Отговори
# 225
Добро утро коремчета и от мен!
Благодаря ви за приветствията!
Добре че вече времето е по-хладно, че иначе се подувам като балон, седейки по цял ден в офиса Tired
Това със срещата ми допадна много и ще се радвам да се запознаем и на живо. Предполагам, че вие до сега сте се виждали и може би само аз ще съм изтърсака Joy
Вие купихте ли си количките? Ние с мъжа вчера след работа обикаляхме и се чудим каква да вземем. newsm78
Btw има ли някоя от вас, която да живее в Лозенец?

# 226
Milenah, благодаря ти, аз вече отдавна съм в болнични, 30 дни, за което не само не се плаща, ами и не се лежи в болница. Просто се подписва т.нар. ЛКК (комисия от наблюдаващия ти лекар и още един по-"висш"). А и болките ми минаха от хомеопатия, без да се тровя с никакви химии.

Момичета, явно никоя от вас не е чувала какво се плаща за епидуралната упойка в Тина Киркова?

За секса - аз знам за моите родители, че до последно са го правели, ако им се е искало. Но пък те са били на 21...не знам, не съм чула да е забранено?!

Аз за срещата не съм сигурна, но ще ви следя, ако мога, ще дойда.

ClanG, не знам за корема, но на мен май гърдите ми намаляват  Joy или просто не се виждат вече от щръкналото коремче!
Имам вече съвсем бременен вид...не мога да си се нагледам...ох, на мама бебончето, как ми се иска даси го видя! В понеделник съм на преглед и  Praynig дано да си покаже интимните белези, че вече едва останаха сили за търпение!

# 227
Sarra в Тина Киркова епидуралната мисля, че е около 100 лв. Не съм 100% сигурна, но имам спомени това да съм чела някъде.

# 228
Добро утро!
Сара, бе като си плащаш за раждането упойката не ти ли влиза в цената? Наистина незнам, но ми се струва че би било редно в тези 500 лева да е включена. Иначе  в крайна сметка какво точно плащаш?

# 229
Добро утро от мен    Heart Eyes   
  Vessito, моята лекарка каза, че съм в 29 седмица т.е. в 8 месец, значи според нея 29 седмица влизаш в 8 месец   Wink
   SilverStar, аз също не съм била на нито една среща, но съм сигурна, че е много забавно Simple Smile   Та какво стана със срещата???    Flutter   

# 230
Значи, възможно е някои лекари да разрешават секс, а моя да е консерва и затова да казва НЕ  - месец и половина преди раждането !!! Предполагам, не ми го е казал той, че може да е с цел предпазване от бактерии и от преждевременно раждане, не зная.

# 231
sarraако не минаваш през касата д ас иплащаш раждането е 80 или 100лв. упойката, ако си платиш тези 500лв. ти влиза в цената
SilverStar аз живея в Лозенец и ти ли си от там?
АЗ за креватче си харесах на Дибо на мен ми харесват. Иначе съм си харесала и отделно коарка на нива.
Аз след като лежах в Св.София за контракцийте, дано не м исе налага повече, но не искам и да стъпвам, по спряха ми тогава за малко, но сега пак си ги имам. На мен ми подейства много стресиращо след като се нагледах на всякакви случаи.
А за седмиците това така и не го разбрах

# 232
мамчета, току що проверих в Мама-Мия на ул. Шишман 39 - може да се прави резервация Peace
ако сте съгласни, утре ще я направя за 17:30

Така, че относно срещата (ако няма някой против;)):
В неделя (08.10), 17:30 часа в "Мама-мия" ул. Цар Иван Шишман 39

# 233
    Hug    Dide, аз съм за, самоче вие се познавате, виждали сте се друг път, а аз как да ви позная, да ми кажеш поне теб по какво да те позная    Thinking        освен по     preggo         Simple Smile    И колко мамчета още ще доидат?

# 234
Амаче съм и аз една   Blush  И къде точно се намира, че аз не съм много ориентирана    Embarassed     Embarassed     Embarassed   

# 235
Здравейте девойки ,а да ви питам какво корито предпочитате анатомично или нормално? На мен ми изглеждат много ръбести тия анатомичните бая ме е страх да не би да  му е неудобна тая пластмаса на бебока.Мамитата с опит да споделят.

# 236
Много ти благодаря  dide   Heart Eyes 
 Предполагам, че като питам някой от персонала, каде е резервацията ще ми покажат   Simple Smile   изчерпала си си лимита на лични, затова ти пиша тук:)

# 237
За легленцата исках да ви споделя, че моя приятелка, която роди през април т.г., е много доволна от пластмасовите-платнени с две нива легла. Има едно вкъщи и едно у майка й. Те и двете са и сгъваеми, и имат и колелца. Аз лично видях бебчето в едното и му беше много хубавко, уверявам ви.

# 238
sesilqi- за анатомочните ванички:
http://91111.com/a2/offers.asp?p=1780433&id=5168
аз лично предпочитам обикновенна.
 За легълцата харесват ми  тези дървените, защото:
http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=8&tid=35&pid=28713
 до колко време ще може да спи там бебецето?- до към 2г. и после?-ново креватче. Съгласна съм от гледна точка на това , че няма как да се удари /както дървените/, защото е от плат и също, че е сгъваемо и преносимо, нещо на мен лично  Confused.
 Харесват ми тия тип люлка, защото после става юношеско, ако имам място бих си купила, но мястото ми е ограничено. Затова съм си харесала нещо подобно:
 http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=8&tid=35&pid=29434
такъв скрин- с четири дълбоки чекмеджета и
http://moni.bg/uploads/TSVETELINA.JPG
такова легълце

* с една решетка
    * размери : 120/60; 140/70
    * три нива на дъното - макс. дълбочина 60-65см, в зависимост от дебелината на матрака
    * плъзгащо чекмедже разделено на две

Още се чудя има ли нужда да си купувам плот за повиване. Мога да го сложа както и върху скрина така и върху ляглото.

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 13:36 от Ekaterina85

# 239
Zdraveite na vsichki ,az ot dosa vreme ne sum zse vkluchvala v foruima ,no niamah mngo vreme za tova.Veche sum v bolnichni i moga da si pozvolia tova.Samo deto mngogo novi bremenni i novi temi shte triabva da pocheta za da vliaza v ragovora .

Az sega sum pred dilemata kakvo leglo da si kupua zabebcho.Purvo iskah ot tezi plasmasovite,no se chudia kolko vreme shte moga da go polzvambebeto da spi tam.A ako e durveno shte moga do pogoliamo da go polzvam.VIe kakvo reshihte ?

Общи условия

Активация на акаунт