Отговори
# 60
И аз се писвам и имам питане, тъй като не можах да изчета всичко... Може вече да сте го коментирали...
Жълтата рокля... Струва ми се малко различна от на годежа и това, което ще излъчат в епизода утре...Или само на мен ми се струва!?

# 61
  • Кърджали
Не съм ги сравнявала, но е възможно да е различна леко. Ханде онази рокля беше казвала, че иска да я даде за дарение - да се продаде за децата болни от SMA

# 62
Да, май я дари. Иначе много си приличат двете рокли, цвета е същия, горната част е същата, ама полата е различна, къдричките на едната са по-къдрави май.

# 63
  • Плевен / София
Благодаря за новата тема.... Heart

Дано в нея да пишем само за истинската любов, а карантинираната да си ходи по бързо от където дойде...

# 64
Здравейте и от мен! Първата жълта рокля не беше ли дадена за някаква благотворителност.

# 65
  • София
Скрит текст:
Благодаря за новата тема.... Heart

Дано в нея да пишем само за истинската любов, а карантинираната да си ходи по бързо от където дойде...

Ах, много е красива тази Ханде

# 66
Какво ли се е случило, за да я носи? Предположения? Според мен ѝ е прилошало.

Първи вариант: Внезапно е окуцяла.
Втори вариант: Пробва, ако може да я носи, значи я е носил и други път... Rolling Eyes  Rolling Eyes

# 67
Да не е градината от къщата на Адиле султан. Може да не съм точна

# 68
Щях да кажа, че е нещо като номерата на балджа - счупеното токче, изкълчен крак... ама това не е Балджа, а Еда. Така че нямам никаква идея защо я носи.

В Анталия беше - за да демонстрира че са заедно, че я обича, че това с договорът и бижутата, което Каан беше пуснал до медиите е глупост и че не са заедно заради договорка, а и да я спаси от медиите...

Може и тук да има медии и да изнесат представление.

# 69
  • Плевен / София
Какво ли се е случило, за да я носи? Предположения? Според мен ѝ е прилошало.

Първи вариант: Внезапно е окуцяла.
Втори вариант: Пробва, ако може да я носи, значи я е носил и други път... Rolling Eyes  Rolling Eyes

Някои особи могат само  да сънуват така да ги носят....
Скрит текст:
Щях да кажа, че е нещо като номерата на балджа - счупеното токче, изкълчен крак... ама това не е Балджа, а Еда. Така че нямам никаква идея защо я носи.

В Анталия беше - за да демонстрира че са заедно, че я обича, че това с договорът и бижутата, което Каан беше пуснал до медиите е глупост и че не са заедно заради договорка, а и да я спаси от медиите...

Може и тук да има медии и да изнесат представление.
На Серкан много не му пукаше на пресконференцията....Дано сега е по различно положението....

# 70
# 71
  • Пришълец
Роклята ако не бяхте споменали, че е дадена за благотворителност щях да кажа, че е същата, просто на Ханде ѝ стои по различен начин. В началото е по-слаба, сега е качила някое килце.

Момента, когато Серкан я носеше на ръце в Анталия е много хубав. Възприех го, че така му дойде отвътре, не да демонстрира нещо пред някого, а просто да я измъкне от медиите, защото тя хем нямаше вина, че се е разчуло за договора помежду им, хем не дължеше обяснение на никого. Мъжка постъпка.

# 72
Обувките на Еда от снимката, на която Серкан я носи са много кални, може би са били в гората, тя е стъпала на криво и той я носи. От друга страна, на тази снимка пък:

ми се струва сякаш Серкан ѝ се кара или ѝ търси сметка може би, а нейната физиономия е все едно си мисли ,,Ако ме беше оставил щях да я разпердушиня" Joy
Сега забелязах, че на снимката с носенето сградата зад тях е по-далеч, а при втората е по-близо. Значи първо си говорят, после я носи. Ами май значи нямам идеи какво става точно Joy
Ninika Честит рожден ден! Flowers Rose

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 17:52 от ally.yor

# 73
Оох бееее, Керем /Серкан с това каскетчееее..........

# 74
  • Кърджали
На мен ми харесва, придава му по-ретро, по-романтично излъпване, което обаче никак не пасва с роботската му същност в момента.
На мен Еда ми изглежда тъжна, разочарована... Серкан.... Серкан е толкова труден за разгадаване, че не се наемам.

Общи условия

Активация на акаунт