Професионални серии за коса 145

• 57 753
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
Агентче,не знам каква е връзката между кокосовото масло и наелектризираната коса,но маслото е много абсорбиращо се,с много малки частици,навлиза дълбоко в косъма и оставя кутикулите отворени.Не зтваря косъма,от там не го заглажда и косата изглежда разхвърчана,може би точно наелектризирана,като прехидратирана.

A има ли как да запечатаме кутикулите на косъма, след като сме ползвали маслото за преуош? И дали това, че все пак навлиза в косата (макар и оставяйки я разхвърчана) означава че реално подсилва и заздравява косъма?
Когато и да съм ползвала кокосово (чисто) все косата ми е завършвала в не най-хубавия си вид. Знам че става още по-зле при порьозни коси. Някой намерил ли му е цаката на това масло?

# 181
  • София
Една статия относно това какъв оксидант е добре да се ползва за тониране на светла или тъмна коса. @Искрица, можеш да погледнеш видеа на Брад Мондо, много подоробно обяснява за тониране, видовете оксидант и кога какъв е добре да се ползва, колко време за коя процедура е най-оптимално и изобщо на мен ми е много симпатичен 🙃.

# 182
И е много забавен! 😄

# 183
  • Някъде там
Една статия относно това какъв оксидант е добре да се ползва за тониране на светла или тъмна коса. @Искрица, можеш да погледнеш видеа на Брад Мондо, много подоробно обяснява за тониране, видовете оксидант и кога какъв е добре да се ползва, колко време за коя процедура е най-оптимално и изобщо на мен ми е много симпатичен 🙃.
Супер ще го погледна.

# 184
Пийч,всяко масло дава нещо на косата,но аз бих приемала кокосовото масло вътрешно,вместо да се занимавам с гимнастики,защото си е играчка.
Конкретно на въпроса ти,можеш да запечаташ косъма с друго масло,но след като измиеш кокоса.Има продукти за запечатване,например сийлъра на Джойко,но не съм сигурна до колко ще се справи с кокоса,т.е. с ефекта от него.Кокосово масло слагам само в корена,за да подхрани,там косата не е порьозна и не може да причини 'щети",по дължините слагам или такива за нормална коса или за порьозна

# 185
Кокосовото масло и на не прьозна коса действа така понякога. Знам, че е ммого харесвано, но моята коса става на метла от него и каквото и да мажа после няма оправяне. А на теория би трябвало да го харесва.

# 186
Аз смесвам кокосовото масло с жълтък и други масла, резултата при мен е добър, а и се измива по-лесно след това.

# 187
  • Варна
Отказах се да разсъждавам на тема кокосово масло отдавна. Моята коса го харесва и и го давам редовно,но само като преуош за кратко време ако не правя друг такъв.
Лято щом ти харесва Макадамия карай си с нея. Маската е прекрасна и е от продуктите,които могат да се ползват без редуване с друго ако косата е в в добро състояние и без кой знае какви проблеми.
Относно Лалга-факт е,че качеството и играе в зависимост от партидите. Откакто е излязла съм употребила една  малка и три големи. Само втората голяма не ми хареса. Беше по-рядка и някак по-слаба.

И да похваля ето тоя шампоан https://www.zlatnaribka.com/neuma/reneu-restart-za-vseki-tip-kos … eu-shampoo-300-ml. Въпреки,че съм голяма консерва на тема шампоани реших да го пробвам след добър отзив тук. Прекрасен свежак с аромат на ететерични масла и охлаждащ ефект. Изми чудесно с едно шампоаниране без да премива.След него ползвах маската профайбър реконструктор/ползвам я само след ДПШ защото иначе ми е тежка,а обожавам ефекта от нея/.
При следващо прилично намаление ще тествам и балсама от серията. За лятото ще е чудесна лека комбинация.

# 188
Здравейте!
От доста време не съм писала тук, но не съм спирала да ви чета. От много време не бях купувала нищо от ЗР, защото ми омръзна продукт след продукт да не е моят..
Но ЗР ме изкушиха с неособено голямо намаление на Milk_shake - марка, към която имах интерес.
Взех тези:

Възхитена съм! Правят ми косата двойна, а усещането не е за коса, а за косище!! Шампоана измива нежно и го ползвам всеки ден, а балсамът е с лека текстура, но косата се усеща лигава и още един бонус - не утежнява, а прави косата още по плътна.
Много, много съм доволнааа! Това е първата серия за обем, която не ми дразни скалпа и има видим ефект!
Косата ми: сравнително здрава, рядко се боядисва в моя си цвят, няма цъфтежи, топлинно третирана.

# 189
И да похваля ето тоя шампоан https://www.zlatnaribka.com/neuma/reneu-restart-za-vseki-tip-kos … eu-shampoo-300-ml. Въпреки,че съм голяма консерва на тема шампоани реших да го пробвам след добър отзив тук. Прекрасен свежак с аромат на ететерични масла и охлаждащ ефект. Изми чудесно с едно шампоаниране без да премива.След него ползвах маската профайбър реконструктор/ползвам я само след ДПШ защото иначе ми е тежка,а обожавам ефекта от нея/.
При следващо прилично намаление ще тествам и балсама от серията. За лятото ще е чудесна лека комбинация.

Имам Ш и Б на Neuma страхотни са. Също така и синята им хидратираща серия е много хубава.

# 190
Здравейте, момичета! Някой може ли да даде отзив за тази маска? Благодаря, предварително!

# 191
Момичета не знам дали ще ви е интересен този продукт, но понеже днес се шлях в сайта на Дъглас попаднах на него. Не си спомням да сме го обсъждали, но все пак реших да го пусна и тук, ако някой търси нещо подобно.

THE ORDINARY MULTI-PEPTIDE SERUM FOR HAIR DENSITY СЕРУМ
https://douglas.bg/the-ordinary-multi-peptide-serum-for-hair-density-052457

# 192
  • Пловдив
aivito92, може ли да кажеш повече за продуктите на Neuma, които имаш? Питах преди време, но никой не се включи и реших, че не са много използвани. Разглеждах и аз хидратиращата серия. Ти коя имаш? Каква ти е косата? Търся ефект лигава и мека коса.

# 193
Момичета искам малко помощ, изчетох сума ти теми, но ми трябва съвет кой серум за скалп +шампоан+балсам или маска да ползвам за да получа уплътняване на самия косъм. Като цяло косата ми е гъстичка, но с тънък косъм а след фризьорката есента кичурите отпред които са и по къси са като проскубани и изтънели, искам да ги уплътня но без фиксация. Уплътнена жива и витална коса. Не ми е на черта а по скоро накълцана. Сума ти продукти изкупих но явно трябва система от всички продукти и аз не знам вече какво

# 194
Момичета кои са ви любимите аромати на Маракеш ?

Общи условия

Активация на акаунт