Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 59 334
  • 843
  •   1
Отговори
# 345
Не съм чела за мицеларната вода, но ми изсушава кожата ако не я изплакна.
И на мен и се чудех аджеба защо трябва да си я причинявам....? Grinning

# 346
  • София
И на мен ми се вижда леко безмислен продукт. Поне дъщерята я ползва, та не я хвърлям, като се излъжа да купя.
На Лореал беше хубава - сваляше целия грим и не беше лепкава.

# 347
  • София
Мими, чисти ми лесно гримът. Не съм намерила друго средство, което така бързо да сваля. Меката са ми супер гадни.
Препоръчайте нещо, което да не оставя мазен слой.

# 348
Мими, чисти ми лесно гримът. Не съм намерила друго средство, което така бързо да сваля. Меката са ми супер гадни.
Препоръчайте нещо, което да не оставя мазен слой.
Аз чистя лицето с измиващ гел под душа, спиралата, ако е останала  с този двуфазен тоник, като минавам еднократно и цялото лице. Не ми оставя мазна следа, въпреки, че писах че съм с мазна кожа.

https://parfium.bg/lancome-tonique-douceur-pochistvasht-tonik-bez-opakovka

# 349
  • София
Даже е намален. Ще го пробвам.

# 350
  • София
Аз мицеларна вода не ползвам, защото не се гримирам.
Но да си оставиш на лицето измивен продукт ми се струва абсурдно.

# 351
Даже е намален. Ще го пробвам.
Но не го взимай от там...потърси на друго място, не знам дали от този сайт са с добро качество и истински. Ако някоя от дамите има опит с покупки от там да каже....Аз го купувам от реален магазин...

# 352
Аз ползвам олиото вместо серум. Лично за моята кожа олиото е просто елексир, толкова добри резултати не съм виждала от нито един серум. Даже сега ползвам вечер серум, защото си го купих и да не остане. Нямам търпение да свърши, за да го сменя с олио и вечер.

Да, забравих за околоочния. Но тове не е силната ми страна. Така и не установих някой околоочен, който да е точно за мен. Сменям и пробвам. Когато слагам олио, слагам го и на околоочната зона.

Какво олио слагате на лицеот и какво - около очите?
Около очите ме дразни, може би не съм стигнала до правилното.

# 353
  • София
Напоследък само ви чета.
Притеснявам се да слагам олоу на лицето си или разни масла заради окосмяване.
Имате ли такъв проблем?

# 354
  • София
Каква е връзката на маслата с окосмяването? Окосмяване е хормонално.

# 355
.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 09:54 от Sysly

# 356
  • София
Нямам грам окосмяване. Почти нямам косми по тялото също. Но пък от друга страна нямам хубави мигли и вежди също.

На мицеларната вода пише, че не се изплаква.. Но всеки знае за себе си. Ако убива кожата ми, каква ли щях да съм, ако я измивах...Innocent Това в кръга на шегата. Лично аз за себе си съм открила моя начин и понеже ми е умряла циганката, със сигурност няма да ми дадете реалната ми възраст. Но може би е ген, а не грижа. И аз не знам. И майка ми е така.

А за олиото - когато използвам обикновени масла, ми се запушват порите. Добре ми влияят само фабрично комбинираните.

# 357
  • София
Преди време от един крем с арганово масло получих леко окосмяване по лицето. Може би наистина е на хормонално.

# 358
.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 09:53 от Sysly

# 359
  • В градината...
Напоследък чета, че кокосовото масло помага срещу бръчки и пигментационни петна. Досега само тялото съм казала с него.
Гримът в момента махам с едно мляко на Лореал, невероятно мирише. Не ми оставя мазен слой. Имам измиващо олио за грим на Орифлейм с масло от вечерна иглика, ами изсушава ми кожата.

Общи условия

Активация на акаунт