Отговори
# 255
  • Sofia
Момичета, успях да разгледам само част от снимките от купона. Роси, Лулуто, евала  Hug Направили сте страхотни снимки  Heart Eyes
Аз заминах за Банско на следващия ден и бях оставила лаптопа да ми ремонтират клавиатурата, която Габи изчопли, въпреки старателното ми пазене  Sad След целодневно чакане днес, се оказа, че трябва да купя нова - 92 Евро бз ДДС  Money Засега оставам така - с липсващи един "Shift" и "е"  Mr. Green Натискам едни гумички тук и на n-тия път става Crazy Така че моля да ме извините за липсващото "е", понякога ми убягва  Embarassed

Aseim, ще се състезаваме в НЕпрохождането  Peace Иначе зъбаци си имаме 7 броя

Рукси, блягодаря ти за организацията   bouquet Сега вече и Габи си ма снимки от първи рожден ден.
Аз ви оставям сега, че бая работа ме чака  #Crazy

# 256
Момичета, страхотни са снимките! Съжалявам, че не можахме с Йони да дойдем!
Деата, пожелавам ви успех в преместването и изобщо в живота!!!  Peace
Иви, и ние не се класираме за никъде - не се кърмим(ние нали така или иначе бяхме с помпичка помощничка  Crazyдо 6 м., че Йоанка си е каприз), за прохождането прави доста умели опити, макар  че сега като беше болничка и се пускаше много рядко, а за зъбките - вече са 8! Вчера през нощта след доста рев от нейна страна напипах кътниче горе в ляво!
Иначе ние сме добре,аз работя вече втора седмица, утре пак е на ясла малката след 1 седмица болничка в къщи!Има ли други септемврийчета, дето са на ясла!?! newsm78
Целувки от нас! Heart Eyes

# 257
АниК, явно сериозно са се счупили копчетата. И тези клавиатури много скъпи  ooooh! Тео също ги чопли, но успявам да ги сложа пак на мястото им засега...

Пратих мъжо да води Тео на ваксина с идеята аз да помързелувам, да почета малко, да си обърна внимание. Да ама сега все ги мисля... Дали няма да объркат нещо като са без мен...  Confused Оказа се, че не са му сложили ротив Менингит в БГ, то не била задължителна. Аз къде съм блейкала, че даже не съм загряла, че не му е сложена  Embarassed Сега предстои да наваксваме с нея, да му сложат тази против шарките и на 20-ти ще ходим да го надупчат с ваксина против Пневмония  Tired Много ваксини, много нещо  Sad

megan@, мойто дзверче е записано на ясла, ама сме в списък с чакащи, та докато дочакаме, може и направо за детска градина да стане  hahaha Joy Поне там със сигурност ще ни вземат, записан е още от сега и си знаем - на 1-ви Януари 2009-та наш Тео тръгва на градина  Mr. Green

# 258
Роси нямам предвид гаджето на Ронката  Joy повечето вече си изглеждат големички и Мартуша Кротуша и Раличка, Аличка, Ронката, просто повечето ми се виждат на снимките от РД-то доста по-големи  Hug

Моето човече цял ден рони  Cry и много го боли от тези зъбки Sad Отиваме да се гушкаме

Пепи баш на 1.01 ли  hahaha

# 259
Иви и ние никъде не се класираме Rolling Eyes Спряхме да се кърмими на 8 месеца, проходихме на 11 и както се вижда от снимките помощ вече не и требе Mr. Green, а относно зъбите - макар, че избиха късно, вече сме 10, между които и 2 кътника Tired

Деска, пожелавам ви лек път, бързо настаняване и скоро пак да пишеш Hug Мъничко ти завиждам за тази Норвегия Rolling Eyes Embarassed  Може да им е по- студено там, ама пък се влюбих в Норвежко и Финландско Grinning

Теди, съжалявам да чуя, че и на теб ти се е наложило да минеш през моя кошмара. Това наистина няма да го забравя лесон, но пък края поне беше хубав. За сега......

# 260
Ееееее момичета ,благодаря за милите думи Hug Hug Hug..Ще пиша разбира се и снимки ще пускам ,но ще е сигурно след 1 ноември ,че докато се настаниииииииим Crazy
И ние се кърмим. Вечер , нощем и сутрин. През деня- йок Joy
асеимче - всичко хубаво ,ама къде го видя тоя Ади Joy Joy Joy Joy Joy Wink
Simple Smile Simple Smile
Видях го на снимките на Тити на рожденния ден, сладурковеца, май там.

# 261
Редовно ви чета,но рядко пиша.За протокола ние се кърмим утрин и вечер,ходим още от 11месеца,но нямаме нито един зъб и вече започнах да се притеснявам.Разгледах снимките от срещата ви,страхотни сте всички.Лек и хубав ден на всички

