Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 58 264
  • 843
  •   1
Отговори
# 120
Мда, №121беше хит. Wink Крадях си от мама. И Пупата и издълбах. Relaxed
И студено къдрене си причиних. Като се прибрах, нашите едва не припаднаха. Simple Smile

# 121
Мда, №121беше хит. Wink Крадях си от мама. И Пупата и издълбах. Relaxed
Ох, момичета искрено ме развеселихте, от малки сме били фръц Wink

# 122
Вече почти не ползвам червило, само любимото черешово Labello. Глосовете и червилата чакат на линия за безмасковия период. Липсват ми. Усещам как ще си напазарувам нови.

# 123
  • В градината...
Кога слагате червило, дами  ?

В помещение съм с маска и само безцветен вазелин слагам.
Аз слагам под маската. Заради мен.

Аз завърших през 96-та, ама висшето.
Не знам защо, но последните моди, които ми харесваха, бяха през 2006-та, 2007-ма някъде. Оттам нататък всичко стана безформено. Аз ли съм стара...

# 124
96 и аз висшето, не гимназия! И сега има хубави дрехи, но ние станахме капризни.... Simple Smile

# 125
  • Sofia
Моята страст към козметика и в частност парфюмите тръгна от ревизиите на Кореком с мама. Винаги ухаеше на Диор или Нина Ричи, обожавах червилото и с автоматична гилза. Десетилетия  по-късно Герлен пуснаха такива и веднага си взех.

# 126
Аз бях студентка през 94-98. По време на Виденовата зима и размириците бях във 2ри курс.
Гледах Титаник 2 пъти в кино Левски. На никого не казах за втория път. Беше скандално скъпо, и срамно разхищение. Това е моята dirty secret. 😂
Изповядах се, и ми олекна. 🤣

# 127
  • пустинята Гоби
Киното не беше скъпо пре 97-ма. Аз не съм пропускала филм по кината тогава и също съм гледала Титаник няколко пъти.

# 128
На тебе може и да не е било. За мен, и моя кръг от приятели беше.
Така се променяха цените тогава, че не можех да запомня кое колко струва. Точно когато излезе Титаник, билетът изведнъж стана 4000лв. Киселото мляко май беше 600? Помни ли някой?

И плащах самостоятелна квартира/стая, не живеех у нас, нито в общежитие. Което само по себе си беше скъпо, и не беше редовна практика.

# 129
  • София
Аз Титаник го гледах сам сама на телевизор в Испания и си ревах!

# 130
  • В градината...
През 98-ма вече бяха затворили киното в нашия град и го бяха превърнали в бинго, кината просто изчезнаха за 20 години. Гледахме Титаник на видео с дружки и подсмърчахме.

# 131
  • В полите на Пирин планина
97-98 година беше най-голямата инфлация. През 99 направиха деноминация на лева, ако не се лъжа...
Аз работех в обменно бюро и беше страшна работа там тогава...
Зимата на 97 завърших университета. И ходех с едни смешни костюмчета, за да се правя на "дама". Simple Smile

# 132
На Титаник се държах до последно и стисках зъби, но когато цигуларя свали инструмента и благодари на съквартетниците си, задръжките ми паднаха и ревнах. Тогава май започват да реват всички музиканти, така са ми споделяли.

Сетих се кой ми беше любимия магазин за дрехи- Stones. Носех сиви големи блузи с връзки, дънки, и обувки бомбета. Тогава се сдобих с първото си кожено яке, което ми беше голямо, но други нямаше. И карирани ризи носех, дърварски.
Свирех в оркестър, сбор от радиото и филхармонията, правехме записи за филмова музика. Записвахме в събота и неделя.
Имахме и концерти в Рим с някаква италианска поп звезда, страхотно изживяване беше. Много емоционални години.

През лятото на 98 заминах за чужбина, и за събитията по-нататък спомени нямам.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 22:27 от Dez

# 133
  • София
Аз помня как си купих кожено яке тогава за някакви хиляди левове. После тип имам на доста снимки, защото не го свалях. Зимата го носех с карирано елече отдолу.

# 134
  • В градината...
В началото на 90-те си купих кожено яке за 16 000 лв. После го носих 10 години сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт