Отговори
# 270
  • Варна
да не би и вашите бебета да са се обърнали като на Pontes?  newsm78
аз още нямам такива проблеми но ме ритат все по-силно и се бутаме , опитваме се да си направим място май  Wink
на мама гугутката  Heart Eyes

# 271
аз като ходих при докито на 28.09 ми каза че бебка е 1,240кг и се е обърнала с главата надолу,а това вярно ли е че в 7-мия месец се обръща с главата надолу в 8-мия заема друга позиция и в 9-тия месец е пак с главата надолу Simple Smile Heart Eyes

# 272
  • София
pontes внимавай с продавачките в Пакостник. Толкова са мили, че накрая си излизаш от магазина с празни джобове......и гащи за еднократно ползване  hahaha Олеее, какви одеяла има там.....аз си купих 5-6  Laughing

Хеее, shrew, от два месеца се готвя за важния миг - закупуването на еднократните гащи! Ако днес ги купя ще черпя Simple Smile

Абе смей се ти, ама на мен ми трябват, да му мисли Даниела.....ехехехе, има да къса гащи мъжа и   hahaha

hahaharotfImaoPontes,не знам дали знаеш,ама във Вип-а без тия гащи няма да те пуснат JoyПочти сто процента съм сигурна че Пакостника работи в неделя,за по-сигурно им звънни по телефона ако искаш

# 273
Ей, момичета - виждате ли какво става при ноемврийките! Стягайте се значи - щото след месец сме ние на ред! След месец ще почнат да се появяват първите ноемврийски декемврийчета! Laughing

# 274
Ей, момичета - виждате ли какво става при ноемврийките! Стягайте се значи - щото след месец сме ние на ред! След месец ще почнат да се появяват първите ноемврийски декемврийчета! Laughing

Мале,верно Party
Ние zа сега си нямаме седма4ета..То най добре е да са ни вси4ките бебо4ета иzносенки до девети месец,ама вси4ко си е божа работа.Аz съм седва4е между другото и съм тежала то4но кило и сто при раждането. Mr. Green

# 275
  • София

Мале,верно Party
Ние zа сега си нямаме седма4ета..То най добре е да са ни вси4ките бебо4ета иzносенки до девети месец,ама вси4ко си е божа работа.Аz съм седва4е между другото и съм тежала то4но кило и сто при раждането. Mr. Green
Да,бе наистина има пет бебчета вече BlushАз понякога не мога да си изправя-така ме рита,че имам чувството че ако съм права ще се подаде отдолу JoyВесе,как кило и сто,бе?Ти като едно пиленце си била Grinning

# 276
  • Варна
ох, Rolling Eyes дано да нямаме седмачета а всички да си стоят на топло и да пълнят бузки и бутчета до края Praynig че да има какво да мачкат и да гушкат и да стискат мамите  Joy
иначе верно че не остана  #Crazy
аз говорих вчера със свекито и я убедих че другия месец вече трябва да се действа  Mr. Green защото вие сетихте ли се че освен нашите бебета идва и Коледа  Wink и представете си каква лудница и скъпотия ще стане по магазините през Декември Shocked и хич няма да е за мноооого бременни мами като нас  Laughing още повече не дай си боже да падне някой сняг...ще станем съвсем като пингвините  Laughing
та аз се мятам по магазините другия месец  Party

# 277
   Ами да идва Коледа....празници.....бебета....е дали някой ще има по-хубава Коледа и нова годин от тези коiто ние ще имаме тази година   Hug    Hug    Hug   
   Ще изтърпят още малко   Naughty   Аз също се разбързах с покупките, защото все още държа сама да си ги купя поне тези кито ще ми трябват съвсем в началото   Wink

# 278
Здравейте,
първо да кажа, че няма да дойда на срещата, защото трябва и днес да лежа.
Вчера цял ден едни леки като предменструални болки и аха да ми мине и не минава, даже нещо като спазми ми се появиха, ама е трудно да се различи дали е ритането на бебето или нещо друго, но пък корема ми се втърди. Обадих се доктора и ми каза да пия но-шпа и магнерот и 2 дена да лежа. И освен това ми вика "Щом в четвъртък всичко е било наред, не вярвам да родиш" !!!!!!!!!! Shocked  Аз все си мислех, че ще преносвам, ама вчера сериозно се замислих над вероятността да почна да раждам. По-принцип съм спокийна, ама доста дълго продължиха тези болки и спазми и дори и през нощта, чак на сутринта изчезнаха, а и сега не смея да кажа дали няма да се повтори вчерашния ден, но ще си пия хапченцата и ще лежа, пък дано всичко се оправи.
Целувки и се пазете !!! Heart Eyes

# 279
  • Варна
Черпя виртуално за моя мъж - рожденник   mrstraetz newsm59
избирайте нещо по ваш вкус  Wink

# 280
Тини - мини оправяй се  bouquet

А на мацето с мъж рожденник да и е жив и здрав съпруга и да я обича винаги! Simple Smile

# 281
 tini-mini, да се оправяш бързо  и мисли само позитивно, и скоро ще забравиш за тези кофти дни    bouquet   
  Virginity, честито за рожденника!Да ти е жив и здрав и много да те слуша,и още повече да те обича и уважава!    bdbaloni   

# 282
Вержи да ти е жив и здрав мъжо, да те носи на ръце, да ти сваля звезди цял живот!

# 283
Virginity , честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав! txtloves luvbed   bigdance2

# 284
Verginity, много да ти е здрав мъжа и мноооого да ви глези с беборанчо!... newsm67 nbirthday dance
Ама направо се главозамаях от тези лакомства, от кое ли по-напред да си взема...

Ние бяхме в Копривщица петък и събота и моя милост геройски  newsm68 издържа на всички разходки и пътешествия с автомобила! Времето беше влажно и еснно-мречно, но пък такъв хубав въздух...и спахме страхотно и бебчето ритка на воля...и на татито му беше суперско, въобще много е гот да излезне човек извън София.

На някоя от вас запушва ли й се носа през нощта? На мен всяка нощ, дишам през устата и така пресъхвам, че сякаш ми се изсушава целия организъм и на сутринта съм подута и около очите, и въобще цялото лице...?

Надявам се да сте добре!? Дръжте се и не се поддавайте на всякакви "изкушения" да подраните с раждането! Едно 9 месечно си е къде-къде по-отгледано и повече радва окото!

Общи условия

Активация на акаунт