Професионални серии за коса 145

• 57 715
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
vir90,
Балсамът е хидратиращ. Прекрасен е за след маски, а и сам по себе си. На мен ми допада и ми се отразява чудесно. Иначе самата не я харесвам толкова.

Благодаря за отговора. Това означава ли, че мога да го ползвам и след протеиновата маска на L'Oréal absolut repair gold quinoa като запечатващ продукт?

# 481
# 482
Прерових тази и предишната тема,но не успявам да намеря коментарите за новата блондинска на Керастаз. Знам,че Принцесата и друга мила съфорумка бяха дали подробни ревюта. Може ли съдействие?

# 483
  • София
Като контрапункт на осмомартенските настроения и намаления да попитам половинките ви какви шампоани ползват от профи козметиката. Съпругът ми поиска да му поръчам 2 бр. шампоани и аз съм шах с пешката.

Разглеждам Маракеш, Медисютикълс, но ми се иска да споделите вашите мнения.

# 484
Като контрапункт на осмомартенските настроения и намаления да попитам половинките ви какви шампоани ползват от профи козметиката.
Купувала съм му мъжки, енергизиращи шампоани от мъжките серии на Lòreal Professinal и Tigi, но в зависимост от нуждите на косата е ползвал и дамски, напр. спряната серия Интенз рипеър на Лореал.
В момента е доволен от Tigi S-Factor true lasting colour (дамски за боядисана коса, но му дава необходимата хидратация) като го карам да го съчетава с балсам Joico Daily Care.

# 485
Joy Ломбардии, моят използва Меди биокленз и Ф. Кингсли с нар и касис.

# 486
  • Варна
Доста дълго време му купувах изглаждащия Епруваж и беше доволен. Последния път му взех Биокленз,но нещо му се муси гледам....Като цяло притежава коса,на която мога да завиждам,но я носи къса 1см. тъй,че няма особено значение с какво я мие. Гледам все пак да е нещо с грижа за скалпа и толкова.

Анелия ето тук съм ппсала за Цикаекстрийм първи впечатления https://www.bg-mamma.com/?topic=1301683.msg42334780#msg42334780

Като цяло харесвам и маската и олиото много откакто ги имам ги ползвам постоянно и косата ми се чувства страхотно. Шампоанът редувам с Кингсли за блондинки тъй като е доста тегав дори за мен.Не бих го купила,но ми е подарък тъй,че си го ползвам.
Това обаче е лично мое субективно мнение повлияно от скептицизма ми по принцип към керастазките шампоани.

Някъде из фейса скоро попаднах на ритуал на известен коафьор с Цикаекстрийм и ми стана интересно,че след Ш и М запечата не с балсама за блондинки примерно,а с K-water и после директно олиото. Не съм го пробвала,но на следващото миене ще опитам да видим.

Ani888 От серума на Маракеш косата ми се е матирала един единствен път когато проявих глупостта да го нанеса след миене с Елексир ултимейт без да се замисля.....Ако се ползва след хидратиращ протокол трябва да се запечата с нещо хидратиращо отгоре иначе нещата стават зле.
И да ще се прехласвам по него винаги защото от него косата ми просто спря да цъфти. Не задължавам никого да се съгласява с моето мнение.

# 487
Принцес, благодаря много! Точно олиото и маската мислех да поръчам. Прочетох в коментира ти,че серията е хидратираща. Да разбирам ли,че може с всякакъв шампоан да се ползва маската?

# 488
  • Варна
Поне в състава изявен протеин няма,но серията е за възстановяване на блондирани/сериозно третирани коси/ и не се усеща като тотална хидратация. 
 Не съм я тествала с други шампоани освен с нейния и тоя на Кингсли тъй,че не мога да гарантирам категорично,но със сигурност всеки шампоан,в който има поне един заблуден протеин ще свърши работа Grinning.

# 489
Поне в състава изявен протеин няма,но серията е за възстановяване на блондирани/сериозно третирани коси/ и не се усеща като тотална хидратация. 
 Не съм я тествала с други шампоани освен с нейния и тоя на Кингсли тъй,че не мога да гарантирам категорично,но със сигурност всеки шампоан,в който има поне един заблуден протеин ще свърши работа Grinning.

