Професионални серии за коса 145

• 57 772
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас/Пз
Момичета, това нещо върши ли наистина работа при боядисване??? https://www.zlatnaribka.com/ednokratna-doza-sistema-za-predpazva … search=Colorphlex
Заслужава ли си??
Или това??
https://www.arlen.bg/product/3277/sistema-za-predpazvane-na-kosa … lex-8ml-10ml.html

# 241
Момичета, какво ще ми препоръчате за изправяне на косата като флуид,серум нещо такова. Загледах се по Флуида за трайно изглаждане с конопено и арганово масло на Marrakesh. Ще ми се да е нещо ,което максимално да измести пресата (ако изобщо е възможно).

# 242
  • София
Здравейте,поръчах си Термозащитен шампоан CHI 44 Iron Guard Thermal Protecting ,какъв резултат да очаквам според вас , боадисвам се руса с тънък косъм ,ползвам преса често ,а и каква маска след него имам налични маски eprouvage Reparative,Lakme Deep care и  Dessata Max Volume.Благодаря

# 243
Арлен имат ли някакъв код за отстъпка?

# 244
Здравейте момичета насочила съм се към тези три шампоана за дълбоко почистване:

Всички  имат добри отзиви и за това се чудя кой да поръчам.Ще се радвам ако някоя от вас ги е ползвала и може да ме посъветва.
Благодаря 🤗

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 16:23 от Hrissi07

# 245
Този винаги излиза като реклама FNL10,но не винаги работи,имам един персонален код за 5% които няма да ползвам ако го искаш пиши ми.

# 246
Здравейте! Искам да си взема сешоар. Имам спомени, че най-много се препоръчва Parlux, но как да избера модел и откъде е най-изгодно да го купя? Някакви други марки препоръчвате ли? Изобщо какво гледате при избор на сешоар?

# 247
AirFairy,
Поне...
Мощност: 2100
Въздушна струя: 7m3/h
Захранване: 230V
Сила на шума: 65 dB(A)
Teгло: 660 гр
Лесен за почистване филтър, дълъг поне 3 метра кабел, две скорости, студена струя, професионални накрайници... Дифузер, ако ползваш...

Това за мен е базата, като колкото по-добри параметри, колкото повече иновации — толкова по-добре.
Важно е и умението да се борави със сешоара, ако ще се очаква стилизиране.
Марката доколко има значение не знам. Имах dyson, който живя не повече от 13 месеца и сушенето с него беше дългооо. Към момента на марката имам само прахосмукачка, която е единственият уред, който е несравним с други подобни (имам двойно по-евтина и на bosh от същия вид, но са несравними).
Правили са ме с преса на dyson — пълно разочарование.

Ползвам Parlux light, косата ми пак не е като след изпичане от фризьор, а масово имат и работят с този бранд. За мен е приличен, бърз, лек и поне не ми дразни слуха толкова.

И с хотелски съм се сушила, и с Philips най-различни... въпрос на време, умение и продукти е всичко.
И най-скъпият и нов сешоар, ако не можеш да го ползваш — все тая.

# 248
Аз имам 2 прахосмукачки Дайсън и това ме спира да си купя сешоара, защото и на тях им намирам кусури Grinning

Майтапът настрана, Аня чудесно го каза с 2 думи:
И най-скъпият и нов сешоар, ако не можеш да го ползваш — все тая.

# 249
Agent,
Копчето на “пистолета”, което непрекъснато трябва да натискаш ръчно, налиии??? Simple Smile))

# 250
Пробвай FT15 дава го при регистрация за бюлетин, днес хваща, че правих поръчка.

Parlux има в Нотино, аз за съжаление обаче имах проблем с тях със сешоар в гаранция, та едно наум там.

ani_d Аз съм доволна мног от PaurPlex, за съжаление обаче от доста време го нямат, последно ми казаха че този месец го очакват.

# 251
Имам Парлукс ейлиън от ноември и съм много доволна. Всеки път си оформям косата с четка и сешоар и абсолютно пенсионира пресата ми. Факт е и че се постарах да се науча да боравя с четка и сешоар.
За изгодни оферти - в Нотино може да се намери на по-ниска цена, но трябва да се следи.
Иначе да ви споделя и за едно мое откритие.Искаше ми се да си поръчам нещо от последните намаления в Арлен и се спрях на четка с дръжка Cactus и хидратираща ампула Милкшейк.
Четка е страхотна - много добре разресва гъстата ми коса, не ме скубе ( о, чудо 😄) и е добра за масаж на скалпа. Единствено бих казала, че цената й е малко висока, но пък не си купуваме всеки ден четки за коса 😄
Много приятно се изненадах обаче от ампулата. Като цяло повечето отзиви, които срещам за Милкшейк не са хубави, но на мен ми хареса. Тук е моментът да спомена, че косата ми е сравнително здрава и третирана единствено с четка и сешоар.
Та да се върна на ампулата. Измих с ДПШ и я нанесох, завих косата под шапка и загрях със сешоар. Ефектът беше напоена, жива и хидратирана коса (напълно изчезна гадното остъргващо чувство след ДПШ). Като бонус, мирише много приятно. За мен ефектът й беше много по-добър от този на Про лонгър или Лалга (лично мнение за моята коса).
Та така. И последно свършва ми ДПШ на Лейбъл М. Искам да разнообразя с някой друг, какво бихте ми препоръчали. Заглеждам се по този на Неума. Принцесата май скоро беше писала за него.

# 252
Някой пробвал ли е стимулиращата маска на Филип Кингсли и може ли да я сравни с тоника Nerd от известно време забелязвам повече паднала коса от обикновено и започвам да се притеснявам, въпреки че знам причината (раздяла, недохранване и бонус стрес от... всичко) и ми се иска да помогна и външно освен вътрешно. Попринцип правя маслени бани и скалпът ми е доста сух и склонен към лющене. Чела съм ви религиозно и бих се насочила към Меди Целаген, макар че не бях доволна от шампоана им X-derma, но съм във Великобритания и са неоткриваеми. Не мога да повярвам, че го казвам, ни ми липсват рибите Satisfied

# 253
Здравейте момичета насочила съм се към тези три шампоана за дълбоко почистване:

Всички  имат добри отзиви и за това се чудя кой да поръчам.Ще се радвам ако някоя от вас ги е ползвала и може да ме посъветва.
Благодаря 🤗
Скоро и аз питах за ДПШ, само една потребителка се включи, но предложените марки не ги тача.
На Лейбъл редовно го купувах, стедния на Лакме съм го имала и ми премива косата. Наскоро купих първият, мицеларния, и съм възхитена. Уникален е! Мека, бляскава, измита коса. Много се пени, не премива. Засичам се на поредни миенета да го ползвам 😁😁 Купувай него!
-----
В тая връзка, другите обновени шампоани на Лакме как са? Попадения?

# 254
  • Пловдив
+1 от мен за мицеларния на Lakme - измива нежно и не премива Hands Ok Hand
Ползвам го веднъж на 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт