Професионални серии за коса 145

• 57 680
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Мелисанде, чакам отзив за крем-шампоана върху тънка коса. А маската на Макадамия е топпп! Hearts
И аз много харесвам маската на макадамия.
Косата ми е с тънък косъч третирана и на места изгорена.
Сега поръчах серията на керастаз за блондинки - шампоанът крем и маската, дано ми харесат че толкова пари 😩

# 541
  • София
Момичета, Рестарт шампоанът за всеки тип коса NEUMA ReNeu по същество какъв е? ДПШ? Протеин?

Добавих малката опаковка към последната си поръчка и утре ще е при мен, но идея нямам дали да използвам след скорошно боядисване и с какво да съчетая..

https://www.zlatnaribka.com/neuma/reneu-restart-za-vseki-tip-kos … eu-shampoo-300-ml

# 542
  • Варна
Чак ДПШ не е макар,че е доста остъргващ. Не сваля цвета ако това те притеснява. Чудесно се отразява на скалпа,а предполагам при по-малко третирана коса от моята и на дължините ще е ОК.
Усещам го като протеин тъй,че след него може всичко.

# 543
Миналата седмица си бях взела ампула на Олиасета днес реших да я изпробвам, ама то няма отваряне това нещо! ММ така я отвори че после чистих 1ч стъкла в банята 😐 много неприатно. Нищо не разбрах в крайна сметка от нея. А мислех да си поръчам маслото за блясък и да имам поне някакво наблюдение от марката. За капак влизам сега в ЗР то свършила промоцията 🥴 . Явно не е хубаво маслото 😄 приемам го за знак. А бях си набелязала и други неща и ме е яд честно казано, че се мотах..
Поне успях през деня да поръчам от Арлен капките на Оway(2ра бутилчица ми е да си имам резерва,че преполових шешито) , Ш и М на Nuggela.

# 544
Миналата седмица си бях взела ампула на Олиасета днес реших да я изпробвам, ама то няма отваряне това нещо! ММ така я отвори че после чистих 1ч стъкла в банята 😐 много неприатно. Нищо не разбрах в крайна сметка от нея. А мислех да си поръчам маслото за блясък и да имам поне някакво наблюдение от марката. За капак влизам сега в ЗР то свършила промоцията 🥴 . Явно не е хубаво маслото 😄 приемам го за знак. А бях си набелязала и други неща и ме е яд честно казано, че се мотах..
Поне успях през деня да поръчам от Арлен капките на Оway(2ра бутилчица ми е да си имам резерва,че преполових шешито) , Ш и М на Nuggela.
И аз имам такава ампула и колкото и да се пънах не успях да я отворя. Така си стои...

# 545
Аз я увивам в хавлия и така отварям, наистина беше много трудно, в един момент си помислих че няма да успея.
Останалите съм решила да отворя наведнъж и да сложа в пулверизатор от стара фузио доза и така да ги използвам.

# 546
Момичета, в момента има ли активен код за отстъпка в Арлен? Опитах с rаya15, който видях в темата назад, но не ми го отчита...
Благодаря предварително!

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 10:20 от Stella D

# 547
Момичета, в момента има ли активен код за отстъпка в Арлен? Опитах с rаya15, който видях в темата назад, но не ми го отчита...
Благодаря предварително!
Пробвай с този

Много ми се ще в Арлен да започнат да предлагат марки които ги има в Златна рибка например като Филип Кингсли ,Олиосета, Напура и разни други. Арлен повече ми харесва като сайт като обслужване точките за лоялен клиент, подаръчета мострички.

# 548
  • София
Чета малко по-назад в темата и вече два пъти срещам да споменавате за запечатване с балсам след маска.Аз обикновено слагам или балсам или маска.Това за какво се прави(балсам след маската)?Какво е правилото и винаги ли го правите?

# 549
Здравейте, имам колебания между двете маски на Kerastase Blond Absolu- CicaExtreme и Ultra Violet. Коя от двете бихте ми препоръчали?
Пробвах едната от мостра към нощния серум от Рибката и много ми допадна, но имам колебания дали другата не е по-добре. Моля, за мнение някой, който е пробвал и двете.

# 550
  • София
Здравейте, имам колебания между двете маски на Kerastase Blond Absolu- CicaExtreme и Ultra Violet. Коя от двете бихте ми препоръчали?
Пробвах едната от мостра към нощния серум от Рибката и много ми допадна, но имам колебания дали другата не е по-добре. Моля, за мнение някой, който е пробвал и двете.

Ultra Violet е тонираща ,но много нежно.Аз правя комбинация и от двете серии.Цикаекстрийм също е страхотна серия,но няма лилави пигменти.Ето този протокол правя  .Иначе си трябва пробване.Пробвах новият шампоан с новата маска,но смесване на двете серии повече ми харесва като ефект на моята коса и вече само така ползвам.А и не си представяй лилавата маска и шампоан да те направят яко лилава-много са балансирани и много добре избистрят русото .Току що се измих с шампоан Ultra Violet,маска CicaExtreme,за финиш термозащита CicaPlasme и олиото-концентрат  Huile Cicaextreme.И съм супер доволна-много блясък и красиво луксозно русо Yellow Heart

# 551
  • София

Ultra Violet е тонираща ,но много нежно.Аз правя комбинация и от двете серии.Цикаекстрийм също е страхотна серия,но няма лилави пигменти.Ето този протокол правя  .Иначе си трябва пробване.Пробвах новият шампоан с новата маска,но смесване на двете серии повече ми харесва като ефект на моята коса и вече само така ползвам.А и не си представяй лилавата маска и шампоан да те направят яко лилава-много са балансирани и много добре избистрят русото .Току що се измих с шампоан Ultra Violet,маска CicaExtreme,за финиш термозащита CicaPlasme и олиото-концентрат  Huile Cicaextreme.И съм супер доволна-много блясък и красиво луксозно русо Yellow Heart

Може ли снимка? Интересен ми е ефектът върху русото

# 552
А матиращата маска подхранва ли и заглажда ли като другата?
Ефектът беше невероятен при мен... гладка и лъскава руса коса с много блясък /без изпичане със сешоар/преса/.

# 553
  • София
Може ли снимка? Интересен ми е ефектът върху русото
Ами ефектът зависи и от изходното русо което си.Ще ти пусна снимка ,не знам дали ще се долови нещо,но това не значи,че и при теб ще е така.То и затова Керастаз имат различни протоколи за съчетаване на Блонд сериите им.Трябва проба на собствена коса,но според мен няма блондинка която да остане недоволна от блонд серията-и старата и новата са топ за мен.А съм пробвала много продукти професионални.А на който не му се дават пари за Керастаз,блонд серията на l’oréal professionnel serie expert blondifier също е много добра и от нея имам пълната серия,а термото им е страхотно .

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 16:11 от bubanka

# 554
Чета малко по-назад в темата и вече два пъти срещам да споменавате за запечатване с балсам след маска.Аз обикновено слагам или балсам или маска.Това за какво се прави(балсам след маската)?Какво е правилото и винаги ли го правите?
Когато косата ти е много третирана, увредена или суха, можеш (ако самата коса понася) да запечатваш маските с балсам. Балсамът затваря кутикулите на косъма и така се усилва действието на маската. Като и тук спазваш правилото протеинов балсам след протеинова маска, а хидратиращ балсам след всякаква маска.

Общи условия

Активация на акаунт