За какво харчите най-много на месец от семейния бюджет?

• 26 395
  • 548
  •   1
Отговори
# 345
Кви са тия обирджийски истории по ваште околии ???
Навремето ( Wink ) карах по 300-те км писти на Цермат за 35 шв. франка. с включено влакчето от Ранда. И пистите на Червиния също.

# 346
Янтра, горското тази година не работи. Взеха му я на човека. Аз на Завоя ходя в работен ден и карам от 9 до към 12. После чорбичка на Партизанска и кой от къде е.
Според мен малките писти са за предпочитане заради навалицата по големите. Да се чуди човек себе си ли да пази, другите ли. И без това трафика убива кефа на голямата писта.
Джеймс, тука е така. Прецакани сме.

# 347
  • Пловдив
Знам за Горското. А през уикенда все едно на Узана няма трафик, цяло Габрово и половин Търново се изсипва там. И варненци, които са на Балканци.

Кви са тия обирджийски истории по ваште околии ???
Навремето ( Wink ) карах по 300-те км писти на Цермат за 35 шв. франка. с включено влакчето от Ранда. И пистите на Червиния също.

Джеймс, ако щеш. Тук е толкова. И мен ме боли джоба. Това са трите големи ски курорта на България, подобни условия няма никъде другаде в страната. Не го слушай Дидоян - на обсъжданата Узана условията дори бегло не се доближават. И я той да сподели какви са цените на Завоя.

# 348
А, на Дидовите не се връзвам. Той тука ги разправя едни, а иначе лепи коланите и нагоре Simple Smile
Лифтовете и цената им са му през дедовия Wink

# 349
От време да време и надолу карам ски, недей така да ме злепоставяш.
Янтра, аз за това казах, че ходя през работно време. Съгласен съм, че не може да се сравняват като условия. Имал съм удоволствието цели 2(два) часа на Мечи чал да сме само 5 човека на основната им писта. Сутринта, никой не беше минавал. Е няма такъв кеф.
Даже сега лифткартата им я има, я няма 50 лв. Нощното на Боровец до по-миналата година беше 33 лв.
На Завоя не знам колко е цената тази година, но по-миналата година беше 19 лв.

# 350
Сега по ме радвате, че с тия каски по 1000 лв. Ми писнахте

# 351
Да не ви емне само някой, че не подкрепяте бизнеса, най-обикновен оборот, де.
😂

# 352
  • София
Ми дай тон за кво да се говори. Simple Smile
На велосипедистите никой не направи забележка. Simple Smile

# 353
От както хобитата и спорта се превърнаха в маркетинг е така. За това, смазвай си веригата, карай си колелото и си свиркай. Па нека да не колоездиш, защото не си с топ екипировка.

# 354
баго, аз що да кажа, като за ВЪДИЦИ и пособия съм дал пари, колкото за една читава кола Rolling Eyes
Ма нали всеки самоубиец има право сам да избере на кое дърво да се обеси, та ...

# 355
  • София
Ако си сам. Или ако имаш достатъчно пари да не вредиш на общия бюджет.
Относно ските - за съжаление, не можем да си ги позволим и много добре го знам.

# 356
Ако си сам. Или ако имаш достатъчно пари да не вредиш на общия бюджет.
...
Нито първото, нито второто условие изпълнявам.
Тире самог@зник по све и форумни стандарти. No Mouth

# 357
Относно ските - за съжаление, не можем да си ги позволим и много добре го знам.
Не е толкова скъпо. Има ски с автомати и по сто лв., каски по 50 лв., маски също.
С пет карания избиваш от цената на гардероба. Докато се научите ще ходите по малките писти и картата е по евтина.
На първо време и дрехи от килото вършат работа, макар да съм против това.
Като се научиш и ти хареса ще си вземеш по скъпи ски. Ако ще влизаш в ранглистата, ще имаш спонсори и те ще ти купят топ оборудване.

# 358
    И аз като Допел, съм самогъзник и даже се гордея със себе си, най-краткия път към нещастието е да правиш нещо заради друг човек, от личен опит го говоря. Откакто взех да си угаждам и станах егати и щастливия човек..

# 359
    Аз не съм самог@зник и съм видна стисла, но никога не съм спирала ММ да си харчи с труд спечелените пари за квото му е кеф - а неговия кеф са единствено и само моторите. Е не е като да е ощетил семейството откъм необходимости, но примерно с парите, които се дават за един тур, може да се иде на две почивки. Но приемам да е една по неговия начин и се наслаждавам не по малко от него.

Общи условия

Активация на акаунт