Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 57 554
  • 843
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Момичета, я кажете нещо малко встрани от темата и за мини разведряване. Simple Smile
На 40+ години стилът включва ли влечение към по-млади мъже или трябва да се примиряваме с наличните стари? Simple Smile

# 676
  • В полите на Пирин планина
Габи, все пак зависи колко по-млади... Simple Smile

# 677
  • София
Оня ден една приятелка на дъщеря ми, каза "един чичко на 30", така че щом не са за тях, значи може да станат за нас. 😜

# 678
  • София
Моите наблюдения са, че градските жени над 40 изглеждат по-добре от градските мъже над 40, така че ми се струва нормално да им се полагат по-млади мъже.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 679
Момичета, я кажете нещо малко встрани от темата и за мини разведряване. Simple Smile
На 40+ години стилът включва ли влечение към по-млади мъже или трябва да се примиряваме с наличните стари? Simple Smile
Ахахахахах включва всякакви аномалии ,мен пък ме влече към по възрастни от 55 нагоре ,страшно са ми секси !
Един път пробвах с един 10-12 години по млад -беше трагедия Sad

# 680
  • пустинята Гоби
Мен по-младите мъже цял живот си ме влекат, в рамките на разумното все пак. Няма сега на 40+ да си променям предпочитанията, я!

# 681
Такаааа....значи, моята теория е, че ако една жена на 40+ наистина има стил, то по-младите мъже неминуемо биват привлечени от нея. А, това дали тя ще завлече някой, вече е въпрос на личен избор и предпочитания.  Sunglasses

# 682
  • Виена
За влечение към по-млади не знам, но примиряването с наличните-твърдо не. Собственият си е постоянна величина,  отборът почитатели и фенове трябва да се обновява постоянно.

# 683
  • Mediterraneo
Не мога да си представя да харесам по- млад мъж. 2-3-5 години по- млад, може би, оттам насетне лично за мен не. Нали знаете, че до 30 могат, ама не знаят, до 60 могат и знаят, над 60 знаят, но не могат Simple Smile

# 684
Мъжете, които са се наситили на всичко в тоя живот са ми най-интересни ☺

# 685
  • София
Ми то насищането не е функция на възрастта.

# 686
  • В градината...
Аа, не съм от Русе, там ходим да пазаруваме и на кино Wink
А иначе, не по темата. Русе наистина е малката Виена, но последните години направо умря, много тъжен град, направо призрачен, хората избягаха, нещата не отиват никак на добре. Много по-малки градове са далче по-добре. Но Северна Б-я сме забравени.

# 687
Е сега ме заинтригува Simple Smile Аз не съм от Русе, може ли да видя дънките, Desi.67? За малко само Simple Smile
Хаха, Magni, дънки всякакви , че и всички модели. Номер 27-28. Но най не си падам по скини, затова се кефя на навлизащите все по упорито дедс пант или палацо. Харесам всичко що е овърсайз. Представи ли си как изглеждам 😜.
Ама аз и без това не съм убедена, че мога да кача снимка 😂
Perunika, така е, за съжаление. Мноого хора от нашия град ги няма вече. Но не е отскоро. Близо 30 години ще станат вече. Добре е, че се завръщат понякога и те, и младите хора , които са в София, че да си спомним какво беше в Русе, да речем 1994.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 16:58 от Desi.67

# 688
  • София
Е сега ме заинтригува Simple Smile Аз не съм от Русе, може ли да видя дънките, Desi.67? За малко само Simple Smile
Хаха, Magni, дънки всякакви , че и всички модели. Номер 27-28. Но най не си падам по скини, затова се кефя на навлизащите все по упорито дедс пант или палацо. Харесам всичко що е овъртайз. Представи ли си как изглеждам 😜.
Ама аз и без това не съм убедена, че мога да кача снимка 😂

Е ти съвсем ни интригува.

# 689
.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 17:45 от Desi.67

Общи условия

Активация на акаунт