Професионални серии за коса 145

• 57 743
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
Няма нищо общо като действие и аз я усетих за съжаление, няма го онзи гладък ефект и подредена коса. За капак са сбъркали от ЗР и вместо шампоан са ми сложили балсам на Лалга Sad   Сега пак чакане за замяна.

# 211
  • на земята
Здравейте,някъде намаление на Керастаз?
Благодаря

# 212
  • Велико Търново
misha_misha, трудно ми е да споделя от кой продукт съм имала най-осезаем ефект, защото ползвам такива постоянно Simple Smile Ако трябва да кажа кои продукти съм купувала неколкократно, това са ампулите Денсифик, Инициалист серум , Сериоксил серум на Лореал и ампулите Аминексил на Лореал - с последните винаги спирам косопада, когато се появи.

# 213
  И перлена , и бяла маска ми се е падала Лалга, както и шампоана- по-рядък и бял и по-гъст и перлен - разлика никаква не съм намирала - действат си перфектно без значение от цвета и консистенцията .....

# 214
  • София
Някой с мнения за този флуид?

Kérastase Reflection Fluide Chromatique
https://www.zlatnaribka.com/kerastase/reflection/fluid-za-blyasa … hromatique-125-ml

# 215
Здравейте,някъде намаление на Керастаз?
Благодаря

В beautymall

# 216
Здравейте момичета 🤗
Като цяло не се оплаквам от косата си, просто искам да и обърна малко повече внимание.
Наскоро си поръчах тази маска:
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01HSCJ6E8/ref=ox_sc_act_image_ … JSA6NCX&psc=1
И този шампоан :
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01HSCJSG4/ref=ox_sc_act_image_ … 4HXSPKZ&psc=1
Но някой ми пусна мухата за безсулфатните шампоани 😁 и съм се спряла на този:
https://beautydotcom.com/extra-volume-shampoo/?gclid=Cj0KCQiA1Ki … -q-EaAkCxEALw_wcB

Тъй като в състава  и на шампоана и на маската на KayPro има сулфати, а ми ги похвалиха много и не искам да се отказвам от използването им, ще се радвам ако можете да ми дадете мнение, дали е удачно да използвам шампоана на Marroconoil, след това маската на KayPro и веднъж в месеца да речем шампоана на KayPro?
Също така се колебая за дълбокопочистващ продукт и ще съм много благодарна ако ме насочите към нещо, от което сте останали доволни.
Благодаря на отзовалите се предварително.
Хуабава вечер желая 🤗

# 217
Момичета след поставянето на ампула за почистване на скалпа на Напура, /казаха ми, че е без отмиване от ЗР/ може ли да се сложи върху него друго, в моя случай ампула на Керастаз - Денсифик? Сложих ги една след друга през интервал от 20 минути и стана един микс от аромати върху главата ми, пък и не знам дали не допуснах грешка....
Biskvitka, благодаря за отговора! За сега съм пробвала само козметиката на Меди и в момента ампулите на Керастаз, но ще пробвам и други неща, пък дано се сгъсти косицата...

# 218

Много съм му се чудила. Продуктите от серията ми допадат страшно много. Използвам обаче рядко, предимно след боядисване:  2-3 пъти месечно.
Имам спрей с идентично действие на Алтерна. Утежнява, ако прекаля. Особен + ефект не виждам. Отделно на моята тънка коса е по-скоро излишен продукт. То като сложа нещо за връхчета, после термозащита и едвам понасям нещо след това (олио)спрей). Иначе доста често го заглеждам и се изкушавам.

# 219

Имам спрей с идентично действие на Алтерна. Утежнява, ако прекаля. Особен + ефект не виждам. Отделно на моята тънка коса е по-скоро излишен продукт.
Потвърждавам за този на Алтерна!
Имам това, ползвам го по връхчетата, иначе тънката ми коса лъсва твърде много:

PS Изобщо със спрейовете за блясък не се разбирам добре аз, Алтерната и Тиджито така си лежат. Но ползвам ЧИ-то и подозирам, че е най-вече заради факта, че е много по-фин самият разпръсквател - прави по-фин воал от продукта!

# 220
Да се похваля днес си взех поръчката от ЗР на Ш + Б, спрей за разплитане и крема против цъфтеж. С нетърпение чакам да ги изпробвам, особенно Ш, от 5-6 месеца редувам само Меди. Много се чудих за аромата, тъй като не познавах нито един и в крайна сметка се спрях на оригиналната версия. Ами много ми хареса ориенталско, тежко и сладникаво. Вече имам идея с какви парфюми ще го съчетая, ако се задържа в косата. Сега ми е любопитно да усетя и останалите аромати. Взех си и стари мои любимци  Ш + М и термо Денсифик.
Докато плащах на касата окото ми се спря на ампулите на Олеосета, та взех няколко. Досега не съм се интересувала от тях и ще се радвам на някакво инфо. С какво да ги съчетая ?

# 221
окото ми се спря на ампулите на Олеосета, та взех няколко. Досега не съм се интересувала от тях и ще се радвам на някакво инфо. С какво да ги съчетая ?

Те са доста протеинови и аз ги съчетавам с ДПШ или протеинов шампоан като Денсифик, или този на Олиосета за Блясък. И аз взех няколко ампули и много странно не можах нито една да отворя. Многократно съм купувала и с лек натиск ги чупех, а сега тези са мега гига здрави, 2ма човека ги мъчихме.. нямат и точка маркирана... някой имал ли е този проблем, с нож ли да ги мъча? Neutral Face
  А самата ампула най-често ползвам като финиш след протеинов протокол (особено ако съм прехидратирала идва супер), ползвам шише с пулверизатор за ампулата и пръскам дължини и крайчетата и се получава много хубава жилавост и плътност. Идва ми и икономично така, една ми стига за 5-6 апликации поне, а и няма риск от прекаляване.

# 222
Момичета, дали все още може да се намери някъде nashi filler therapy някои продукти. С търсачката ми излезна само един бг сайт и няколко немски, но от немските още не съм пазарувала. А в българския сайт почти всичко беше не налично.

# 223
Я дай немските. Innocent

# 224
Взех си и стари мои любимци  Ш + М и термо Денсифик.

Ш и М ясно, но кое е термото Денесифик?

Общи условия

Активация на акаунт