За какво харчите най-много на месец от семейния бюджет?

• 26 417
  • 548
  •   1
Отговори
# 270
Всеки търси тракери в живота си. За едни са чистенето и подредеността, за други екскурзиите, за трети шопинга. Няма смисъл от препирни. Въпрос на усещане е. Всеки търси собствено спокойствие в различни дейности.

# 271
Всеки търси тракери в живота си. За едни са чистенето и подредеността, за други екскурзиите, за трети шопинга. Няма смисъл от препирни. Въпрос на усещане е. Всеки търси собствено спокойствие в различни дейности.
А някои искат всичко вкупом Simple Smile

# 272
сега остава да кажеш, че твоето денонощие е 72 часа и всичко ще ти се върже във виртуалния образ 😀

# 273
сега остава да кажеш, че твоето денонощие е 72 часа и всичко ще ти се върже във виртуалния образ 😀
Няма нужда да доказвам нищо на никого тук. Супер организирана съм, уча, работя, гледам си детето, дома и мъжа. Пиша за себе си и дотам.

# 274
of course, of course...😅

# 275
  • София
Работата колко часа е и чистенето става ли и през работно време (например докато децата спят следобяд)?

# 276
  • here and now
Тя няма пътуване до работа и обратно, та час и половина на ден, че и повече има в сравнение с много други работещи жени.

# 277
За харчене ставаше въпрос, за приятни работи, не за първо място в чистенето. Депресирате ме.

# 278
Аз си работя от вкъщи и откъдето пожелая, не придирям на мъжа ми за домакинството. Не обичам да ми се пречкат като цяло. Обичам да се грижа за дома ни, това ме релаксира и ми дава покой.

# 279
За харчене ставаше въпрос, за приятни работи, не за първо място в чистенето. Депресирате ме.
За чистачка/ готвач/ иконом/ детегледачки/ занимални/  градинар/ чистач на сняг/ строител/ майстори за ремонт не харчим.
Вършим си го ние.

# 280
Босонога, ти не си ли в Канада/САЩ (извинявай, ако бъркам). Тук реалностите са различни. В България все още услугите по домашна помощница не са толкова застъпени, не са твърде скъпи, но аз лично съм скептична, предвид високото ниво на битова престъпност и ниските доходи.

# 281
Cleanshaming?
Кой както иска да си гледа дома, мен ме мотивира да съм по-организирана и в ежедневието си. А това доведе само до положителни неща.
Виждала съм някои снимки от дома на Босоногата, определено няма да се разсърдя ако живея там.

# 282
Cleanshaming?
Кой както иска да си гледа дома, мен ме мотивира да съм по-организирана и в ежедневието си. А това доведе само до положителни неща.
Виждала съм някои снимки от дома на Босоногата, определено няма да се разсърдя ако живея там.
 Благодаря.

Някои хора, да не ги изброявам поименно, обожават да правят засечки с мен из темите и да се опитват да ме обидят затова, че се справям с много неща, а на тях им е невероятно и трудно. Няма лошо. Да дерзаят.

Именно заради организираността ми имам време за всичко. Почивка, книги, филмови маратони, писане, а междувременно имам и организиран и уютен дом, в който е удоволствие да посетиш или да работиш от него.

Босилка, да, в Канада съм. Но и като живеех в Англия и Бг, не сме ползвали тези услуги.
Не смятам, че могат да свършат по-добре работата от нас Simple Smile Минутка за реклама.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 21:22 от Анонимен

# 283
Няма проблем, и аз съм на това мнение. Може би, ако съм някаква бяла, синя, пембяна якичка, която се прибира само да спи вкъщи, ще наем помощница, но ако съм си предимно вкъщи или поне 8 часа дневно, не бих наела също помощница.

# 284
Мен пък ме мързи да чистя, да рина сняг, да гледам деца и да се занимавам с дома си. Обичам да ходя в офиса, на маникюр, на мигли, на екскурзии, на ресторант и да си гледам кефа и себе си...

Общи условия

Активация на акаунт