Половинките ви подкрепят ли ви?

• 12 698
  • 314
  •   1
Отговори
# 255
Ако изобщо сподели резултата, то ще е чак в понеделник. Когато отиде на работа. Wink

# 256
Аз ако съм, при тая липса на подкрепа, щях да ви оставя да си пригризате маникюра от любопитство.

# 257
Ако изобщо сподели резултата, то ще е чак в понеделник. Когато отиде на работа. Wink
И само в случай, че половинът ѝ донесе тест, на крака, щото така си е навила че трябва да стават нещата.
Жалко, че няма да разберем края на новелата, но по-креативните ако искат могат да я завършат, че да не си прегриземе и пръстите.

# 258
Пуснаха ни по пързалката ... Joy

# 259
Тихо, че ще вземат да заключат темата. Laughing

# 260
Дано, че стана доста грозно.

# 261
Аз я разбирам тази нейна реакция. Ако бях на нейно място, щях да реагирам така, САМО АКО не виждах бъдеще с този мъж. Наиграла си се с непазенето. Желая ти отрицателен тест и да прекратиш връзката.

# 262
Изчака ми се чакането.. .
То ясно, че няма да разберем..
Видяхме колко е тънкообидна.. Засегнала се е от коментарите и ни е теглила по една майна и няма да влезе повече в бгмама.. 😂

# 263
E, ако е бременна, съвсем е откачила, нормално е да не влиза.

# 264
Може да се е оказало фалшива тревога.

# 265
  • Сф
Леле колко страници навъртяни, минах бегло, авторката е изчезнала или ?
Теста не се ли прави рано сутрин с първата урина за по-сигурно? Имам некви спомени Simple Smile или в работата вече е валиден ? Май е пързалка тая тема..толкова е зле авторката...

# 266
Дръжте се прилично, за да може да се върне и да ни каже!

# 267
Аз я разбирам тази нейна реакция. Ако бях на нейно място, щях да реагирам така, САМО АКО не виждах бъдеще с този мъж. Наиграла си се с непазенето. Желая ти отрицателен тест и да прекратиш връзката.
Ще разиграеш целия този панаир без дори да провериш, дали наистина си бременна? Наистина ли? Никога не бих си причинила това сама. Първо проверявам сама, дали наистина съм бременна. Ако да, решавам, какво да правя и след това казвам на бащата. Макар че, ако не искам бебе, въобще няма да му кажа.

# 268
Колеги, краят е ясен. Авторката беше пребита с камъни, а господинът, който има проблем с презервативите (апрото, на тоя проблем му се вика “Пречат ми на кефа”) беше окичен с венци и обявен за светец. Тестът никога няма да излезе на бял свят. Можем вече да се разпръснем Simple Smile

# 269
Светци в историята няма. Само хора, които говорят на различни езици.

Общи условия

Активация на акаунт