Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 57 579
  • 843
  •   1
Отговори
# 645
  • Виена
Давай леопарда, Рокстар. За полата и на мен ми се струва,че е по-добре от панталончетата, само обемът ме притеснява малко. Права до коляното най-добре ми стои, но не е удобна да се мотая с такава в почивните дни, иначе взех зелена от кенсол

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 20:27 от bombolino

# 646
Сетих се за онази актриса или моделка) не си спомням каква беше/, приятелка на тенисист, която се оплакваше, че е абсурдно да ползва една баня и тоалетна с гаджето.
Боболино, на мене ми харесва полата, хубаво ти стои

# 647
  • В градината...
Мъжът ми - на долния етаж с децата. Спят на отворен прозорец, аз не мога. Имат си баня. Аз на горния етаж, с голямата баня. И дрешник Wink

# 648
  • София
Ей го леопарда:

# 649
  • Sofia
И аз си купих рокля, ама не знам дали ще я облекла извън къщи. Момчетата няма да ме пуснат навън така. Grinning Твърде е късичка и с голямо деколте , но е прекрасна естествена коприна в черно.

# 650
Бомболино, полата (разкроената) – с нея си ми много сладка и френска!

Ауу, Роки, ма много ти ходи този принт. Отваря ти лицето! Съчетавай повече  подобни цветове в аутфитите – кафяво, беж, черно.

# 651
Сетих се за онази актриса или моделка) не си спомням каква беше/, приятелка на тенисист, която се оплакваше, че е абсурдно да ползва една баня и тоалетна с гаджето.
За мен лично не е абсурдно и съм заела и част от "семейната" баня, но предпочитам никой да ме ме ръчка рано сутрин, че съм рядко зла преди 2-ото ми двойно кафе.
Скрит текст:
Иначе с удоволствие го тормозя с присъствието си докато е под душа. Не търсете подтекст, няма такъв.
По същият начин като почна да се мятам по цели нощи и да го будя се местя или в спалнята за гости или в хола или в мазето. Няма нужда и двамата да сме недоспали и кисели. Toй прави същото.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 20:33 от Agent Provocateur

# 652
Роки, топ топ си!! Много те отваря този принт. Да я скъсаш от носене роклята Innocent

# 653
bombolino с правата пола те харесвам много, много, а също и с панталона, но мен не ме слушай аз не обичам много разкроени поли...!
Роки и ти си страхотна с роклята...отива ти!
Ейнджъл също е с прекрасна свежа рокля.
Розовата младежката на Клеми с коланчето е супер приятна...мечта.
Еййй идва пролетта и ни се ще в нещо цветно да се подновим. Много добре ви стоят момичета!
Искам да ви се похваля от маслото от жожоба, днес кожичката ми една такава лъскава, много съм доволна за сега. Дано не ми направи пъпки, че с моята мазна кожа.
ПП Изгледах репортажа за маслата. Като цяло извода е да су търсят масла с ниско съдържание на олеинова киселина.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 20:54 от mimi.7299

# 654
Пекна слънце ☀️ и леля  развърза кесията за роклички 😜

# 655
Каква марка е черната рокля с белите цветя?
Страхотна е 🤩

# 656
Страхотна е 🤩
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0902982001.html
Рискувах с S-ка въпреки,че съм повече М ,ама горе долу бива ....

# 657
  • София
Страхотна е 🤩
M съм и аз на HM, да рискувам ли с S? Ще ми дадеш ли мерки на лични? Жестока е!

# 658
Страхотна е 🤩
Аз на Н&M си купувам 34 размер, може би трябва да поръчам xs. Може ли размери на роклята на лични?

# 659
Извинете, катам откъде купувате ?

Общи условия

Активация на акаунт