Професионални серии за коса 145

• 57 733
  • 769
  •   1
Отговори
# 195
Да споделя и моите впечатления от кокосовото масло, така и така е повдигната темата. Когато си правя домашни маски винаги слагам в комбинация с други масла, или яйце,мед. И често казано никога не съм била впечатлена от резултата а го правя за подхранване. Онзи ден реших да направя маска само с кокосовото масло и алое,изключително доволна останах от резултата,косата ми нямаше особен блясък но беше супер подхранена, гладка все едно излизах от фризьорския салон,жива,плътна,лигава в добрия смисъл на думата. Не е била хвърчаща.Може би някой от вас са я правили точно тази комбинация но за мен беше нещо ново и уцелих в десятката! Препоръчвам я с 2 ръце✌

# 196
Благодаря на всички споделили за кокосовото. Аз го сложих чисто, топло, на суха коса, защото целта ми беше да дръпне малко от боята по краищата. Преспах с него. Измих без проблем. Но нито боя свали, нито естетиката беше нужната. Снощи боядисвах корени и сложих по дължините и краищата продукт за запечатване на кутикулата - днес положението не е идеално, но определено е по-добро!

# 197
Благодаря на всички споделили за кокосовото. Аз го сложих чисто, топло, на суха коса, защото целта ми беше да дръпне малко от боята по краищата. Преспах с него. Измих без проблем. Но нито боя свали, нито естетиката беше нужната. Снощи боядисвах корени и сложих по дължините и краищата продукт за запечатване на кутикулата - днес положението не е идеално, но определено е по-добро!
При мен масло от репей бута боята

# 198
  • Велико Търново
Благодаря ви, момичета, за препоръките 😘 Аз ползвам профи продукти, в частност грижа за скалпа, от поне 8 години и какво ли не е минало през ръцете /косата/ ми, някои продукти повтарям, други потретвам😉 Ползвала съм и гела на Давинес, и серума на Ланза,и Гроу Джорждъс, но май не съм купувала Алтерна и Стимулисте.
Ванеса, нямам специфичен проблем - косопад, или изтъняване, просто съм свикнала с постоянната грижа за скалпа и редувам поне 2-3 продукта.
Благодаря ви още веднъж, бъдете здрави и се обичайте 💕

# 199
aivito92, може ли да кажеш повече за продуктите на Neuma, които имаш? Питах преди време, но никой не се включи и реших, че не са много използвани. Разглеждах и аз хидратиращата серия. Ти коя имаш? Каква ти е косата? Търся ефект лигава и мека коса.

На Neuma имам Хидратиращата серия Ш и Б (от тази серия ми става лигава косата), Зелената серия Ш и Б-страхотни са!
Neuma Blow Dry-още един любимец❤

Косата ми не е боядисвана, дебел косъм имам, леко чуплива е. Суша със сешоар два пъти всяка седмица и се изправям 2 пъти седмично.

# 200
Здравейте, момичета! Някой може ли да даде отзив за тази маска? Благодаря, предварително!
Скрит текст:
Имам цялата серия+терапията,но без маската.Много добра,но силно протеинова серия.В зависимост от състоянието на косата, може да я втвърди доста.Маската едва ли е изключение

# 201
Увеличили са тониците на Ф. Кингсли Rolling Eyes големите са по 41,90лв., а малкия за чувствителен скалп 17,90лв. За растеж /малкия/ въобще го няма.

# 202
Момичета, шампоана на Филип Кингсли Flaky Itchy Scalp може ли да се причисли към протеинов или хидратиращ?

# 203
Здравейте, с последната си поръчка получих тази ампула подарък. По-запознатите бихте ли ми казали как се ползва. Четох в нета, че се комбинира с концентрат, самостоятелно може ли?

# 204
Получих маска Лалга днес и е жълтеникава, но гъста и си мирише на Лалга 100%, въпроса ми е към момичетата със сравнително нормални и тънки коси , които са използвали и двата варианта на маската, има ли разлика в действието?
Скрит текст:

# 205
уау, много е жълта. Моята втора беше по-светло жълта и не бях доволна от нея.

# 206
Vani Терапията обикновено се прави като смесиш ампулата с концентрата,в съотношение 1:2.Но можеш да я смесиш с вода или маска за коса.Пропорциите ампула:вода е 1:2,а с маската, една ампула с маска колкото орех да речем.Ако ползваш вода,най-добре дестилирана или преварена

# 207
уау, много е жълта. Моята втора беше по-светло жълта и не бях доволна от нея.
Малко по-бледа е от снимката, но не е перлена, каквато беше в мострата, която ми бяха дали. Ако ефекта й е същия не ме бърка цвета толкова, но ще видим!

# 208
Както писах по-назад, имала съм 2 пъти маската. Първият беше перлена и действието уау, вторият - такава и разочарованието - пълно. Дано ти да останеш доволна.

# 209
Момичета, дайте идеи за грижа за скалпа, изчерпах се от към идеи - ползвала съм Медисютикълс, тоника против косопад на Алфапарф, ампули Аминексил, Денсифик, Сериоксил, Инициалист, тоника на Филип Кингсли, ползвам Стамиген на Напура, Енерджи, лосиона против косопад на Напура....Свършва ми последно Филип Кингсли и не знам какво да поръчам. Косата ми е боядисана, тънък косъм.
Направо ме респектира с този дълъг списък Hushed
Сподели с кой видя най-добър ефект от към сгъстяване ...? Дай кураж на тези от нас, които сме в началото на списъка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт