Отговори
# 510
Жълтата рокля имаше чудесен ефект !Хвана се за сърцето РоБо ☺ Но все пак трябва да се влюби отново в Еда ,а не от раз да си спомни всичко.
   Хареса ми серията и както Алекс каза- върна се предишната тръпка Heart
   Алекс , Али ,благодаря за всеотдайността 🥰

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 23:22 от Sezariya

# 511
Миси я няма да каже как върви рейтингът. Тук явно с тези реклами падаме надолу. Така и никой не обясни как е при другите сериали? Който гледа ДЕК на живо, ако може да каже такива ли са паузите с по две реклами накрая и три пъти да ни се показва финала ? Чок мерак ми е да разбера, как може да се движим втори през по-голямата част от епизода и после да паднем рязко. Имам и съмнения дали рейтингът е реален.

Аз, но да не забравяме, че там собственик си е Аджун и той определя рекламните блокове. С ДЕК сравнение не може да има.
Гледам ДЕК. Абсолютно същото е...

# 512
Нове сценаристи ли имаме? Ясин Йозбек или там както се казва е писал за някои нови двама.

# 513
  • Кърджали
Всички сериали са така с рекламите. Не е нещо само за този ...

# 514
  • София
Да, нали Неслихан беше писала, че от 29 еп. натам към екипа се присъединява сценарист от Истанбулска невеста. Wink
Нове сценаристи ли имаме? Ясин Йозбек или там както се казва е писал за някои нови двама.

# 515
Жал ме е за Денис , но и аз поздравявам Еда. Серкан смята че е длъжен към Селин в повечето случаи. Трябваше му отрезвяване. Може би след тази новина ще се събудт още спомени.

# 516
  • София
Дениз се съгласи. Според мен той е добър герой, разбран е, ще намери щастието си. Дали с Джерен, дали с друга - ще видим. Simple Smile

# 517
Миси я няма да каже как върви рейтингът. Тук явно с тези реклами падаме надолу. Така и никой не обясни как е при другите сериали? Който гледа ДЕК на живо, ако може да каже такива ли са паузите с по две реклами накрая и три пъти да ни се показва финала ? Чок мерак ми е да разбера, как може да се движим втори през по-голямата част от епизода и после да паднем рязко. Имам и съмнения дали рейтингът е реален.
Винаги по турските телевизии минимум 10 минути реклами са били.А за рейтинга падна според мене,че доста го проточиха и почна да става нещо като драма.Всеки сериал като се проточи и....абе хубаво е да финализират ,когато са в епогея си,за да е запомнящ се.Мое мнение.

Друго беше моето питане. Сериала си поддържа рейтинг между 4 и 5 през цялото време. Една седмица беше само под 4 в тотала. Смятам, че има още хляб в сериала и особено след днешният рекорд. 90 % от вас са пренаситени от турски сериали, но за нов зрител като мен историята е страхотна и бих гледала с удоволствие още 50 епизода. Мое мнение. Simple Smile

# 518
  • Плевен / София
Дениз знае, че Еда обича Серкан....като приятел я подкрепи....Джерен сигурно никога не е споделяла с Еда за чувствата си към него...така, че няма защо да се чувства засегната...

# 519
И какво Серкан като си спомни ще се хване за сърцето, а Селин за главата и като в приказката " Беж краченца да бягате, кака ще ви купи чехлички с перушинки"

Финала само новини, бременни, сгодени, осиновени, признания...

# 520
Since now Duygu Tankaş and Tunus Taşcı are new screenwriters of Sen Çal Kapımı!

Утре ще ги проверяваме кои са тези. Joy
Аз съвсем малко успях да гледам. Чакам фрагмана с нетърпение Hug

# 521
А Фифи вече е наистина в Рамо.

# 522
95 Потребители и 215 Гости преглежда(т) тази тема.
Това май е рекорд 310 романтични души в темата:gift_heart:Heartpulse

# 523
Дениз/с е приятел и е наясно колко страда. Прие този риск, за да я подкрепи. Наясно е с последствията.
Браво за отиграната сцена от Керем и ...Биге. Историята започва отначало. И не, не ми е скучно. Какво ли не ни поднася животът. Дори и това, че  аз съм тук и пиша.

# 524
  • Плевен / София
318-97 Потребители и 221 Гости преглежда(т) тази тема. -вече при следващото даване на финала трябва да видим и фрага.....
Селин ще се успокои, че вече Серкан и е в кърпа вързан и да видим какво ще направи Серкан...

Общи условия

Активация на акаунт