Благодаря! Поръчвам и ще дам след това мнение Simple Smile

# 490
Здравейте,
Преди седмица за първи път си направих кичури. Купих си шампоан и балсам Moroccanoil Repair. Много добре ми се отразяват до момента - косата ми е по-плътна, с повече обем и блясък. От скоро ползвам професионални продукти и не съм много наясно с тях. Тази серия хидратираща или протеинова е? Ако е протеинова имам ли нужда и от хидратираща и каква бихте ми препоръчали? Подходяща ли е за честа употреба?
Аз съм с тънка коса, бързо омазняващ се скалп и сухи крайчетата. Използвам термозащитния крем на Aveda и олиото на Moroccanoil. Не използвам маша и преса, само сешоар.
Благодаря предварително! Simple Smile

# 491
  • София
Момичета с какво измивате след маслаена терапия?
Хидратираща, балансирана или протеинова серия?

# 492
Моят приятел харесва Биокленз и мъжкия Маракеш. Понеже често му се налага в рамките на един ден да си измие косата няколко пъти ползва и Bioderma Node. От всички изброени е много доволен. Не съм му купувала балсами, но преди около месец открих че той си е ползвал от моите маски и балсами, кагато е на кеф. Спирал се на това, което съм ползвала аз последно и е оставено най-отгоре Joy Сега мисля да му набавя някакъв балсам, за да ми остави моите неща. Спряла съм се на Б Маракеш и ще съчетая с останалите продукти от серията за мъже.

Като споменах Маракеш искам да споделя за проблема ми със спрея за блясък. Набавих си цялата серия и съм много доволна от всеки един продукт освен от този спрей... и не само че не съм доволна ами беше пълна катастрофа. От две пръскания косата ми стана адски мазна, сякаш съм нанесла олио по цялата дължина или си правя маслена маска. Косата ви попринцип носи на всякакви кремове, финиши и олеа.
Дали аз греша нещо, има ли други със сходен опит ?

# 493
Моят приятел харесва Биокленз и мъжкия Маракеш. Понеже често му се налага в рамките на един ден да си измие косата няколко пъти ползва и Bioderma Node. От всички изброени е много доволен. Не съм му купувала балсами, но преди около месец открих че той си е ползвал от моите маски и балсами, кагато е на кеф. Спирал се на това, което съм ползвала аз последно и е оставено най-отгоре Joy Сега мисля да му набавя някакъв балсам, за да ми остави моите неща. Спряла съм се на Б Маракеш и ще съчетая с останалите продукти от серията за мъже.

Като споменах Маракеш искам да споделя за проблема ми със спрея за блясък. Набавих си цялата серия и съм много доволна от всеки един продукт освен от този спрей... и не само че не съм доволна ами беше пълна катастрофа. От две пръскания косата ми стана адски мазна, сякаш съм нанесла олио по цялата дължина или си правя маслена маска. Косата ви попринцип носи на всякакви кремове, финиши и олеа.

Оф! Моят последно докопал кератиновият шампоан и сложил доволно количество на милиметровата си грива. Излиза един доволен и ми се хвали,без да осъзнава какво го чака. Лошото е,че в нервите се изпуснах точно колко съм дала за въпросният шампоан и стана една... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 494
Хахахах много позната история. Твоят поне се е похвалил, а моя с месеци си е обгрижвал косата без да каже. Аз разкрих какво се е случвало в банята след като един ден през цялото време като се доближи до мен ми миришеше много приятно и познато. Цял ден се доближавам до него, душа и се чудя от къде ми мирише така косата му и по едно време разпознах аромата - Мароканойл. Попитах го и той ми каза че си е сложил от синята маска, която съм оставила. Стана ми интересно как пък му е хрумнало и тогава останах втрещена от отговора му: “ ооо ами аз от месеци си слагам каквото има най-отгоре. Понякога си слагам преди шампоан, друг път след шампоан, а ако мирише хубаво и преди и след”
Trollface

Оф! Моят последно докопал кератиновият шампоан и сложил доволно количество на милиметровата си грива. Излиза един доволен и ми се хвали,без да осъзнава какво го чака. Лошото е,че в нервите се изпуснах точно колко съм дала за въпросният шампоан и стана една... 🤦♀🤦♀🤦♀

Общи условия

Активация на акаунт