София, жк Младост - тема 33

• 62 776
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Light of Zartha
Знаете ли къде в младост има пункт за ваксинация, който да работи в почивните дни? Има ли отделни пунктове за съответната ваксина? (Интересува ме файзер)

# 571
  • София
Знаете ли къде в младост има пункт за ваксинация, който да работи в почивните дни? Има ли отделни пунктове за съответната ваксина? (Интересува ме файзер)

Ваксинационният център към "Св. Анна". (Окръжна болница). Помещава се в отделна сграда в двора. Предлагат всички налични ваксини.

# 572
  • София
Да допълня - работят от 8 до 8 (или поне преди месец бе така).

# 573
И ние сме при нея, но винаги когато отидем е младия доктор. Дори вече комуникирам само с него.

Здравейте, някой има ли представа, дали д-р Емилия Владимирова от 25то ДКЦ все още практикува и с какво приемно време е?
Отдавна не съм виждала млад лекар при нея. Последно миналата година по това време имаше. И аз го предпочитах него.

# 574
  • гр. София
Последно ми трябваше здравна карта за ученика и му писах на e-mail-а. Беше преди 2 месеца. Отговорът беше от него, че трябва да отидем лично и прочие.
Иначе и ние сме записани при Владимирова.
И ние сме при нея, но винаги когато отидем е младия доктор. Дори вече комуникирам само с него.

Здравейте, някой има ли представа, дали д-р Емилия Владимирова от 25то ДКЦ все още практикува и с какво приемно време е?
Отдавна не съм виждала млад лекар при нея. Последно миналата година по това време имаше. И аз го предпочитах него.

# 575
  • София
Младият лекар вече не работи при д-р Владимирова.Само тя преглежда.

# 576
  • София
#СтраненВъпрос: Виждали ли сте някъде из Младост да се продава сирене грюер? 😳
Наумила съм си да правя Френска лучена супа през уикенда и не мога да намеря такова сирене.

# 577
  • София
В магазин Пулия дали има? Виж там.

# 578
Грюер имаше в Хит преди време, на слайсове, купувах за рьощи редовно миналата зима и предходната есен. Скоро не съм проверявала дали още го има. Може би и в Метро да има?

# 579
#СтраненВъпрос: Виждали ли сте някъде из Младост да се продава сирене грюер? 😳
Наумила съм си да правя Френска лучена супа през уикенда и не мога да намеря такова сирене.

Аз си я правя с обикновен кашкавал. Пак става безумно вкусна.

# 580
  • СОФИЯ
http://themall.bg/event/fermerski-pazar-2/ в Дъ Мол има фермерски пазар, само днес. За друго бях отишла там, но се радвам че го видях. Взех колбаси и сирене, опитах преди това. Също домашни яйца, 30 бр. за 10 лв., дано са добри. 10 бр. са 4 лв. Имаше мед, оцет, вино, зеленчуци и др.

# 581
  • София
Здравейте
Бихте ли ми препоръчали добър педиатър в района, който работи със запазени часове през superdoc?

# 582
  • София
Здравейте
Бихте ли ми препоръчали добър педиатър в района, който работи със запазени часове през superdoc?

Винаги подминавам въпросите за педиатър, от опасения, че съм пристрастна или, че ще ме обвинят в реклама и конфликт на интереси...

Но виждам, че често се задава в темата. Препоръчвам съпруга си. Flushed Ето, казах го. Innocent

Само, че в Младост не работи по НЗОК и няма за момента профил в Superdoc.

Acibadem City Clinic Младост- запазват се часове по телефона (кол център). Работят с всички фондове за ДЗО. Simple Smile

https://acibademcityclinic.bg/mladost/lekari/detaili/d-r-todor-todorov

# 583
Здравейте

Винаги подминавам въпросите за педиатър, от опасения, че съм пристрастна или, че ще ме обвинят в реклама и конфликт на интереси...

Но виждам, че често се задава в темата. Препоръчвам съпруга си. Flushed Ето, казах го. Innocent

Само, че в Младост не работи по НЗОК и няма за момента профил в Superdoc.

Acibadem City Clinic Младост- запазват се часове по телефона (кол център). Работят с всички фондове за ДЗО. Simple Smile

https://acibademcityclinic.bg/mladost/lekari/detaili/d-r-todor-todorov
Няколко пъти сме посещавали доктор Тодоров в 1дкк. Има страхотно отношение към децата, предразполага ги, а терапиите до сега винаги са били успешни. Още ли е част и от екипа на 1дкк?

# 584
  • София
 Няколко пъти сме посещавали доктор Тодоров в 1дкк. Има страхотно отношение към децата, предразполага ги, а терапиите до сега винаги са били успешни. Още ли е част и от екипа на 1дкк?
[/quote]

Благодаря за споделеното мнение. 🏵️
Не би могло да има по- голяма реклама от усмихнатото дете, спокойния родител и успешната терапия. Наистина оценяваме високо обратната връзка. 🙂

Не, от тази пролет вече не е част от 1ДКК.

Пропуснах да споделя, че в две от съботите е дежурен и в "Сити Кардио" на Околовръстното от 8 до 14ч. Това, в случай, че детето се разболее в петък вечер, а ние, майките знаем, че това е закон. 😳 И задължително преди планирано пътуване....😱 В другите съботи е д-р Мустакова, също опитен и прекрасен детски лекар. 🌻

Общи условия

Активация на акаунт