Професионални серии за коса 145

• 57 705
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Скрит текст:
Здравейте! Момичета, нали това е коментираната нова серия за блондинки:

Да, това е, интересно защо при теб излиза с намаление а при мен без... нали в арлен гледаш
имаш нещо в кошницата и добавен код за отстъпка !!!

# 496
Скрит текст:

Да, това е, интересно защо при теб излиза с намаление а при мен без... нали в арлен гледаш

Нямам нищо в кошницата.

На първата снимка се вижда,че има продукт в кошницата и отстъпката си я има. На втората отново има отстъпка,но кошницата е празна. Не съм въвеждала кодове за отстъпка.

# 497
Скрит текст:

?  
Нямам нищо в кошницата.
Анелия при Melisande явно има код и затова не вижда намалението Simple Smile

Жива да не бях има намаление на Oway Astonished

# 498
  • София
И аз дебнех на oway nurturing drops. Също така комплекта на алфапарф терапията целула мадре е с 20%. Имайте предвид обаче, че някой неща, които сте си харесали не са с 20%, а с по малка отстъпка. Аз съм с такъв случай. И реших да пробвам, ако въведа кода за арлен, който важи до 8 март - raya15 - каква би била общата отстъпка. И какво излезе, че с кода за 15 процента, общата ми отстъпка е по-голяма, а и с точките слязох още надолу. Така че имайте го предвид Simple Smile

# 499
Диди, Moroccanoil Repair е балансирана,ако не ти утежнява можеш и само нея да си ползваш,но си мисля,че Ш ще започне да замазва в един момент.Вземи си някакъв по-лек и изчистен Ш и редувай,а си продължавай с балсама на Марокан.
Вече като почнеш да опресняваш кичурите,ще ти трябват и други серии.

Над,с всичко мия след маслени маски,не се съобразявам с тях,а с моментното състояние на косата.До сега,мисля само Хидрокленз на Меди не успя да се справи с масло от ший

# 500
  • София

Някъде из фейса скоро попаднах на ритуал на известен коафьор с Цикаекстрийм и ми стана интересно,че след Ш и М запечата не с балсама за блондинки примерно,а с K-water и после директно олиото. Не съм го пробвала,но на следващото миене ще опитам да видим.

Шампоан миене-маска миене - K-water-миене и после финиш олито,правилно ли съм разбрала?Тамън скоро не съм си ползвала K-water,виси почти пълно шише Relaxed
Ето това ми е идеала за коса в момента Sparkling Heart Дължините са ми такива,но корена трябва да го задълбоча с една 9.22 Мажирел и ще съм спокойна .
Протоколът също ми е екстра на мен,точно в такава комбинация действам.

# 501
Какво ще кажете за олиото с кафе на Орайт върху нормално плътен косъм?

# 502
Здравейте, за пръв път попадам на тази тема, но може би защото този път съм шокирана от вида на косата си. Няколко пъти съм я унищожавала с русо, преси, маши и т.н. Успявала съм да я възстановя с маски, тривитаминол и индийска къна. По принцип косата си ми е мноооого тънка и бързо се захабява.
В момента е много рехава след окапване след раждане и изобщо не можех да я нося пусната. Отидох на фризьор да се накъдря с безамонячен къдрин, за да има повече обем и фризьорката се хвана за главата, но и аз също. Косата ми се разтягаше като ластик още преди да е започнала да я третира с нещо.
Та на въпроса, реших по най- бързия начин да направя всички усилия да я възстановя и подхраня. Ако може да ми дадете съвет кое е по- подходящо в моя случай- реконструктора на Aphogee или протеиновият комплекс в две стъпки. Вчера си взех шампоана за изтощена коса на Aphogee и една дозичка от протеиновия комплекс, тъй като реконструктора го нямаше в наличност. За пръв път ползвам такива неща. Досега винаги съм се плеснала с домашни маски и най- различни масла, които спасяваха положението.
Благодаря предварително!

# 503
Серията на Афоджи е страхотна, но трябва косата наистина да има нужда от нея и да се ползва с внимание. Прекалиш ли, не е добре. Бих ти препоръчала нещо съвсем обикновено - маска с хума. Някои момичета се оплакват, че им заплита косата и стават кошници, но можеш да пробваш как ще е при теб. И може би най - важното - дай почивка на косата си от всякакъв вид третиране.

# 504
s_v,аз бих те посъветвала да си вземеш и витамини. От описаното, което прочетох доста ме стресна това ,че косата ти се разтяга като ластик. Много е важно да я подхраниш и от вътре + шампоани,маски и т.н. Цялостна грижа от вътре на вън! И докато ти се наместят хормоните след раждането ще мине време.
За витамини аз лично точно след раждането пих Мерц специал драже за коса,кожа и нокти, много съм доволна нямах проблеми с косата,но вярвам че всичко е индивидуално. Сега вече се предлагат само за коса.

# 505
Серията на Афоджи е страхотна, но трябва косата наистина да има нужда от нея и да се ползва с внимание. Прекалиш ли, не е добре. Бих ти препоръчала нещо съвсем обикновено - маска с хума. Някои момичета се оплакват, че им заплита косата и стават кошници, но можеш да пробваш как ще е при теб. И може би най - важното - дай почивка на косата си от всякакъв вид третиране.

Благодаря за бързия отговор!!!
Аз си поръчах Амла на прах. Има един сайт за индийски билки. От там си поръчвах къната. Страхотни са. С хумата имам съмнение, че и моята коса ще стане като слама. Тя и без това е много суха в краищата.
А ако все пак правя някакъв вид протеинова терапия, през какъв период от време е най- добре да я правя?

# 506
Разочарована съм от намаленията е златна рибка нито,керастас,нито мараканоойл,или пък ми аманте. Някъде другаде имат ли намаление.Confused

# 507
Разочарована съм от намаленията е златна рибка нито,керастас,нито мараканоойл,или пък ми аманте. Някъде другаде имат ли намаление.Confused

Керастаз са намалени в Арлен. Сега ще пробвам, след като добавя код за отстъпка,дали ще има по-голямо намаление.

# 508
Някоя ползвала ли е този балсам?

# 509
  • София
След малко отивам да се възползвам от намалението. Ще си взема на Маракеш breeze спрея от препоръки тук и Еластисайзъра с ванилия и портокал. Сега видях, че има и оцветяващи шампоани и балсами. Някой ползвал ли е, колко време се задърга цвета?

Общи условия

Активация на акаунт