Отговори
# 435
Поздрав , Nalbantova Grinning Сега песента ,след 2 серии - пердета .Малки крачки ,че да има повече серии 😃
Настръхна ми душата с тази песен.
Ей, исках пердетата, не само песента от тях... Ама ще ги дочакам, вероятно са в Шиле разперени някъде 😏
Как може да е толкова красива тази Ханде.. Дори и ревнала 🤔

# 436
  • Кърджали
Ааааааааа, добро утро Селин...
Не и било харсевало че Серкан се държи с нея както се е държал преди  с нея. Искала да се държи с нея по-добре както била заслужавала...Щото не била старата Селин.

# 437
Тази изродка много добре си играе картите, тръгвала си! Ми да не се връща. Сега Серкан ще се чувства принуден да и даде пръстена.

# 438
Ох, не издържам, толкова нежност, усмихвах се през цялото време. Тялото му помни, просто мозъкът му е забравил.. но и той ще си спомни.
Сега и Еда и Джерен се карат. И двете си имат проблеми, ам Джерен леко прекали с викането.

# 439
  • In the light side of the Moon!
Тая Джерен съвсем откачи.....
Селин сама ли си тръгна, че не разбрах 😂 време е да се запъти на някъде 😂

# 440
  • София
Професионал е пернатото...добра атака направи...

И веднага уведоми медиите...

# 441
Доерен пък кво е яхнала метлата...
Рано й е за критическа и да изпада в такива състояния, но в тези забързани времена... Колко му е да е "узряла" така бързо 🤨

Сезария, щом я пусната сега, вероятно ако има пердета, ще са с друга песен. Хайде и вие да сте доволни - Gold или Суйу-Хуйу-то, че и тя стана емблематична.. 😆

# 442
  • Кърджали
Понякога така ме гледа , че си мисля че си ме спомня, а после - нищо, като двама чужденци...

Излезнала новина че Серкан и Еда са се разделили и сега е със Селин.
Еда не иска да се връща в офиса след тази новина. Мело и обяснява че няма да е толкова лесно.

# 443
Аа ,не така , Nalbantova ! Те в Анталия я пуснаха първо  ,ама това не попречи после и на пердетата да е същата  Grinning

# 444
Налбантова, става ми интересно коя е песента Суйу-Хуйу-то?🤣🤣🤣

# 445
  • Кърджали
Селин отрича че новината е излезнала от нея.

# 446
Налбантова, става ми интересно коя е песента Суйу-Хуйу-то?🤣🤣🤣
Песента от дефилето 😂

# 447
Е какво да каже тази изродка, то колко навини излязоха от нея и тя все отричаше.

# 448
  • София
Това пернатото и мен успява да ме заблуди. Добронамерена и лековерна като Еда съм... Тя ли е пуснала новината последно??

# 449
Докато всичко не се обърка, нищо няма да се подреди. Всички се метнаха на върбите, нас също ни качиха. Ще започне разплитането, но аз все още искам да видя трудния път към щастието...на всички. Само Селин да си намери майстора.

Общи условия

Активация на акаунт