Отговори
# 210
  • Варна
ауу момичета започна LOST сезон 3 newsm44
сега се каня да гледам първата серийка  smile3508
а да ви се оплача на мойта мома май взе вече доста да и отеснява защото започна доста жестоко да ме рита в ребрата и в пикочния мехур  #Crazy мисля че до края на бременността ще трябва аз да нося памперс, защото май ще почна да се напикавам от тея шутове  hahaha

днес си поръчах корниз за пердето  Whistling 54лв  Shocked ама така е като имам претенции  Rolling Eyes
другата седмица започваме с боядисването че тази неделя имам рожденник  Heart Eyes

# 211
Ди, ти защо мислиш че имам контракции? Вччера като го четох само дето не умрях от смях, контракции получих и освен това се напишках.
Шру малко рано ми се вижда! На мен непрекъснато ми се струва че ми слиза , а като се погледна в профил виждам че няма такова нещо. Не се шашкай

# 212
днес си поръчах корниз за пердето  Whistling 54лв  Shocked ама така е като имам претенции  Rolling Eyes

Сега разбирате ли защо още не съм купила нищо за бебето... #Crazy
Дограма, корнизи, пердета, пискюли... н'ам си к'во...и аз съм с претенции...
А сега и избор на лекар ме чака...
Слава на Бога, че иначе...

Имам един въпрос - някой знае ли колко се плаща за Епидуралната упойка в Тина Киркова? Не са го написали на сайта, а не може да е безплатно...

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 17:06 от Sarra

# 213
Привет Simple Smile

Zizzu, както и Sarra е казала, йогата е готина и не се иска някаква предварителна подготовка, тъй че не се притеснявай Simple Smile Аз досега не съм се занимавала с нищо подобно, и със сигурност не правех упражненията много правилно, но пак се чувствах Ок.
Днес нямам мускулна треска, както се опасявах. Интересното е, че снощи гърба ме беше отпуснал доста и можех спокойно да лежа и по гръб - докато досега не можех повече от минута-две...

Надявам се постинга ми не звучи рекламно Simple Smile

# 214
  • Бургас
ПРИВЕТ Hug
Silverstar добре дошла при нас и хубаво бебче желая  newsm51

bla-bla аз в петия месец пиех Тотема, малко е гадничка, но помага страшно бързо, пък и тя се пие само 10 дена. След това, ако все още ти е нисък хемоглобина предполагам ще ти изпишат други хапчета желязо. Тотемата я разреждай със някакъв сок, щото с вода е отврат и дразни стомаха.

Хм това с контракциите е странно, какво е усещането?

# 215
Добър ден, бремелинки Grinning!Днес утрепах 1/2 ден в учене в Борисовата и се чувствам супер!!!
Ама сега трябва да готвя Sad..
SilverStar,добре си ни дошла и леко бременеене Hug!
alex shu,кревата на Ямболската фирма е страхотен, ама как са цените и доставката колко върви, знаеш ли? Досега са ми казвали, че леглата са най-евтини в Дибо.
si mama, дано те отпуснат контракциите!
GlanG, ти внимавай с тоя хилеж, че ... Laughing
bla-bla,аз пия "Pre-Natal",  малка е скъп (около 35 лв. 90 хапа, но се пие 30 дни и после 10 се почива и става за кърмачки, така че е рентабилно).Но в новия 9 месеца видях да рекламират някакъв нов  Prenatal formula на  Vega, който бил без витамин А, а в моя има. Уф..
lladybird,хубава реклама Joy, не, майтапя се ..Ако идваш на срещата в неделя, можем нещо да се разберем за понеделника, ако не- мен ме се идва на йога и ще се опитам да дойда.
Лека вечер на всички  bouquet

# 216
  • сто акровата гора
Здравейте дружки по пупа  Joy
Днес съм по-добре с кръста, намерих си йога за бременни и се гънах в къщи колкото можах. ето линк ако някоя иска http://www.biberonbg.com/info/yoga_i_bremennost.htm ама да внимавате ей  Naughty Бавно и полека!
Та не знам от упражненията ли е, или от кво ама съм по-добре, стискайте палци да кара така  Hug
Прегръдки на всички  Hug

