Отговори
# 525
И аз също отдавна не съм се вълнувата така за сериала. Може би откакто Серкан спря таксито на заминаващата за Италия Еда. Надявам се да се задържи така Heart Eyes

И да ви кажа нещо друго. Неслихан си играе добре ролята и е много подходяща, но преди няколко епизода когато АА бяха в ресторанта на А си помислих колко по-естествена и хубава е Айфер, Айдан ми идва малко тунингована. Та се радвам, че Сашо е избрал Айфер и и натриха носа на Айдан малко Smiling Imp

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 23:13 от paterina

# 526
  • София
Еда се е преобула в рекламната пауза. 😅 Селин как искрено се зарадва! Май беше единствена обаче. 🤘🏼Еда няма нужда да се прави на влюбена в Дениз. Може да каже на Серкан просто “ти избра миналото със Селин, нали не очакваш цял живот да чакам да си спомниш”, ако въобще смята да му дава някакво обяснение. Но логиката е проста - били са много влюбени със Серкан, той си губи паметта, сгодява се със Селин, разбива сърцето на Еда, тя се опита да говори с него, той я отблъсна и продължава историята със Селин, ами Еда също трябва да потърси щастието си. Защо не с приятел от детството, който винаги е бил влюбен в нея. Wink

# 527
Къде е тази сцена. Май е от следващият епизод, дадоха ни 10 мин по малко отколкото явно са мислили...

# 528
Това ново предложение явно трябва да пришпори паметта на Серкан. И Еда с другарче от детството. Joy
Но аз не съм убедена, че Дениз няма да се хване за това предложение сериозно. Тя детската любов в тоя сериал се оказа направо обсесия някаква.

# 529
  • Кърджали
Доволна съм от серията. Имаше от всичко по малко, включително и любомото им заяждане между двамата, мигове на внимание и нежност , хубава сцена, нищо че завърши с разочарована Еда...
Мисля че няма нужда да пиша че за пореден път съм възхитена от играта на всички. Ханде наистина задобрява все повече /до скоро все нещо н еми достигаше, за да кажа - вай бе, сега вече просто наистина играе прелестно./Керем е ясен - него до утре мога да го хваля....

# 530
А Фифи вече е наистина в Рамо.

Фифи изчезнА и приятелките са хванаха за косите. На Мело не и се отдава баланса, прекалено емоционална е.

# 531
Къде е тази сцена. Май е от следващият епизод, дадоха ни 10 мин по малко отколкото явно са мислили...

Кукличке, според мен ще остане за другия епизод.. Серко ще разсъждава над годежа на Еда, отваря книгата и вижда снимката им там.

# 532
  • София
не ми се мисли как добрия приятел Дениз с удоволствие ще играе годеник и няма да иска да спре...

а Серкан, както принца, има да му удря по един-два юмрука...

# 533
Да, имаме нови сценаристи...

1.75 млн туита.

# 534
Имаше хубави моменти между Еда и Серкан , но да ви кажа фиктивния годеж на Еда с Дениз ми дойде в повече .Айде стига с толкова годежи , м@мка му Rage
Аз също искам Серкан първо да се влюби в Еда , после да си спомни . Но и го  искам да се случи в следващия епизод , писна ми да гледам доволната физиономия на Перушана Scream
За пореден път благодаря на Алекс и Али за преводите Flowers Hibiscus
Миля , като излезе фрага да го пуснете , къзлар Simple Smile

# 535
  • София
Ето ги новите сценаристи по какво са работили преди. С опит в драмите са. Wink

# 536
Ох, Жестокият Истанбул е дълбока драма наистина..

# 537
Ооо ,,Не пускай ръката ми" имаше и много хубави и романтични моменти, просто беше малко тежък. Аз много го харесвам, беше първият ми турски сериал след дъъълга почивка от такива. Не знам обаче кои са тези 40 епизода, които е писал. Общо са 59

# 538
За новите сценаристи - писали са малко серии.  Ще ги видим. Тук фандома подлага на стрес всички.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 23:26 от st_ina

# 539
Ох, Жестокият Истанбул е дълбока драма наистина..
Е, този е писал само за 2 епизода там. Сигурно не е било достатъчно драматичен, а дано Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт