Отговори
# 240
Пепи съвсем нормално ми се вижда. Едно приятелче на племенника всичките ги беше наредил до 18 месеца  Joy

# 241
  • София/Осло
Иви , Hug Hug Hug Hug Hug.много успокояващо ми подейства Heart Eyes Heart Eyes
Аз днес спретнах черпня на колегите по повод заминаването...уууф много ми дойде Joy Joy Joy
руми- снимките са  newsm74  mrstraetz и направо съм влюбена в Мартуша  love001
пепа- не са ви много зъбаците...дано все така ви никнат без проблеми Wink

# 242
Десиии, ще заминеш и пак няма да разбера къде. В коя държава отивате? Може и да си казала, ама аз сигурно съм блейкала някъде, а така ме гризе любопитството   Embarassed За колко време заминавате? Голям любопитко съм  Joy Embarassed Embarassed

# 243
  • София/Осло
Десиии, ще заминеш и пак няма да разбера къде. В коя държава отивате? Може и да си казала, ама аз сигурно съм блейкала някъде, а така ме гризе любопитството   Embarassed За колко време заминавате? Голям любопитко съм  Joy Embarassed Embarassed
Joy Joy Joy Joy в неделя летим за Осло живот и здраве. Засега договора ми е за 1 година пък ще видим Wink

# 244
Супер, Деси! Пожелавам ви само хубави моменти да имате! И още като пристигнете да ни осведомиш как е в Норвегия и снимков материал  Heart Eyes  Joy Ох, развълнувах се, все едно, че аз ще пътувам  Joy И успех ви пожелавам с всичко, което ви предстои   bouquet

# 245
  • Остров Приятелство
Здравейте и от нас Hug
Рукси Благодаря ти отново, че направи този ден неповторим за нас!  bouquet

Майчета, чудесни сте и много съжалявам, че до сега съм Ви пропуснала Confused
Калоян така се беше превъзбудил, че в 3 се събуди да иска балоните/взехме си трички/ да си играе, а пък докато заспи стана утре Crazy
Pipi67 You are a amazing!
За дамското парти моля, да е след 29  Praynig Praynig Praynig Съпруга ми пак ще е в чужбина и ща ви изпусна ако е по-ранна дата.
smile3509 след като компютъра ми бъде оправен, че да ги качвам на служебния, пък после.......

Да не пропусна всички празнуващи - Да сте живи и здрави и много щастливи!
Извинете ме, че така Ви пропускам, но както казах нямам комп Sad .Не съм Ви забравила!

# 246
Здравейте мами!

Руми и ти си направила страхотни снимки Peace

Рукси и аз забелязах,че доста си отслабнала,ама не смея да попитам...трябва да ми дадеш "рецептата"
Защото се гледам отстрани май аз съм най-.....запазила килограми... Embarassed

Деси много успех и късмет в НОРВЕГИЯ.И аз не бях разбрала къде ще пътувате.Надявам се да пишеш от там и да изпратиш снимки. Hug

Пепи за зъбите-след РД на Бобчо му бяха излезли наведнъж 3 кътника #Crazy...,което много ме изненада....а беше много кисел...без Т.

Ето малко снимки от мен  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=69130

Лека нощ   bouquet

# 247
Момичета, страхотни са снимките, а вие и децата сте още по-страхотни  Hug
Рукси, моите поздравления   bouquet  Изглеждаш зашеметяващо!  Heart Eyes

Пепа, не се притеснявай за зъбките! Оги на 16 месеца имаше целия комплект от 20 зъбки... за разлика от щерката - към момента е само с 5  tooth

Деси, спомням си преди време беше споменала, че ще заминавате, а то дошло времето. Лек път ви пожелавам и само хубави емоции  Hug

Лулу, прочетох за твоите премеждия  Sad За съжаление знам през какъв кошмар си минала, затова ти пожелавам да го забравиш възможно най-бързо и да продължиш с усмивка напред! Аз все още не мога да забравя  Sad
Ще използвам случая да помоля всички - ходете редовно на преглед за гърдите и на гинеколог!

Хубав ден на всички!  Hug

# 248
Лелеееееееее

колко са порастнали, видях Габи на Аник, Ади на Марис, Макси на Деата, Марти на Лулуто, Никола на Рукси, той едни къдрици е заформил.....
 Hug
Другите дечица даже не можах да ги позная

Мамини хубинки!!!!
Кога бяха едни цвъцки малки, кога си станаха дечица вече.

