Отговори
# 75
  • Пришълец
Хич не харесвам мъже с каскет, но Керем сигурно е от малкото, за които съм на мнение, че им отива без да ги състарява Sweat Smile

Али, да, ботушите са кални обаче дрехите са чисти. И при единия, и при другия изражението показва сякаш раздразнение...

# 76
Според SOMERA нашите са на 3-то място в категорията "Най-популярни двойки" за месец януари

И Ханде отстъпва първото място: Според DigLUP

Wink

Sparkling Heart

# 77
  • София
Ninika,ЧРД,твоят ден .Изпрати отминалите дни с тъга,посрешни идвашите с радост,живей днешните с усмивка,живей на макс сега на мига. 
Много дълга ми се струва тази седмица,Кога ще се подредим в нашия киносалон.

# 78
Нинка, нека в здраве и любов да имаш много щастливи моменти и незабравими преживявания!
Честит рожден ден!

Алекс, благодаря!

Мики, трогнаха ме твоите сладури. Аз все още се уча от порасналото си момиче. Надявам се да е взаимно.

Прекрасни момичета, благодаря за всичко споделено! До утре в очакване на вълнуващ и логично решен епизод.
Приятна вечер!

# 79
  • София
Вие смятате ли ,чче мъж който годежния пръстен дава с думите ,Искам да носиш това,./би подредил балони ,че то и с буквите любов за Селин.От офис също никой не би го направил ,абсурд,може Селин сама да е организирала такава подредба за да затвърди позицията на любима на Болат,
А Серкан за да не би Еда да разпертушини Селин/както бяхте писали/я отвежда носейки,въпроса е че освен Еда така се отдалечава и той от любимата си годеница.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 19:07 от Leddel

# 80
  • Кърджали
Представям си го Серкан да подрежда балони, за да изпише името Селин. Толкова е вероятно, колкото да видим отново динозаври по земята. Селин ако тръгне да поръчва таква изненада "от името на Серкан" ще е много глупава. Нали Серкан ше влезе и първите му думи ще са "какви са тези балони"... Ама не е невъзможно имда е толкова глупава и да го е направила, обаче очаквам да има обратен ефект...

# 81
Мисля си , дали е възможно Джерен да се ядосва на  Еда че използва Дениз за да ревнува Серкан.
Дали снимката на Еда със Серкан пред градината е преди годежа или след това. Може би я укорява и е припаднала.
Но определено мисля ,че случващото се в апартамента на Серкан е преди годежа. Как ще дочакам утре вечер?

# 82
Благодаря за новата тема. Относно епизода какво и да гадаем ще е интересен. Само дано има повече моменти заедно с Еда и Серкан.
А иначе само как Ханде си ходи да проверява нашич Керем. Май го държи изкъсо?

# 83
  • Пришълец
А Серкан дали ще си носи пръстена Joy

Изненадата с балоните няма да е за Селина, но това не пречи да си помечтае Joy Както правилно беше забелязала Кукличка, зад Селина се вижда младеж носещ балон с буквата ”Е”, т.е. най-логично да е от Дениз за Еда или от Пъръл за Енгин, но от жена за мъж нещо лигаво, някак не ми се връзва....

Азисия, Ханде определено държи много на колегата - в работно, в извънработно време все са заедно Joy Наблюдава го да не се сприятели и с някоя друга. Joy

# 84
Роклята ако не бяхте споменали, че е дадена за благотворителност щях да кажа, че е същата, просто на Ханде ѝ стои по различен начин. В началото е по-слаба, сега е качила някое килце.

Момента, когато Серкан я носеше на ръце в Анталия е много хубав. Възприех го, че така му дойде отвътре, не да демонстрира нещо пред някого, а просто да я измъкне от медиите, защото тя хем нямаше вина, че се е разчуло за договора помежду им, хем не дължеше обяснение на никого. Мъжка постъпка.

И не само това. Ако си спомняте преди това беше вечерята в ресторанта с онова семейство, което също спореха. Тогава Еда каза, че иска някой да дойде, да я хване под ръка и да отплават с лодка надалеч в морето. И Серкан питаше "кой да я хване за ръка и добре, че тагава лодка не е дошла". Той вече за мен си беше хлътнал до уши, просто не го осъзнаваше. Мисълта друг да вземе Еда, още тогава не му се нравеше.

Честита да е рожденичката. Желая и много здраве и късмет.  Cake Flowers Hibiscus

# 85
Нинка, ЧРД и от мен!

# 86

Гамзе и Ханде
https://www.gecce.com/haber-gamze-ercel-onun-guzelligini-gorunce
и коментар за вчерашната им  снимка

ЧРД, Нинка!

# 87
Честит рожден ден и от мен! Благодаря за новата тема! Благодаря на всички!
Гложди ме една мисъл, как сценаристите ще ни предствят такава любов която показаха между Серкан и Еда преди амнезията? Струва ми се невъзможно.

# 88
Много са сладки Гамзе и Ханде .Сигурно е прекрасно да си имаш сестричка , на която да се доверяваш и опираш  за всичко Flowers Hibiscus

# 89
Роклята ако не бяхте споменали, че е дадена за благотворителност щях да кажа, че е същата, просто на Ханде ѝ стои по различен начин. В началото е по-слаба, сега е качила някое килце.

Момента, когато Серкан я носеше на ръце в Анталия е много хубав. Възприех го, че така му дойде отвътре, не да демонстрира нещо пред някого, а просто да я измъкне от медиите, защото тя хем нямаше вина, че се е разчуло за договора помежду им, хем не дължеше обяснение на никого. Мъжка постъпка.

И не само това. Ако си спомняте преди това беше вечерята в ресторанта с онова семейство, което също спореха. Тогава Еда каза, че иска някой да дойде, да я хване под ръка и да отплават с лодка надалеч в морето. И Серкан питаше "кой да я хване за ръка и добре, че тагава лодка не е дошла". Той вече за мен си беше хлътнал до уши, просто не го осъзнаваше. Мисълта друг да вземе Еда, още тогава не му се нравеше.

Честита да е рожденичката. Желая и много здраве и късмет.  Cake Flowers Hibiscus

Мисля че има разлика между двете рокли. Малко по различни са една от друга.

Общи условия

Активация на акаунт