм от слабите..
Иначе нямам търпение да идвя пролетта и да освежа визията с нови розови неща..Искам и яке..и чанта...и сенки в тая гама...изобщо розово ми се носи, че ми писна от  черно

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 17:19 от Мъфита

# 69
  • София
По-добре да не е черно и да не е пухкаво.
Аз на големите палта гледам гърба - ако там не стои като мечка, съм ок.

# 70
На мен ми хареса палтото, Мъфи, не те прави едра. Само сложи един весел шал за цвят, че много е станало черното Simple Smile

# 71
Мъфи, и на мен ми харесва палтото и намирам, че ти стои добре, право е и не дава обеми...с един свеж ярък шал ще е супер!

# 72
  • Стара Загора
Мерси за мненията момичета... аха-аха да реша да го върна и се отказвам..но имам още време..Иначе ако го оставя , няма да е изцяло черна визията..просто като го купувах така се случи..

# 73
  • София
Тия овърсайз истории май седят истински добре само на клечави хора. Ако не си XS или S неминуемо почваш да изглеждаш дебел. Имам едно такова палто и аз, седи си в градероба и го обличам веднъж на сезон, Този още не съм, че е мега дебело и с вълна в състава.
В очакване на поредните дънки и дънкова пола съм. Установих, че нямам светли, а полата беше импулсивна, асиметрична, намерила съм й визия с бяла риза. Нещо такова:

# 74
  • На острова
Взех си и аз едно пролетно овърсайз палто/сако на Манго. S размер е, но доста ми големее. Ще го нося със светли, къси дънки и равни обувки.

И по повод дънките, през уикенда получих три доставки, тъй като съм в търсене на перфектните mom jeans. Имам два чифта, които не ми седят така както искам, даже не знам защо не съм ги върнала, ама вече е късно. И трите чифта са май 100 % cotton и това ги прави по-твърди и неудобни за клякане/сядане/etc. А мен точно ми трябват за ежедневие с деца. Клинове нося само за тренировка и колкото и дискомфортно да звучи, за мен дънки и топ е перфектната домашна “униформа”.
Мисля, че едни на Stradivarius добре са ги докарали - къси до глезена, висока талия, не много скини, но и не много широки, и леко стречи. Пак ще ги пробвам днес за 5-ти път и ще реша.

Общи условия

Активация на акаунт