Отговори
# 270
  • София/Осло
Я дай повече инфо за  Пулсатила Praynig..ама ние сме и с 39 температура Sad

# 271
И ние (по-скоро бяхме, че я свалихме вече) Simple Smile Пулсатила 30 и давам по 3 гранулки, когато има нужда (ако е с температура или я боли)

# 272
Почвам сама да си говоря  Embarassed

Днес е петък 13-ти бил най-черния петък от 250 години насам, защото
13.10.2006   1+3+1+2+6=13
Аз пък реших, че е най-късметлийския и хубав ден от 250 години  Whistling

Като го ударих на статистика Simple Smile Елито днес стана на 1 година, 1 месец, 1 седмица и 1 ден, да не говорим, че сега е и на 1 час  hahaha

Кажете нещо, че ще изперкам

Ето нещо за тези, които са си откраднали малко време като мен  Joy

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 12:44 от Ivy

# 273
Ivy, аз не съм от вярващите, че петък 13-ти е лош ден  Peace Един от прегледите ми, докато бях бременна беше на такова число и само хубави неща ми се случиха. Свекито ми подари пък златно сърце с 13 гравирано. То е наследствено - предава се в поколенията  Joy

# 274
И на мен ми върви Grinning А и сме на маскен бал с мъжо, ще пусна снимки после.

Sharky къдееее си?

# 275
Деатка, всичко най най- на теб и семейството ти и съм сигурна, че много ще му хареса на Максо Simple Smile
Асеим, ей как си го познала Ади Simple Smile на рожденния ден на Тити бяхме на линия и двамката  Hug

Иви, разби ме с тези яйца  Joy
Ние не се къмим от 9-тия месец, проходи на 11м и има 7 зъба, 8 почти е избил. Но имам съмненя, че го мъчат зъбките от известно време- ръката му все в устата, а и нощно време не спим като хора,,,то кога ли сме сапли не мога да се сетя  newsm78

# 276
Ivy-най-много ми хареса No sex causes bad eyes с очите на китаец hahaha

# 277
С малко закъснение ето снимки от нашата лятна почивка- ехххххх...
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6825&AlbumId=70352
Иначе да кажем и ние за статистиката-преди месец и нещо спряхме да се кърмим, имаме 6 зъба и от няколко дни ходим.
Аз тръгнах на зъболекар-положението не е добро,но като съм се хванала на хорото ще го играя докрай.Разболях се и аз, не толкова сериозно като Иво, но температура, разстройство и ужасна отпадналост.Днес съм по-добре ама пак ми се лежи, нямам желание за нищо. Tired Tired
Иви-тва с яйцата ми хареса Joy Joy hahaha
Деата-успех на новото място, дано бързо се приспособите и лек път.  bouquet
Еци-честити ви ходещи краченца и на вас. Hug
Ето и малко снимки от рождения ден на Иво.Празнувахме го на два пъти-веснъж с роднините и веднъж с приятели и бебета обаче не съ много снимките, повече наблегнахме на видеокамерата.
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6825&AlbumId=70401

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 22:15 от Mecho Pyx

# 278
Ехр как ме разсмяхтеее  Joy Joy Joy hahaha

Оправихте ми деня  Hug
Аз като се замисля май и на мен петък 13 ми е по-скоро късметлийски ден. Ето днес например ще ми преведат майчинството  Money ще купувам
чорапогащници на джуджко и чорапки и бодита и то май за друго НЕМА да ИМА  Mr. Green

# 279
  • Варна
Ние май от доста време не сме в нито една класация  Laughing Не се кърмим от 9я месец, проходи на 10 месеца, и има вече избили 10 съба, още поне 2 на път  Laughing

# 280
Иви, искрено ме развесели с тез яйца  Laughing
Деска, успешен полет и да знаеш, че и на мен ще ми липсваш на срещичките  Heart Eyes
Мацки, има ужасен вирус. Вкъщи всички го изкарахме, а аз и Анди продължаваме да сме зле. Тони и Цвети го изкараха за два дни, на крак, но Анди вече доста време е с ужасна хрема, а от няколко дни и с температура. Днес вдигна 39.6. Има вече 6 пробили зъбчета и лекарката казва, че е от това, но според мен си е вирус, защото и аз съм доста зле. Вчера вдигнах почти 40 градуса, не можех да си стоя на краката. Днес цял ден съм с 38, но определено не я усещам таз температура, само дето гърлото ме боли ужасно. Както и да е, взимаме хомеопатични мерки, пък дано се оправим тези дни, защото вече направо ми се плаче.
С Анди приключихме с кърменето преди около 2 месеца, ходи, но доста нестабилно още и не смея да го пускам сам, защото пада лошо. С каишките, които аз ненавиждам, ходи доста уверено, но защото знае, че във всеки един момент мога да го хвана.
Деска, Пулсатилата не помага на Анди, но ето, че на Елито помага. Знаеш, че е много индивидуално, когато опре до хомеопатия, но в тази ниска потенция, не пречи да го пробваш Макси, поне няма да му навреди. Ако е нервен и раздразнителен, може да пробваш с Chamomilla, това в случай, че Пулсатилата не помогне. Иначе Пулсатилата е лекарството на Цвети, оправя я от раз, когато се е налагало да я взима.
Снимките от срещата са много хубави и малчовците вече са си големи деца. Така ми липсва бебешкия период  Crazy
лека вечер на всички

# 281
  • София, в полите на Витоша
Дами, заповядайте в новата тема

# 282
Ех, Иви, развеселих се много с тези отически илюзии  Joy Joy

Днес бяхме да боцнат Тео. Сложиха му противоменингитната, дето я бяхме пропуснали и още една доза ваксина Хипатит В. Тук имало нови правила от скоро и освен приема до 12 месеца (нали се слага 3 пъти противохипатитната) слага се вече и веднъж след навършване на годинка. Не знам в БГ така ли е. След 30 дни ще ходим да му сложат и ваксината против шарките + против ангина. Толкова много ваксини ли слагат на бебчовците в БГ  newsm78 Поне това ще е боцкането и до 3 годинки няма да има друга  Tired 

И утре сме пак на рожден ден. На Тео приятелчето става на годинка  Joy Ще празнуваме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт