Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 57 544
  • 843
  •   1
Отговори
# 690
Desi.67, гадже си та дрънкаш! Както казва моят син - "яка кака!" в най-добрия смисъл на думата.

# 691
Desi.67, гадже си та дрънкаш! Както казва моят син - "яка кака!" в най-добрия смисъл на думата.
Благодаря! Забелязах отдавна, че можете да повдигнете нечие самочувствие. В което няма лошо, де🍭

# 692
. Добре е, че се завръщат понякога и те, и младите хора , които са в София, че да си спомним какво беше в Русе, да речем 1994.

Помня Русе 1994 и 1995, невероятни изживявания бяха. Има ли още Мартенски Музикални Дни?

# 693
До миналата година имаше.☹

# 694
Момичета, я кажете нещо малко встрани от темата и за мини разведряване. Simple Smile
На 40+ години стилът включва ли влечение към по-млади мъже или трябва да се примиряваме с наличните стари? Simple Smile

Като бях разведена (до преди 2 г. ), гаджета бяха -15 и +15 г.  Определено +15 беше по-добрият вариант във всяко едно положение, даже за малко да остана там, но срещнах ММ  (набори сме) и..Wink)

# 695
Ей, то пък човек нито да си премълчи, нито да каже, че нещо му харесва или не. Угодия няма!
Ама ха!
"КАжи баба, тенкю!" и не го подлагай на съмнения. Grinning

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 16:30 от Sysly

# 696
Деси, покажи пак, плс! И аз ужасно обичам широки палацо пантс!

Цял живот все с по-големи можещи и знаещи ходих и накрая се омъжих за по-млад! Карма! Grinning

Но понякога все още ме позазяпват някакви, които в моите очи са "толкова зелени, че и за чеп на стават". Да зяпат Simple Smile

PS Много добре го обясни, Sysly!

# 697
Благодаря! Забелязах отдавна, че можете да повдигнете нечие самочувствие. В което няма лошо, де🍭
Пфу, докато мръдна за хляб и те изпуснах Sad 
Дано все пак се покажеш отново.
Аз от 17 години не си падам нито по млади, нито по стари мъже, защото имам очи само за един. И понеже бях категорично против връзки с разлика в полза на жената, оня горе много ми се изсмя - кака съм му. И хърка, ама все отгоре му навряна спя и много обичам да го гуша насън. Двете бани са налични, обаче налягане няма и къпането по едно и също време е невъзможно. Та само им слугувам с чистенето, но поне знам че като имаме гости, друг не влиза в нашата. Да не се заричам ама ако се наложи да си търся друг мъж май сама ще си остана.

# 698
Момичета, я кажете нещо малко встрани от темата и за мини разведряване. Simple Smile
На 40+ години стилът включва ли влечение към по-млади мъже или трябва да се примиряваме с наличните стари? Simple Smile

Като бях разведена (до преди 2 г. ), гаджета бяха -15 и +15 г.  Определено +15 беше по-добрият вариант във всяко едно положение, даже за малко да остана там, но срещнах ММ  (набори сме) и..Wink)
И аз смятам така, а на мен все по млади ми се "падат", но аз съм твърда и ще си остана с наборчето. Wink

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 19:39 от mimi.7299

# 699
  • В градината...
ММ няма 40, но е много зрял откакто се помня, чак на моменти прекалява, не се отпуска.
Днес ходих да си подновя кичурите след 5 месеца, та на работа ме прати ММ, а аз се връщам фризирана. Фризьорката предложи да ме навие, че нямаше работа. То поне да има кой да ме види, с това седене вкъщи...

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 11:51 от perunika

# 700
Много красива коса!

# 701
  • В градината...
Благодаря. Косата ми е тънка и рядка, но фризьорката се справя добре. Уви, само дълга мога да я нося.

# 702
До около 27 години дори не си представях да съм с по-млад, но после си хванах по-младо гадже и видях, че било хубаво. След него бях с по-голям от мен и беше пълна скука. Вечно уморен, вечно сдухан, направо живите мъртви. В момента съм отново с по-млад и е съвсем друго. Не, че аз съм някоя щура купонджийка, в дискотека не съм стъпвала от години, но някой да ми говори само за работа и проблеми, направо ми изпива животеца. Показвам се за малко от последните дни, после ще трия. Хич ме няма в селфитата в цял ръст.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 09:10 от Стрина Калина

# 703
Много ми харесва първата визия с мантото с патерн петльов крак 💐 И в темата за новите придобивки го бях мернала.

# 704
Много ми харесва първата визия с мантото с патерн петльов крак 💐

И на мен! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт