Отговори
# 420
  • Кърджали
Май това е сцената, която Керем казваше, че си спомня от серията. Наистина беше много хубава.
Интересно какво ще накара Серкан да каже на Селин "Искам да носиш това/пръстена"...Дали няма да се усети, че се усеща все по привлечен от Еда.... И да тръгне пак на контра

# 421
  • Плевен / София
Серкан инстинктивно усеща, че приятелят от детство не е само такъв...и веднага поиска да го опознае...Надушва конкуренцията нищо, че не помни Еда....
Икам да си спомни, но Еда да "позабрави" за Серкан....а Селин искам този път да не измъква по търлици, а Ферит да свърши едно добро дело и да каже защо 45% не са в Серкан или Селин....
Мисля, че рейтингът няма да е много по висок от миналата седмица...

# 422
# 423
Ами омекна му гласа, а и погледа към Еда. И обстановката извън офиса предразполага. Blush
На мен ми харесва, че се върнаха към надумването. Много са им сладки диалозите и ... не се повтарят.

# 424
  • In the light side of the Moon!
Аз не разбрах Джерен какво й стана изведнъж? Много рязко завъртя нещата...да има я Селин, но аз не виждам Ферит да е хлътнал по Селин...от къде дойдоха на Джерен притесненията...или прост се влюби в Дениз 🙈

# 425
то ако трябва повторно да гледам как се влюбва Серкан и там разните пак интриги на Селим ...ми да взема и си пусна от начало сериала тогава.....и докато стигна до подготовката на сватбата,ще дойде финала и до там......кръговрат и бля бля не ми се гледа.....ми скучен ми е...

# 426
  • Кърджали
Меги, Джерен и преди е била влюбена в Дениз. Несподелено

Еда, любопитно ми е за теб, искам да те опозная, каква е била тази любов за която всички ми говорят искам да знам
От къде да запомчна не знам
Кое ти идва първо наум
Разказва му мита за Аполон...
 Серкан приключва мита точно така както го приключи и предният път: Да, богът на огъня. Била съгласна да го гледа и да изгори...

# 427
Много ме разочарова вече този филм. Дори се замислям дали да продължа да го гледам повече. Няма какво повече да измислят и измислят само глупости. Кого ли не вкараха в сериала и не си отиде след някоя и друга серия. Не им се получават вече нещата. Не могат ли да измислят просто един щастлив край и всичко да приключи. Сериите са ми изключително отегчителни вече, а преди ги изглеждах на едни дъх и не усещах.

Знаете ли, рядко отговарям, но щом ви натоварва не го гледайте. Има толкова много други сериали. Съвсем добронамерена съм. Мен ме кара да вярвам в любовта и надеждата.

# 428
  • Кърджали
Джерен си признава на Дениз че е влюбена в него.

Била е хубава вечер.Хареса ми - звезди и митология
Беше. Но нашата звезда падна и вече не свети
Защо

Спомняш си . Спомняш си .Кажи ми че си спомняш...
Ей ся го убих ако каже - не....То май нямаше нужда да го каже...

# 429
Настръхна ми душата с тази песен.
Ей, исках пердетата, не само песента от тях... Ама ще ги дочакам, вероятно са в Шиле разперени някъде 😏
Как може да е толкова красива тази Ханде.. Дори и ревнала 🤔

# 430
  • In the light side of the Moon!
ох,,,,,, много хубав момент, препотих се!!!

# 431
  • София
Някой да подаде Оскар-ите на Ханде и Керем. Бяха страшни в тази сцена. Настръхнах! ❤

# 432
  • Кърджали
Джерен добре ли си
не ми даваш да съм добер
какво е това какво ти направих

Доерен пък кво е яхнала метлата...

# 433
Тази сцена с ЕдСер ми спря дъха!❤❤❤❤

# 434
Леле, на какъв хубав момент се включвам.
После ще се връщам да ви чета, да съм в час Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт