За какво харчите най-много на месец от семейния бюджет?

• 26 327
  • 548
  •   1
Отговори
# 105
Аз ако изпуша 2 кутии цигари за  1 ден сигурно ще умра. Как успявате да се тровите чак така? брррр

# 106
Всичко е обсебено от храна, когато отвориш ютуб е пълно с видеа с милиони гледания за това как някой стои и се тъпче с по 10-20-30 хиляди калории. Предизвикателства навсякъде за изяждане на храна. Хората ги обожават, цели канали печелят сумати пари от това. А някъде някой не може една филийка хляб да си позволи.

# 107
  • София
Аз ако изпуша 2 кутии цигари за  1 ден сигурно ще умра. Как успявате да се тровите чак така? брррр

Нарича се привикване, организма го иска. Скъпия е пропушил във втори клас,  дъщеря ми в 6ти. Той се старае да ги намали - до 1 кутия дневно е стигнал, повече не може.
Аз съм трето поколение непушач, но пък нааксвам с вино всяка вечер.

# 108
Вино и аз пия.  Но цигарите ги спрях преди повече от 10 години. Привикването е докато решиш да спреш.

# 109
  • София
Цигарите веднага ги обръщам в дрехи и сърцето ме боли.
Вино си купувам евтино или дебна промоции.

# 110
Дет се вика, пушачите може и да сме били зле, ама толкова зле, че да нямаме за цигари не е било. 😃

# 111
  • тук-там
Цигарите веднага ги обръщам в дрехи и сърцето ме боли.
Вино си купувам евтино или дебна промоции.

Хубавия кон и съдрания чул...., нали... Пари за дрехи не давам! Много, де. За обувки - да.

# 112
Не пуша и не пия. Пари само за образование и за пътуване, за друго не давам. Дрехи даже и от втора употреба /но сега вече нищо не си купувам, никъде не ходя/, обувки чат пат на промоция. Нищо материално не ми трябва. Децата са злояди на фона на Янтра, нищо не ядат, единият е 45 кг. в 7-ми клас, другият 25 кг. в предучилищната.

# 113
  • София
Като чета, много се радвам, че не пуши никой вкъщи. Безалкохолни не пием, а само вода. Алкохол пием само качествен, демек скъп, но обичайно само в петък и събота вечер - вино или уиски. Колкото и да са скъпи, 2-3 бутилки вино на месец и бутилка уиски нищо не са на фона на споменатите 600 лв. за цигари.
На млади години бяхме социални пушачи със съпруга ми, но не ни беше любимо занимание. Обикновено палехме, когато се пушеше по заведенията, а целта ни беше да не усещаме толкова смрадта наоколо.

# 114
Не пушим и не пием безалкохолни. Не ми е идвало на ум, че така спестяваме. Аз пия хубав алкохол, мъжът ми почти не пие. Готвя, така свалям напрежението. Няма как храна от заведение да бъде вкусна като моята.

# 115
  • София
Аз само да спомена, че продукти като олио, масло и нормално месо в ресторант/бързо хранене няма как да намерите. Зареждане с най-евтините продукти от всички класове.
Да бе!
Да бе да, само качествено се купува Trollface
Все пак работя в сферата на услугите и имам ежедневен опит

Цигари не пуша от 11.01.2018 година - преди това по кутия и половина. Майната им на парите, изкарват се. Не съм станала милионерка като ги спрях. Ама съм друг човек здравословно

# 116
На мен готвенето ми носи щастие, на вас не знам...
Цигари, алкохол и всичко вредно /с изключение на шоколада/, го свързвам с нещастен живот и желание да се самонакажете...

# 117
А, не! Хич не съм нещастна като си полу- легна на диванчето след тежък ден с чаша червено вино. Шоколад, обаче, рядко, грижа за добрата фигура.Blush

# 118
На мен готвенето ми носи щастие, на вас не знам...
Цигари, алкохол и всичко вредно /с изключение на шоколада/, го свързвам с нещастен живот и желание да се самонакажете...
Специално алкохолът на някои хора наистина им дава някаква почивка от проблемите. Няма да повярвате, пробвала съм да снемам напрежението с някоя стограмка, обаче при мен не действа. И добре, че е така. Но един колега на много отговорна позиция ми казваше, че всяка вечер непременно удря по едно или няколко питиета, за да се отпусне.
Цигарите също при някои хора свалят напрежението. Също е трудно за вярване, но в един курс по чигун казаха, че според китайската медицина цигарите помагат, когато липсва елементът огън. Не че бих си добавяла елемента огън по този начин. Но едва ли тези хора изпитват желание за самоунищожение, а само имат някакво непоносимо напрежение, което се стараят да свалят по тези начини, вместо малко да помислят и да направят нещо по-добро за себе си.

Аз също много готвя и сама си се чудя колко добре ми се получава. Wink

# 119
  • София
А най-обичам да седна с чаша вино да гледам ММ как готви!

Общи условия

Активация на акаунт