Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 57 586
  • 843
  •   1
Отговори
# 615
Аз като го сръгвах моя и му изсъсквах "хъркаш", той ме гледа неадекватно и ми вика: "ти  хъркаш", а аз не мигвах😂

# 616
Завиждам на хората с отделни спални неистово,това е голям лукс,мразя да спя с други хора от от съвсем ранна детска възраст хаха,отделно обичам да си чета до късно и т.н. -като порасна отделна спалня и прилежаща баня  с вана Rolling Eyes
Интересното е, че и аз мразя да спя с друг в една стая, майка ми, детето дори, но с него така съм свикнала, че все едно си спя сама. Имаме кажи речи негласна уговорка - лягаме по едно и също време, за да не тропа другия и да пречи.

# 617
  • Mediterraneo
И моя часовник показва по 15 мин. дълбок сън, но това е май-нормално, защото комбинира пулс, движение и тн. , т.е. през останалото време човек си спи,  но тези показатели са по-нестабилни.

Определено не е нормално. Децата ми имат по минимум 3-4 часа дълбок сън.

# 618
Аз като го сръгвах моя и му изсъсквах "хъркаш", той ме гледа неадекватно и ми вика: "ти  хъркаш", а аз не мигвах😂
Същите сме Angry

# 619
От три години спя в хола. Като ме залива ха вълните се изнесох. Аз отваря прозореца и зимата.... Не можех да спя повече от час и се разхожда из апартамента, гледах телевизия.... После като ми стане студено се огъвах като пашкул.... Така 4,5 месеца и взех кардинално решение да се изнеса. Сега на никой не преча и никой не ми пречи... Ааа, и не ме обвиняват в опит за бавна смърт🤭

# 620
  • София
А тези, които спят отделно, не се ли страхувате от загуба на близостта?

# 621
  • София
Ами за толкова години все трябва да сме я загубили....😜 Или намерили.

# 622
Ние по принцип нямаме помежду си такава емоция, страх, един спрямо друг, за каквото и да е Hands V

# 623
Аз преди спях супер леко - муха да бръмне и се ококорвах.
Обаче..откакто съм с ММ, спя като бебе и много.

# 624
  • Бургас
Напоследък си мечтая и аз за отделна стая.Много по-спокойно и пълноценно спя, когато съм сама.Най-малкото хръкване ме събужда дори и с тапи и честно казано здравето ми е по-скъпо.

Явно има нужда от промяна  Smile  Stuck Out Tongue

# 625
  • София
Ох, аз откога си мечтая за отделна стая с врата! С легло, бюро с лаптоп и гардероб. Просто една стая....😔🥺

# 626
А, аз освен за отделна стая си мечтая за баня и тоалетна към нея. Wink

# 627
  • Mediterraneo
Аз пък заспивам най- лесно, когато ММ е до мен. Само лятото спим разделени около месец, той спи на терасата Simple Smile Иначе не мога.

# 628
А тези, които спят отделно, не се ли страхувате от загуба на близостта?
В смисъл?  Докато спим не можем да правим нищо друго, освен да спим.
Това което ни сближава го вършим в будно състояние🙂

# 629
  • София
Аз пък заспивам най- лесно, когато ММ е до мен. Само лятото спим разделени около месец, той спи на терасата Simple Smile Иначе не мога.

Ехааа, искам и аз тераса, на която да мога да спя Heart

Общи условия

Активация на акаунт