# 217
Здравейте на всички !!!
Бързо ме оцветявайте в розово !!!, че днес най-накрая нашата мацка newsm03 я видяхме  smile3501 и то пак с 300 зора   smile3537 .
Пречи, пречи,  box пречи на доктора колкото можа и ................накрая той се амбицира човека и ме премести на готиния ехограф и там вече я видяхме по без гащи   newsm30
Иначе пак си отговаря на 1 седмица по-малко, но според доктора щяла да е грациозна като майка си и затуй не било проблем. Пък аз съм качила 4 кг за 1 месец (общо 7 досега) и било много и да не съм ядяла сладко и тестено  smile3514
За йогата и аз искам да дойда, ама ще да е другия месец, когато няма да съм на работа вече.
Аз ще пия витамини за бременни на "Калифорния фитнес", препоръчаха ми ги, че били на естествена основа (доколкото това е възможно) и докторът каза че са добри. Изпросих и направление за хематолог, защото ми бяха казали 1-2 месеца преди раждането да отида ми видят пак желязото, а и диоптрите ще проверим как са.
Момичета, знаете ли, че месец и половина преди раждането не разрешават секс !!! Така, че недейте да се стискате, щото после - няма -  newsm34
Целувки и действайте !
Нямам търпение за срещата  Hug

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 22:17 от tini-mini

# 218
  • Варна
що бе?що не разрешават  newsm78
нали уж казват, че секса и разходките спомагат за по-лесно раждане  newsm78
аз лично не изпитвам нищо по време на секс в момента  Rolling Eyes така че едва ли има опасност от контракции и преждевременно раждане  Thinking

# 219
  • София
Е що пък да не разрешават секс? Няма такова нещо, даже в 9 месец е добре, защото спермата съдържа простагландини /така ли се пишеше?/, които спомагат омекването на шийката и се смята , че улесняват раждането. Ако нямаш проблеми секса си е разрешен до края.  Laughing
Аз вече втора опаковка на О`Мами подкарах, търсих Пренатал, ама не намерих и като нямам време да обикалям...това намерих, това пия. За 8 и 9 месец ще се постарая да си намеря Пренатала.
Искам и аз на йога, ама не мога през седмицата, ако има събота,или неделя - идвам!!!

# 220
  • Düsseldorf
zizzu:
За съжаление нямам идея ямболските легла нито колко струват, нито къде могат да се намерят, освен в Ямбол, разбира се... Имам смътен спомен, че съм ги виждала някъде из София, но не ще да е било скоро и не помня къде...
А в Дибо бях и там не изглежда зле креватчето (то е подобно на модела, който искам) - като изключим болтовете, които се виждат отвсякъде, ама ...
Имаме още малко време да пообиколим. Успех! Simple Smile

# 221
Добро утро,моми4ета.

Да питам от коя седмица се влиЗа в 8 месец?31 или 32? И zнаете ли хуваб сайт zа всяка седмица или месец от раЗвитието на бебето? Stop

# 222
  • Düsseldorf
Добро да е!
Много ми мътно как смятат месеците, поне тук

http://www.bg-mamma.com/site/content/category/4/13/66/
ето и конкретно за 8 месец, инак има изброени и всички други...
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/18/66/

е малко странно, последния месец има само 3 седмици... Но иначе има обяснения седмица по седмица и е готино...

# 223
добро утро и от мен:)
относно секса и аз се поразрових в книжките и прочетох, че наистина като се влезе в 9-ти месец не се препоръчвал секса от хигиенна гледна точка-трябвало да бъдат абсолютно чисти родовите пътища, с цел предпазване на бебето от инфекции.
моят лекар също твърди, че секса помагал на раждането, но.......колкото лекари-толкова и мнения Grinning
Klemy, аз си взех Pre-Natal от аптеката под хотел Плиска. хубавото е, че можеш да си купиш колкото таблетки искаш - една таблетка струваше 0,45ст.
аз си взех 50 и мисля да ми стигнат до края;-)

# 224
Sarra, za bolnichen v Tina Kirkova ne se plashta, no za sajalenie se leji v bolnicata-3 noshti, koeto niama da ti se otrazi zle, sled kato imash problem. Pone shte ti namaleiat bolkite v krasta, zashtoto shte ti slojat neshto obezboliavashto
tini-mini, za 3D v Tina Kirkova se plashta - 50 lv. Vsashnost obache vajni sa pregledite na 2D ultrazvuk. dori i na vaprosnia 3D ultrazvukov aparat mi se izpolzvat po-golemite vazmojnosti na 2D, za fetalna morfologia naprimet. Efektno e da si vidish bebeto na 3D, no e po-skoro efektno, otkolkoto polezno. Az lichno hodih na fetalna morfologia /ne pomnia v koia sedmica beshe/ i dokato mu gledaha organite na bebcho izpolzvaha 2D. Kogato prevkliuchi doktorkata na 3D, bebcho se beshe zasramil i si pokazvashe samo garba i dupeto, ama togava razbrah, che i ne darja veche da mu vidia fizionomiikata, vajnoto e, che na 2D vidiaha, che vsichki organi sa mu ok. Dori i za dopler /pregled na kravotoka/ pak mai izpolzvat 2D vazmojnostite na aparata

Общи условия

Активация на акаунт