# 262
Ехоооо,
Вчера писах, писаах и накрая всичко се затри  Embarassed та сега сколасвам отново, но ще си го копна за всеки случай  Mr. Green
Не можете да си представите колко ми е мъчно, че пропуснах такова хубаво събитие  ooooh! снимките са много хубави, ама наистина  Hug
СТах ме е да се похваля, че ние се пооправихме вече. Дарко от три дни вече яде и разредихме доста акането, но още не мели стомахчето нормално и като гледам резултата в памперса (или в гърнето  bowuu ) май почти всичко минава транзит  Confused Доста дълго време продължи и сега е много отслабнал, доста се бях тресирала наистина. Не можах да се върна на работа миналата седмица, но от тази съм на линия и ми е доста странно, все ми е вкъщи при малкия мисълта  Blush  Но ще свикна, къде ще ходя...
Вчера даже реших, че можем на ясла вече да тръгваме, но шефката на яслата ме "зарадва", че всички бебовци са се продрискали и да задържим още няколко дни за всеки случай, та айде при едната баба, после при другата баба и системата стана доста сложна   Crazy
Тани, спокойно, няма дете, което да е останало без зъбки. Ние пък си имаме общо 6 вече от доста дълго време и никакви нови попълнения през последните 23 месеца  newsm78
Дарко вече се пуска да ходи, но като стигне до теракота, протяга ръка да го хвана, малко е шубенце милото.
Деска, сигурно вече сте пристигнали, спокойно настаняване и дано всичко с пътуването е минало наред. Взехте ли с идебели дрехи  Joy Joy Mr. Green
Много ми липсват младостките мами, бяхме си свикнали да дрънкаме по цял ден, а сега само мисля и те какво правят  Blush
Между другото, имам идея за заглавие на новата темичка: "Септемврийчетата тичкат, по всички шкафове ровичкат" или пък Септемврийски бързи малчугани помагат на мама да топи килограми   Mr. Green

# 263
Тани честичко си мисля за вас с Марти Simple Smile Не се притеснявай има деца, на които първото зъбче излиза на 18 месеца, а понякога и по-късно. Имаме си съседче, чийто рекорд гонехме, но не застигнахме  hahaha

Галче и двете заглавия са много сладки, аз съм по-скоро за първото, че по-скоро се очаква да му мине давността  Joy Браво, че сте се пооправили, да не ви застигат вече такива неприятности и здрави и силни ходещи крачета, дано скоро окончателно да заприпкат без страх!

Да подготвям ли новата тема или има други желаещи  newsm78

# 264
Gall, хубаво е, че сте Дарко е добре вече  Hug Честито ти завръщане на работа   bouquet Заглавията и на мен ми харесват много  Joy Joy

Иви, Тео да не остане назад и той днес е ужасно кисел. Не иска да яде, не иска да спи и само мрънка цял ден  Sad Не знам какво да го правя вече Tired Обикновено до този момент е минал поне една дрямка.

# 265
Еййййй, страхотни снимки! Много сте готини бре мамиии, а за сладкишчетата думи нямам. Било е толкова готино събитие, много съжалявам, че не можах да дойда.

Деата - ще ни липсваш на срещите, но нали пак си оставаш във форума тук  Wink. Успех в начинанието, дано се приспособите бързо и ви хареса престоя.

Мони проходи вчера!  bowuu. Нали свеки я влачи само по магазините, в един драснала към шарената витринка, и не разбрала, че никой не я държи за качулката  Joy. Прави по 5-6 крачки сама, но като види, че не я държа, сяда или се хваща за нещо. До няколко дни очаквам да се престраши напълно.

Зъби има неопределен брой, любопитно е, че горните странични (вторите след средните - не знам как се казват. Това ли са кучешките?) са се показали преди средните. Малко вамп ще е  hahaha

# 266
Еци честити ходещи краченца и на вас! Стройни и красиви като за госпожица Simple Smile
Вторите също са резци, а третите са кучешки. Елито отгоре вляво има втори и четвърти (резец и кътник)  hahaha

Това не мога да не ви го пусна  hahaha

Жена пържи яйца за закуска.
 Изведнъж в кухнята се втурва мъжа:
 - Внимателно!!! Внимателно!!! Сложи повече олио!!!
 Боже мой! Пържиш прекалено много яйца наведнъж! Прекалено много!!!
 Обърни ги! Обърни ги веднага!!! Трябва им повече олио! Божичко!
 Откъде да вземем още олио? Сега ще залепнат!!!
 Внимавай! Внимавай! Казах да внимаваш!!!
 Никога не ме слушаш когато пържиш яйца!!! Никога!!!
 Обърни ги! Бързо, бързо!!! Ти да не си малоумна?!!
 Съвсем ги развали?!! Не забравяй да посолиш!
 Винаги забравяш да посолиш!
 Използвай сол!
 С-о-о-о-л!!!
 Жената учудено гледа мъжа си:
 - Какво ти става днес?!Смяташ, че не мога да изпържа едни яйца ли?
 Мъжът спокойно обяснява:
 - Исках да ти покажа, какво ми е когато карам колата.

# 267
Иви, много ми хареса това с яйцата  hahaha hahaha hahaha  Joy Joy Joy

# 268
  • София/Осло
Още сме тук- в неделя заминаваме Praynig
Обаче в нас е Crazy Crazy Crazy Crazy
Иви- много се смях Joy Joy Joy Joy Joy....А за зъбите и ние сме така ...не стига целия хал по багажа и местенето ама и постоянно Макси е с температура .Вчера ходихме на лекар дори - тя потвърди, че се зъби- никнат поне на 4 места #Crazy и затова е толкова тежко.Днес изби единия кътник, но останалата част от венеца е просто мамма мия Crazy...мъркаме ,гушим се ,кърмим се и така оцеляваме Laughing

# 269
Деси моята хомеопатичка, ако ви беше чула щеше да ви даде Пулсатила  Heart Eyes Да се оправяте  fingerscrossed

Днес голяма скука  Tired

Общи условия

Активация на акаунт