За какво харчите най-много на месец от семейния бюджет?

• 26 342
  • 548
  •   1
Отговори
# 90
Ейнджъл, радвам се, че има хора и да следят за качеството на продукцията, която предлагат. Дано станете повече.

# 91
  • София
Аз не пуша. ММ пуши тютюн, по 1 пакет на 5 дни, горе-долу.

# 92
Аз само да спомена, че продукти като олио, масло и нормално месо в ресторант/бързо хранене няма как да намерите. Зареждане с най-евтините продукти от всички класове.
Да бе!

# 93
  • тук-там
Е, колко да харчите за цигари... По 1 кутия на ден - средно 5 лв са 150 лв на месец.  Не, че аз ги давам, но по друга причина. Пуша собственоръчно направени. По-добре ми е с тях, няма я кашлицата.
Виж, алкохола - и моят е скъп, ММ не пие.  Обаче, от към храна спестявам яко., той си хапва... И от сметки мога - вечно ми е топло, но сме на 27 градуса заради него....

# 94
Е, колко да харчите за цигари... По 1 кутия на ден - средно 5 лв са 150 лв на месец.  Не, че аз ги давам, но по друга причина. Пуша собственоръчно направени. По-добре ми е с тях, няма я кашлицата.
Виж, алкохола - и моят е скъп, ММ не пие.  Обаче, от към храна спестявам яко.

2 кутии по 6,50 на ден Close

# 95
  • тук-там
Е, колко да харчите за цигари... По 1 кутия на ден - средно 5 лв са 150 лв на месец.  Не, че аз ги давам, но по друга причина. Пуша собственоръчно направени. По-добре ми е с тях, няма я кашлицата.
Виж, алкохола - и моят е скъп, ММ не пие.  Обаче, от към храна спестявам яко.

Ако не пиеш и не ядеш много е ок! Smile За бюджета, де , за здравето е друго....

# 96

Ако не пиеш и не ядеш много е ок! Smile За бюджета, де , за здравето е друго....

Close И тук съм в джаза, с още едни 8лв за безалкохолно на ден. Добре, че поне не ям много. Grinning

# 97

13лв/ ден умножено по 30 дни прави 390лв/ месец. Не знам за какви доходи сумата е ок, за мен е огромна. Добре , че не пуша.

# 98
Това с безалкохолните ме утепа. Ти колко кила си с толкоз кола, бе моме? Simple Smile

# 99
Това с безалкохолните ме утепа. Ти колко кила си с толкоз кола, бе моме? Simple Smile

48, Пия я вече 17г всеки ден, от водата ме боли глава, както споменах ужасно е. Имаше моменти в които трябваше да избирам между цигари и кола, е зарязах ги без да ми мигне окото. Joy

# 100
  • София
Мани ги килата, ама дозата захар е страшна. Казвам го като луд фен на колата, май точно заради която си докарах ИР. 😬 Това ми е на мен порокът също- не пуша, пия много рядко и сладко не ям много. Сега си позволявам само без захар ( преди я мразех, ама свикнах с вкуса някак си) нямам и друг избор.
 И за да съм по темата уж напоследък намалихме вредните неща и почти не купуваме, то сметките в магазина по-високи. Последният път 180 лв и то само храна- без някакви домакински неща. Не мога да кажа, че ядем много или купуваме само най-скъпите продукти, по-скоро среден клас, как става така- не знам.

# 101
Цигарите по 5 и нещо. Две кутии за мен и две кутии за мъжа ми, около 20лв. Минимум на ден. 600лв. на месец.

Добре, че тати е направил супер домашно винце, че от време на време от това пестим.

# 102
Бандита, защо не пробваш с повече плодове, най-вече по-воднистите. Това, което си причиняваш далеч не е хубаво. Когато човек е млад за жалост няма как да види отражението на решенията за това какво си слага в тялото. Ако човек не се храни по естествения за него начин търси стимуланти, най-често съдържащи кофеин.
Кока-колата съдържа вода, както и всяка друга газирана напитка. Търсиш вкуса, кофеина, не е проблема водата.

# 103
Ще си дойдем на думата, че най-много пари отиват за алкол и цигари в българските домакинства.
Готова храна не обичам и затова си готвя. На почивка към края нямам търпение да се приберем и да си сготвя.

# 104
Е, то не е много сложно за предсказване – храната е огромно и неизбежно перо. Проза – трябва да се яде, а храната не е евтина, особено добрата. Вече кой пуши, пие и по колко дава е друга работа.

Общи условия

Активация на акаунт