Професионални серии за коса 145

• 57 603
  • 769
  •   1
Отговори
# 705
Искрица,на мен напълно ми е убягнало това с термозащитата 😄 ще си знам...

# 706
ekaterina II
Имах тестер на маската на Phyto - Phytodensia и без да съм наясно какво точно е, я сложих след еластисайзър. Използвах кератиновия шампоан на Чи и накрая маската. Държах я около 7-8 минути, при отмиване косата се усещаше много плътна, не беше мека, нито лигава. Оказа се уплътняваща маска. След като изсуших косата стана видимо двойна и обемна от корена. А това след еластисайзъра не ми се случва. Аз съм с що годе гъста коса, никога не съм търсила такъв ефект в даден продукт, но се влюбих в маската.
Не ми утежни никак, на втория ден косата ми беше подредена, обемна, плътна и наистина двойна. Забелязах, че и отложих миенето с един ден. А и не на последно място- ухае невероятно нежно, ненатрапчиво и при мен се задържа до следващото миене. Единствено ме спира цената й. Предполагам има по- бюджетен вариант с подобен ефект.
Благодаря много, ами цената е хаплива да, но като не съм открила все още друг продукт с такъв ефект, а и що пари съм инвестирала в продукти в търсене на подходящ не е истина

# 707
ekaterina II
Добър вариант е да поискаш тестер при поръчка, напр. от Арлен, не са малко пари. При редовна употреба незнам дали не би изсушила косата, предполагам е протеинова маската. Бях търсила информация за нея в темите , но нямаше нищо. Ако някой се отзове ще е супер. Сега като чета описанието : ‘’  Поставете малко количество в дланта на ръцете си, емулгирайте енергично... “ си мисля, че ще е икономичен продукт.

# 708
Благодаря nneellyy така и ще  направя 🤗

# 709
Медиса, еластисайзър с портокал и ванилия, екстрийм ще й е тежък,
Медисютикълс - да, подходяща медицинска козметика - използвам биокленз шампоан и определено има растежи от него, предполагам и маската ще им е хубава /имат и балсами, даже направо комплекти/
- за кремообразна термозащита от по-бюджетните - про лонгър на лореал или екстеншънист на Керастаз
/от митик ойл някои се оплакваха, че утежнява, но не съм изпробвала лично/.
-Тоникът на Ф. Кингсли - 100% за растеж, страхотен е, подновявам си го, лек е, но расте коса от него.
- за олио - сухото масло на Чи с черен кимион за мен е супер, на Биосилк ако харесаш някое олио да е от леката версия, че аз взех от нормалната и утежнява по-тънките коси, Мароканойл също леката версия.
/ако се сетя нещо ще добавя/
А този Еластисайзър с портокал и ванилия по-лек ли е от обикновения?

# 710
Здравейте момичета,
някой ползвал ли е такава комбинирана спрей маска на Nook?
https://vsichkozakosata.com/product/hiper-koncentrirana-multifun … one-levein-250ml/

Ще се радвам някой да сподели личен опит

# 711
Медиса, еластисайзърът с портокал е като обикновения, просто е леко ароматизиран .. ароматите не се задържат в косата.

# 712
Здравейте, някой дали може да даде мнение за продуктите за обем на Кевин Мърфи ? Пяна за обем или спрея за обем.
Търся продукт за обем в корена, който да няма фиксация, приемам и други предложения 😊

# 713
Супер е продукта на Кевин Мърфи за обем, няма фиксация, не се усеща по никакъв начин,освен,че придава обем. Директно в корена се впръсква пред сешоар, преди време доста го използвах.
https://beautymall.bg/sprey-za-obem-kevin-murphy-body-mass.html
Анти-гравити спрея също е доста добър,но той вече е финиш на суха коса. Аз като цяло много харесвам продуктите на КМ, имат и страхотен финиш спрей със златни частици,кокто мирише супер яко и хидратира, маската-терапия за след боядисване е уникална и за често използване на сухи коси, като цяло много добра козметика според мен.
Превъзхожда Алтерна,която е прехвалена и сиилно надценена.

# 714
  • Някъде там
И аз много харесвам КМ.
Любим продукт ми е https://www.arlen.bg/product/6263/silno-podhranvashta-terapia-be … repair-200ml.html, спаси ми косата.
Миналата година правих поне 3 пъти кичури, нямам никакви поражения по косата, фризьора беше изненадан как косата ми издържа процедурите. Отдавам го на тази терапия.
Сега ще я заменя с крема на редкен да видим, дано го харесам и него Blush

# 715
SunshineP, аз бих взела спрея за обем на Ф. Кингсли. Пръскаш, хубаво разтриваш, докато изсушаваш с главата надолу и готово .. страхотен е.
За продуктите на К. Мърфи - каквото и да взема ми утежнява /за уплътняване, за обем/, не бих повторила.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 09:29 от krystall

# 716
Дами откъде може да се се купи чисто арганово масло ?

За новата тема - да споделим кои продукти винаги поддържаме в наличност и/или такива които сме купували нееднократно. ( супер ще е и ако споделяме какъв тип е косата ни )

# 717
Благодаря ви за отговорите.
Може би ще взема спрея за обем😊

# 718
имат и страхотен финиш спрей със златни частици,кокто мирише супер яко и хидратира,
Може ли линк към него?

# 719

Общи условия

Активация на акаунт