Професионални серии за коса 145

• 57 728
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
и аз съм доволна от тези два серума за скалп + Екстеншънист / и той е wow за мен /

# 451
  • София
Ровя се по сайтовете и не мога да избера. Трябва ми балсам или маска за тониране в розов нюанс. Попадам на едни евтини и се съмнявам да имат ефект.
Другия вариант е да си боядизам дължините (като искам само отенък, като пепел от рози или нещо подобно), но не знам как и какви бой да смеся. Имам руси кичури и смятам, че един отенък ще стой хубаво.Ако някой има съвет, ще съм благодарна
Много евтин на Елеа цвят сьомга,страхотен цвят става.

# 452
Аня,шампоанът е мноого утежняващ,поне на моята коса,която си е нормална въпреки ежемесечното боядисване.
Комцентрата се ползва на измита коса,нанася се по дължините далеч от корена,може да изчакаш няколко минути,а може и веднага да го изплакнеш.После нанасяш крема,внимавай с количеството,нужно е съвсем малко и наистина най вече по връхчетата,в противен случай може да утежни.
Крема го пробвах след спрея на Лалга,серума Терапист и самостоятелно. Винаги много добър резултат ми дава. Като последен продукт го ползвам

# 453
Здравейте, търся си подходящи продукти за моята коса. Тя е суха в краищата, с мазни корени, с лек косопад, нормален косъм, боядисвана, третирана само със сешоар, много рядко преса. Искам плътност, някакъв обем, сгъстяване, ако е възможно и хубава подхранена коса. Ако е възможно някой да ме насочи какво да си взема, ще съм много благодарна.

# 454
Момичета знаете ли случайно защо е такава разлика в цената на лореал сериоксил серума в нотино 36 лв а другаде 65 лв ?

# 455
Момичета, имам следното питане. Аз съм брюнетка, не съм боядисвала косата си. Питането ми е дали според вас е удачно да използвам комплексът, който е от серията на Лореал Blondifier? Видях едно видео в което фризьорът използва комплексът на pro longer, а след това и на blondifier и косата изглежда доста добре.

Това е видеото:
https://fb.watch/41GLczvjpW/

# 456
Аз имам и двата концентрата, но не съм ги ползвала заедно. Не мога да му разбера на този господин от видеото схемата и как точно ги е съчетал.
Pro Longer може да се ползва (и аз лично го правя) като преуош, а Blondifier като маска. Косата ми е на ниво 8 и е доста третирана. Лосионът за руси коси ми дава хидратация.
За коса, която е естествена и не е изсветлявана има много продукти, които ще позволят да изглежда добре. Ако е и дълга, то по-добър избор е Pro Longer.

# 457
Намалението за 8 март в ЗР:

# 458
Аня,явно и неговата схема е същата,но не го бива много в обясненията,или не иска да си издаде "тайната" Grinning

bububu схемата на Аня е много добра,маски не ти трябват,а за шампоан се огледай между продуктите на Меди,Напура,Ланза...нещо с ментол да речем.Това като най-бюджетно решение,иначе можем да те заринем с предложения за продукти

# 459
Намалението за 8 март в ЗР:

Страхотна си! Това чаках! Благодаря Hug

П.П. Къде изчезна мини олиото за коса на Орайт, лекото?!

# 460
Обаче четат, че се чака намаление на Напура и не я намалят .. добре, че я поръчах, че ако ги чаках ..

# 461
Аня,явно и неговата схема е същата,но не го бива много в обясненията,или не иска да си издаде "тайната" Grinning

bububu схемата на Аня е много добра,маски не ти трябват,а за шампоан се огледай между продуктите на Меди,Напура,Ланза...нещо с ментол да речем.Това като най-бюджетно решение,иначе можем да те заринем с предложения за продукти

Изчетох доста от предишните теми, купих си шампоан Фолиген, Керастаз Генезис, термо защита Керастаз Цимент, ФК тонер за растеж, но се чудех дали не ми трябва и някаква маска, която да има някакъв допълнителен ефект. Обмислях да си взема и Меди Целаген за нов растеж. Стига да постигна желаният ефект, ще купя всичко, което трябва. Simple Smile

# 462
Обаче четат, че се чака намаление на Напура и не я намалят .. добре, че я поръчах, че ако ги чаках ..

Аз съм много разочарована всеки път едно и също, никакво разнообразие.

# 463
Бихте ли си купили ( сега ) ваш ЛЮБИМ продукт за коса, чието производство е спряно преди 6 год. ? колко е срока на годност на един балсам ?!?

# 464
Аня Филипова 649504, би ли споделила, как използваш pro longer като pre-wash?
Аз си поръчах шампоана, маската и ампули, но от видеата в профила на loreal pro видях, че нанасят ампулите на вече измита с шампоан коса.
Приемам всякакви препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт