Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 57 580
  • 843
  •   1
Отговори
# 630
  • Mediterraneo
След като две години изкарваше по няколко часа преди да го изнесат комарите, от миналата година оборудва дивана с балдахин. Голям майтап, като една принцеса спи под балдахина, спукваме го от бъзик с децата.

# 631
  • София
И моят спи на терасата лятото. Аз се прибирам вътре на сянка, да си чета. Вечер идват разни зверове, не е подходящо.

# 632
  • София
А тези, които спят отделно, не се ли страхувате от загуба на близостта?
В смисъл?  Докато спим не можем да правим нищо друго, освен да спим.
Това което ни сближава го вършим в будно състояние🙂

Е близостта не е само секс. Гушкането и допирът също са близост.

# 633
  • София
Не обичам някой да ме докосва като спя. Нашата спалня е с ширина 165+, така че все едно сме на отделни легла.

# 634
  • София
Зимата се гушкам, лятото в отделни стаи.

# 635
Ние спим заедно и ни е много приятно. Преди това години наред сме спали сами, но вече 4 години лягаме и ставаме заедно и ни е много, много добре. И двамата май доста се въртим насън, но не си пречим, защото леглото ни е огромно. Не обичам да спя сама, нито пък сгушена в някого, достатъчно ми е просто ръката ми да опира неговата, за да заспя спокойно. После - както дойде.
Та леглото ни е едно и завивката ни е една, по пък баните са ни отделни. Е, няма такъв разкош! Наистина е страхотно да си имам мое място, където да си върша всички женски процедури, без да се притеснявам, че някой друг чака ред. Този някой понякога влиза, за да ми зареди няколко ролки тоалетна хартия примерно, и винаги се изумява от броя и разнообразието на бутилки и шишета. Как не можа да разбере, че всичките ги ползвам и всичките ми трябват Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 636
  • София
Да върна темата в темата.

Не знам много ли е "младежка", обаче на мен много ми харесва. Коланът е първият тънък, който ми попадна, но всъщност даже ми харесва с него.

# 637
Младежка, не младежка... много добре ти стои, а е лятна, лежерна... що пък не Simple Smile Ако ми стоеше толкова добре, бих я носила с кеф Hands V

# 638
Клеми, отива ти много! И щом ти харесва, си я носи с кеф!

И аз днес си купих рокля, която не е в много мой стил, но ме грабна с цвета си..)

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 22:36 от Angel_wing

# 639
  • Виена
Аз пък се чудя дали да си оставя една дънкова пола от С оливър, да си я нося за неделни пътувания

Или да я оставя и да взема някое от долните мързеливи панталончета за същите цели

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 20:27 от bombolino

# 640
Е близостта не е само секс. Гушкането и допирът също са близост.
Е да де, точно това се прави в будно състояние, в заспало поне аз не мога.😆

# 641
Бимболино - полата!

# 642
  • София
Бомболино, взимай полата! Таман като за теб е!
И аз си купих рокля. Турбо леопард, ей сега ще ви я покажа.

# 643
Слънцето грейна и ни се приносиха рокли..)

# 644
Нищо не прави една жена по-щастлива от отделна, само нейна си баня! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт