Отговори
# 495
Аз хванах след 21:30ч и ми хареса епизода, само този годеж накрая можеха да го спестят. Наистина по ми харесва варианта Еда да се скрие, да се отдръпне, а не да му се перчи на Серкан с годеж, пръстен, друг мъж....но ще го преживея де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 496
Миналата серия гледахме 8 пъти как Серкан предлага брак ,сега ще гледаме пак толкова пъти как Еда съобщава ,че са се сгодили с Дениз .
 Очаквам реванш от СЦ поне 20 пъти после да изгледаме как Серкан предлага на Еда !

# 497
  • София
Не знам за Серкан, ама ако чуете моето сърце... ще изскочи! Не знам за рейтинг, не знам на кого му е скучно и т.н. Ама такъв ентусиазъм не помня кога за последно съм изпитвала... към сериал! 😅 И не, не ме подразни. Браво на Еда! На нейно място и аз бих постъпила така. Малко да му го върне. Получи си го Серкан! Ако не беше навирал отношенията си със Селин в очите й, добре. Ама прекали. Хем е груб с Еда, хем е със Селин, хем задушевни разговори пред камината. Напомня ми на едно време, когато не знаеше какво иска и отново объркваше Еда - дали да избере Селин, най-логичната жена за него, или да послуша сърцето си. Не знам дали е умишлено или не, но наистина ни върнаха в първите епизоди на сериала. Вайбът ми е същият и при мен вълнението е същото. Ах, как ми липсваше това време! ❤

# 498
Миси я няма да каже как върви рейтингът. Тук явно с тези реклами падаме надолу. Така и никой не обясни как е при другите сериали? Който гледа ДЕК на живо, ако може да каже такива ли са паузите с по две реклами накрая и три пъти да ни се показва финала ? Чок мерак ми е да разбера, как може да се движим втори през по-голямата част от епизода и после да паднем рязко. Имам и съмнения дали рейтингът е реален.
Същото...

# 499
Сега остана Робот бей да се спъне в чизмите на Селин, да си цапне главата и да му се наместят полукълбата и гънките, та да се сети какво точно е станало
А Селин ще си остане с " вай бе, имам прАстенчИ"

# 500
Миси я няма да каже как върви рейтингът. Тук явно с тези реклами падаме надолу. Така и никой не обясни как е при другите сериали? Който гледа ДЕК на живо, ако може да каже такива ли са паузите с по две реклами накрая и три пъти да ни се показва финала ? Чок мерак ми е да разбера, как може да се движим втори през по-голямата част от епизода и после да паднем рязко. Имам и съмнения дали рейтингът е реален.

Аз, но да не забравяме, че там собственик си е Аджун и той определя рекламните блокове. С ДЕК сравнение не може да има.

# 501
  • Плевен / София
Единствената радостна от новият годеж е Селин....Всичко се повтаря.....В началото Селин се сгоди за Ферит и в отговор Серкан обяви Еда за своя годеница....Сега Еда виждайки годежният пръстен обяви, че и тя се е сгодила....
За съжаление жълтата рокля нямаше нужният ефект...Поне Айфер и Александър обявиха, че са заедно.....
Колко е жалка Селин....драпа за нещо, което никога не е имала, няма и надявам се, че няма да има....Защото в този годеж по въодушевеният е тя и отново тя е тази, която бърза....Но бързата кучка слепи ги ражда...Надявам се и този път ще е така...Чакаме фраг нали?
84 Потребители и 209 Гости преглежда(т) тази тема

# 502
ДЕК не гледам, но съм гледала 2-3 други сериала в реално време и при тях беше така.

# 503
И аз не гледам ДЕК, но майка ми Да и мисля, че имаше серии без реклами изобщо.

# 504
  • София
gostenka68, да, чакаме фраг, като естествено ще видим още поне два пъти финалната сцена! И мен този маниер на приключване на епизод ме изнервя, ама няма на кога да се оплача, така че търпеливо чакам (само в темата споделям, защото всички сте търпеливи...)!

# 505
  • Кърджали
1.72 млн с хаштага. Няма да се учудя ако утре официалната инфопмация е че сме достигнали 2 млн...

Радва се Селин, щото Еда се маха от пътя и. А не знае че тепърва се започва... Ей ся Серкан ще се види в зр и ще почне да си спомня...Или в краен случай да се довлюбва, щото вече бая се увлече... Но за съжаление на Селн , не по нея, а по ЕДа...

# 506
Винаги по турските телевизии минимум 10 минути реклами са били.А за рейтинга падна според мене,че доста го проточиха и почна да става нещо като драма.Всеки сериал като се проточи и....абе хубаво е да финализират ,когато са в епогея си,за да е запомнящ се.Мое мнение.

# 507

Аз, но да не забравяме, че там собственик си е Аджун и той определя рекламните блокове. С ДЕК сравнение не може да има.

Добре, тогава с някой от другите сериали, които в момента Фокс излъчва? Ако някой гледа на живо, ще се радвам да сподели.

# 508
  • Плевен / София
Ако не ни бяха показали снимките с озета, сега повечето мадами тук щяха да са като желета, с меки колена, а другите... Не знам 😆

Ама на тази рокля... Тези ботуши... 🤔 Аз ли не съм в час с модата 🤔
     и аз не съм в крак ...и на мен не ми е натамън....

# 509
  • София
Аз съм доволна! Както и предполагахме, това между Еда и Дениз е уговорка. Simple Smile Направиха го, за да имаме няколко ромком серии, в които нашите хем ще са сгодени за други, хем ще работят заедно, Серкан ще има възможност да опознае Еда и да се влюби отново в нея. А когато си спомни всичко, съм сигурна, че това, което paterina и повечето от нас искат, ще се случи - Серкан ще се извини на Еда, ще се чуди как да си я върне, тогава тя ще замине някъде. Пак ще има гонене. Дано този път обаче е по-драматично и епично. А не така лесно като първия път. Wink

Общи условия

Активация на акаунт