Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 58 229
  • 843
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Харесвам огромни палта и пуловери. Рокли без сутиен нося, но през лятото само на море.

# 91
Оверсайз е моето за горно още от пубертета, така се крие бюста. 😂

# 92
  • В градината...
Ако облека нещо невталено и с некласическа кройка, дрехата се очертава от широките ми рамене и ханш и изчезва талия, бюст и става един квадрат.

# 93
Вчера изневиделица се снабдих с ей тази рокля Blush От ученичка се харесвам с тази кройка, но тази взе че ми стана, стои ми прилично и аз много си се харесах...

# 94
  • София
Абсолютно всички тенденции ми харесват от клипа на рускинята. И май всичко нося. И бельото не се старая да крия особено, имам предвид презрамките на сутиена. Нямам скруполи да изляза с прозрачен гръб /или гол/ и отдолу да имам сутиен. Сега ще съчетая двата тренда директно. Такива дънки с широки крачоли имам два чифта, седят убийствено, дори като си сложил 3кг отгоре и скинито вече издават това. Тай дай принтът ми е доста ретро и не знам дали ще си купя нещо специално, надали. Ярко розово за акцент обичам, понеже за основен цвят не го харесвам върху мен.

# 95
Днес си поръчах тази блуза, на снимката май е с кожен панталон, аз искам да я нося с пола...ама  тъмносиня, че с черна ще съм като сервитьорка! Много обичам бели ризи...

# 96
Sprinkles, все пак те призовавам към здрав разум! Не купувай тай дай от Том Форд както беше показано Wink

Видео на тема как да стилизираме класически дрехи и кройки така, че да не ни добавят години и да ни превръщат в копия на майките ни, да са ни живи и здрави!

# 97
  • София
Аз туря ли пола и ботуши на ток, става страшно - леля Данче директорката. А така ми харесва на снимка!

# 98
Недей така, моята леля Данче директорката беше върха на елегантността за мен. Simple Smile И въпреки това с такъв кок като нейния няма да тръгна. Моят е доволно рошав и небрежен. Stuck Out Tongue
С рокля до коляното и ботуши бях миналата седмица в дъжд и сняг. То и с какво друго да бъда, след като ми влиза сняг в кубинките...

Не ме стряска възрастта ми по никой начин вече, може би защото съм здрава и силна. 40 днес не е каквото беше през соца, дори на Балканите.  Леля или не - talk to the hand. В големия град никой не ти гледа в паницата.

С майка ми пък вкусовете ни са така диаметрално различни, че няма начин да заприличам на нея. Тя се увлича по трендове, а аз  съм заклет консервативец в монохром с някакъв акцент. Безумно скучно за нея, и така и не успя да ме напъха в токове до...22рата ми година. Мъка с такава дъщеря като мен. (Едит: в тийн годините да си на ток си беше лелешко. Масово се носеха маратонки или кларкове. Забравям вече, редактирах се.  Старост-нерадост. Sweat Smile)
Боже, да мина през сцената на малък ток за мен беше голям стрес, да не взема да се спъна и просна по очи за резил на фамилията.

# 99
Аз туря ли пола и ботуши на ток, става страшно - леля Данче директорката. А така ми харесва на снимка!
Аз постоянно ходя така, също и с рокля, сукман и ботуши на висок ток. значи съм леля Данче!
Показаната риза ще я нося с пола, до коляното, стесняваща с надолу и ботуши .... като се издокарам ще се покажа...! Grinning

# 100
В моите тийн години, носехме токове, обувки с платформи и сака. Зорлем сме се олелчвали;)
С ботуши с ток и рокля може да се получи много добра комбинация, не е задължително да е лелченска, всичко е в баланса.

# 101
Бомбета на платформа! 🤩 Лачени винени имах през 1997-8? И черни, на още по-груба! Бях забравила. Много ги обичах.

# 102
Какви тийн години 1997-1998 Smiling Imp аз тогава вече бях офис служител със строг дрес код. Костюмчетата с ризи, лятото блузка с къс ръкав или без, но пак под сако... Волност беше с жилетка... Август - свобода! С рокли с флорални мотиви и сандали отворени отпред, а мъжете с къс ръкав и без вратовръзки Sweat Smile Аз разнообразявах с шалчета и гердани във всякакви разновидности...
Сега не помня от кога не съм слагала костюм. Панталон (най-често дънки) и риза/блуза +жилетка/сако, до там го докарахме дрес кода. Пак разнообразявам с шалове, но не сложени като вратовръзка или фишу, а по-едри и по-фриволно метнати.

# 103
Леле, какви сте буквоядки Simple Smile
Нали се разбрахме, че не дрехата прави от мадамата лелка Wink

# 104
Леле, какви сте буквоядки Simple Smile
Нали се разбрахме, че не дрехата прави от мадамата лелка Wink
Агент, лафим си, естествено.... Wink
Аз съм офис служител с дрес код, та за това. Сако също обичам да нося, но не някакво лелинско, късички сака, цветни... имах едно тип Шанел страшно сладурско...но на химическото го степаха. Само дето не ги убих, беше на Стела Белчева, в годините, когато все още правеше хубави модели.

Общи условия

Активация на акаунт