Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 58 250
  • 843
  •   1
Отговори
# 105
Аз туря ли пола и ботуши на ток, става страшно - леля Данче директорката. А така ми харесва на снимка!
Satisfied  ох, кака ме разсмя, представих си го цветно. Satisfied Мисля, че не си намерила правилните ботуши и пола.

Много се радвам,че любимите ми оувърсайз ризи ще са модни и този сезон. Много ми отиват, макар че съм дребна, освен това с тесен панталон или дънки изглеждам и по-слаба. И това не е всичко Simple Smile подмладяват ме!  дори и в офиса, а там ми е най-важно. Абе обичам ги. Blue Heart

# 106
Какви тийн години 1997-1998 Smiling Imp аз тогава вече бях офис служител със строг дрес код.
Съвсем изтрещях днес. 😳 Обърках годините. 🤣
93-94 ми бяха бомбетата, 11 и 12 клас.
Кандидат-студентка бях лятото на 1994, когато беше световното по футбол и цяла България беше на крак денонощно.

Агент, не че съм буквалистка, просто завих в друга посока.

# 107
  • Sofia
И оувъсайз не е за мен, отпред надувам и ставам като платноходка.

# 108
Елена на видеото от 2019 изглежда с 10 години по-млада (според мен).

Агент, едва ли ще купя нещо tie dye.

Дез, върна ме в миналото и прекрасните тийн години/90-те! Аз завърших през 1996, четвърт век, а сякаш беше вчера ...

# 109
Дез, върна ме в миналото и прекрасните тийн години/90-те! Аз завърших през 1996, четвърт век, а сякаш беше вчера ...
Ехеее, наборки, и аз завърших тогава!

# 110
Щастливки !  Моите тийн години бяха 80-те. Социалистическа мода, шаренки памучни дрешки, кви ти дънки, бижута, грим... Smiley Ако искаш нещо по-така, трябва да отидеш при шивачка. Пък дори да го направиш, пак не си топ...
Ама си ги обичах 80-те години. Исках никога да не си отиват. Прически - от рода на Крис Норман - горе късо, отзад дълго...Sweat Smile

# 111
  • София
Прически - от рода на Крис Норман - горе късо, отзад дълго...Sweat Smile
Казвя се “Отпред късо, отзад модерно” Wink

# 112
О, сестра ми ме подстригваше като Крис - на опашка високо горе косата и после “кръц”..)

# 113
Прически - от рода на Крис Норман - горе късо, отзад дълго...Sweat Smile
Казвя се “Отпред късо, отзад модерно” Wink

"Business in the front, party in the back", обезсмъртено от Юджийн в The Walking dead. Tada
Тогава това се носеше, после дълги коси с бретони от металистите- Judas Priest, Accept, Slayer, Metallica.

# 114
Щастливки !  Моите тийн години бяха 80-те. Социалистическа мода, шаренки памучни дрешки, кви ти дънки, бижута, грим... Smiley Ако искаш нещо по-така, трябва да отидеш при шивачка. Пък дори да го направиш, пак не си топ...

Ехе биваше и през 80те, майка какви тоалети имаше - от ЦНСМ, от Валентините. Още ми е пред очите. Платове, ама платове, качествени габардини, кашмири, наситени цветове...обувките всичките бяха от кожа, не от мушама...а що Нина Ричи и АнайсАнайс съм ѝ изпръскала тайно, само аз си знам. Wink Имаше една червена кутия гримове на Пупа, в едни бурканчета сенки, едните сребристите тайно пак аз бях измазала!

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 20:25 от mimi.7299

# 115
Кога слагате червило, дами  ?

В помещение съм с маска и само безцветен вазелин слагам.

# 116
И червило “Ида”! Simple Smile

# 117
Скрит текст:
Щастливки !  Моите тийн години бяха 80-те. Социалистическа мода, шаренки памучни дрешки, кви ти дънки, бижута, грим... Smiley Ако искаш нещо по-така, трябва да отидеш при шивачка. Пък дори да го направиш, пак не си топ...

Ехе биваше и пез 80те, майка какви тоалети имаше - от ЦНСМ, от Валентините. Още ми е пред очите. Платове, ама платове, качествени габардини, кашмири, наситени цветове...обувките всичките бяха от кожа, не от мушама...а що Нина Ричи и АнайсАнайс съм ѝ изпръскала тайно, само аз си знам. Wink Имаше една червена кутия гримове на Пупа, в едни бурканчета сенки, едните сребристите тайно пак аз бях измазала!

Вярно е това. А имаше и корекоми - вътре миришеше много специфично хубаво - на парфюми /тогава бяха трайни/, на кожа и други интересни неща,  още помня този аромат.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 22:05 от Sweta

# 118
Да, и от него съм се мазала... Joy
Червило слагам всеки ден, под маската дори, в стаята в службата седя без маска. Но много ме е яд че н есе вижда, когато тя ми е на лицето... Joy
Sweta ми то парфюми само там имаше, Нина Ричито беше в кутийка по две. Милата ми майчица как не разбираше, че едното шишенце по мене отиваше.... Flushed

# 119
  • София
Почти сигурна съм, че вчера видях една от вас в района на Халите между 17:30 и 18 часа. Беше с готино жълто яке.
Изглеждаше прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт