Професионални серии за коса 145

• 57 790
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Някой ползвал ли е серията на Miriam Quevedo  с Baccara, розовите опаковки? За изтъняваща коса ги дават и ги загледах.
Аз съм ползвала златната серия и ми идваше твърде, твърде подхранваща дори за моята суха коса.

Къде ти беше да питаш Grinning Изобщо не бях чувала  за Miriam, разрових се и взех, че поръчах травъл размери. Отдавна (да се разбира от месец-два) не се бях изкушавала да си взема нещо.

# 166
Сериите на Miriam Quevedo са страхотни, ексфолиант за слалп имат, който също е топ.

# 167
1. Коя е любимата ви техника за тониране? - не се тонирам вече защото я потъмних руса на нищо не приличаше
2. Кои продукти за тониране предпочитате? използвах шампоан на SERI и тонери на Cameleo за различен оттенък

От  рибката си поръчах на PK екстрийм еластисайзър, шампоан за Alfaparf за хидратация, Philip Kingsley elasti-styler.
Според вас трябва ли да слагам и кератинова маска? Или трябва винаги да се използват в този ред - кератинов шампоан с хидратираща маска?
 На еласти сайлъра пише че има топлинна защита да слагам ли и термо?
Освен това взех и стилизанти на Лакме за права и за къдрава коса много са добри и тях мажа след баня... още нещо трябва ли да слагам?
От 4-5 измивания коста ми още не е станала лигава и жилава и всичко което обещават... къде бъркам или й трябва повече време?

# 168
Еласти стайлърът е много хубав, обаче аз му се пидзирам на топлинната защита. Когато си оставя косата само по-него и обработвам после термично, излиза пара, а понякога и миризма усещам. За това винаги слагам допълнително термозащита.

# 169
  • Някъде там
Нали обещах отзив за спря за разплитане на Маракеш. Взех си брийз серията(балсам и спрей) Консистенцията на спрея е като кремче
Аромата е фантастичен. За мен най добрия аромат на Маракеш(свързан го с лято, море, плаж)

# 170
Включвам се с отзив от шампоан, балсам, серума за крайчетата и балсама без отмиване на Маракеш (червените). Веднага след измиване и издухване със сешоара, усетих косата доста суха (но тя обикновено така се държи веднага след сешоар), на следващия ден, както и днес, трети ден, косата ми е доста плътна, жилава и някак самите крайчета седят по-плътни, а съм за подстригване и в последно време косата ми седи една вяла и "изтормозена" с каквото и да я измия. So far so good и съм доволна. Ще ми станат май любимци наред с Генезисите Simple Smile

* редактирам се С Искрица сме писали отзиви по едно и също време Yellow Heart Flowers Hibiscus

# 171
  • Някъде там
Пийч, и моите крайчета стоят плътни. Много ми харесва ефекта.
Показвам
Пак да попитам, какъв цвят би се получил ако използвам 5.12 със сив коректор (10 грама)
Мисля на следващо боядисване да пробвам.

# 172

Здравейте,
Видях този комплект на Mi amante във Фейсбук страницата на Christian of Roma. Пишеше, че се предлага във фризьорски салони, които работят с Christian of Roma. Но не пише каква е цената. Дали някой си го е купил и би ли споделил цената. Благодаря предварително.

# 173
https://miamantehair.bg/collections/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0% … ijnPtg_APH3Uquote author=CatherineV link=topic=1301683.msg42317323#msg42317323 date=1613238024]

Здравейте,
Видях този комплект на Mi amante във Фейсбук страницата на Christian of Roma. Пишеше, че се предлага във фризьорски салони, които работят с Christian of Roma. Но не пише каква е цената. Дали някой си го е купил и би ли споделил цената. Благодаря предварително.
[/quote]

# 174
Дойде ред да си взема маска за коса. Вчера ми свърши  Macadamia Deep Repair, имам много малко L’Alga.SEACURE, като към Лалгата съм със смесени чувства.
Първият път маската беше с перлен отенък и още от въздуха ми разплиташе косата. много малко количество беше нужно, като се има предвид, че бях с коса до кръста, гъста. Подведена от първата ми опаковка, купих втора. Цветът беше различен, жълтееше, и много неикономична. За маска, струваща близо 90 лева, такава огромна разлика ми е не понятна и не искам да рискувам.
Та, за моята дълга и гъста коса, която редовно изправям със сешоар, какво ще препоръчате? Търся хидратация, май.

# 175
Аз бих ти предложила Lanza moi moi

# 176
Някой ще ми напомни ли, моля, за връзката между кокосово масло и наелектризираната коса?

# 177
  • Пловдив
Не знам каква е връзката, обаче при мен от маслото адски ми се разхвърчаваше и наелектризираше косата и се отказах да го използвам.

# 178
  • София
Пак да попитам, какъв цвят би се получил ако използвам 5.12 със сив коректор (10 грама)
Мисля на следващо боядисване да пробвам.
Без да съм спец, мисля че ще стане по-тъмно от сивия коректор, да кажем ниво 4 /дано не 3/. Ако все пак решиш сложи по-нисък % оксидант. Това са чисто лаишки размисли, просто последните дни много зяпам видеа за боядисване, защото и аз ще правя промени. Дано се включи и някой друг. Какво искаш да коригираш с този коректор? Ще ти изчезне лилавото май..

# 179
Искрице,цвета ти изглежда нещо между 4 и 5 като че ли.Зависи каква боя ще ползваш,обикновено /12 е или със синьо-лилав пигмент или синьо-зелен,но на фона на 10см сиво(бяло+черно),най-много да стане нещо между 3 и 4 ниво.Не съм специалист,само разсъждавам.
P.S. ако сложиш по-нисък % оксидант,ще стане още по-тъмно

Агентче,не знам каква е връзката между кокосовото масло и наелектризираната коса,но маслото е много абсорбиращо се,с много малки частици,навлиза дълбоко в косъма и оставя кутикулите отворени.Не зтваря косъма,от там не го заглажда и косата изглежда разхвърчана,може би точно наелектризирана,като прехидратирана.

Общи условия

Активация на акаунт