Аз определено ще дойда на женска алкохолна среща Simple Smile

Деси! Успех в начинанието в Осло!

На Красимир зъбите му никнат по няколко, до момента са 12  Shocked и 3 от тях са кътници, само не ме питайте как спя последната една седмица.

Ние залагаме 5 лв че ще сме най - късно проходилите  Wink има ли някой друг за залози?

Рукси, дай мила диетата, с която си се вталила така, направо разкош... Само аз останах в отбора на прилично дебелите в разцвета на своите сили.

# 249
Деси леко пътуване и чакаме снимки от Осло  Hug

Дайте да преброим беззъбите, непроходилите и кърмещите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ние се кърмим bowuu

Можем да си пуснем една анкетка  Joy

# 250
Здравейте и от нас  Simple Smile
И ние ще прибавим малко снимки от срещата http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=12020&AlbumId=70111  бебоците вече са си дечица  Hug при това големи сладури ама всичкии  smile3521  love001
И НИЕ ВСЕ ОЩЕ СЕ КЪРМИМ - но вече се превръща в кошмар ooooh!. Въобще не виждам как ще я отбивам Tired
По този повод да попитам все още кърмещите мами - по колко и какво изяждат за един ден ? и Кога и по колко се кърмите? newsm78

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 20:19 от Deteto_Vesi

# 251
Кърмим се един-два пъти сутрин и през нощта, ако се събуди. През деня, ако е разстроена нещо или ако и е прекалено гушкащо идва и си суче. Ако огладнее преди да и предложа храна идва да си покаже, че иска мляко...кърмя я и после се присеща все пак и за другата си манджа. А вечер почти никога не се кърмим, трябва да е отчаяна за сън и да не може да заспи. Иначе нямаме режим на хранене - понякога яде по много, понякога по малко, понякога 3 пъти, понякога 6. Колкото иска и когато иска  Hug

ПП: Млякото не и стига за едно хранене...трябва да е в полусън да мине номера само с кърма, но ако е гладна се разбужда и си иска друга храна

ППП: Някои от дечицата приличат поне на 2 годишни  Joy Разкошни снимки  Hug

# 252
Еее, Иви, ние не може да се запишем за нито една класация  Joy Браво на вас, че издържате да кърмите още. Hug Аз си признавам, че като беше на 5 месеца малкия и нямах търпение да спра да го кърмя. Беше ми дотегнало много Embarassed Embarassed И това, при все, че не всяко ядене беше кърма, а бяхме на смесено от мнооого отдавна.  Embarassed

# 253
  • София/Осло
Ееееее момичета ,благодаря за милите думи Hug Hug Hug..Ще пиша разбира се и снимки ще пускам ,но ще е сигурно след 1 ноември ,че докато се настаниииииииим Crazy
И ние се кърмим. Вечер , нощем и сутрин. През деня- йок Joy
асеимче - всичко хубаво ,ама къде го видя тоя Ади Joy Joy Joy Joy Joy Wink

# 254
Иву и ние не се класираме никъде.Имаме си 6 tooth tooth tooth tooth tooth tooth,който 4 едва,едва са се показали..Не се  breastfeeding breastfeeding и леко  running running running.Иначе сме като торпили в лазенето.Я покажи кое от дечицата изглеждат на по 2 годинки newsm78 newsm78.Ако намекваш за това дете
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1357193 демек дето е срещу Ронката със къдравата коса и майка си.Те не са от форума,а на Ронката момченцето й е гадже и са приятелчета.То е на 1г и 5 месеца
Асием извинявай но къде видя Ади на МАрис newsm78 newsm78.Да не би да е бил невидим.Ама не Марис каза на вечерята че е с татко си в къщи,а тя била тази вечер свободна жена.;
Да не мислиш това за Ади
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1357465 или надупеното Рали
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1357195
Деата радваме се за вас.Дано в Осло да им хареса на всички.Пиши и ни кажи после като се нанесете.Предполагам че цялото  family4 ще сте там.А Марти там ли ще учи една година или колкото време сте там?
Аз залагам също по 5 лева,че до като тръгнеме на училище ще ни никнат  tooth tooth.Някъде докъм 6-7 годинки
Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт