🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 701
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
От друга страна, Токев пък има супер скучен стил на обличане.

# 331
Той е немски възпитаник.

# 332
  • София
Аз си мисля, че комбинацията от тримата е търсен ефект - всеки има определена роля и за това и тримата са толкова различни.
Никога не бих се облякла като Роу, но дрехите и не ме дразнят. Наистина са голяма шаренийка, лъскавки, блестящи, обаче са ми "Шехерезадени" и "ДЮбайски". Намирам за нормално стила на Силвена да е повлиян от културата на мястото, където живее и работи.

# 333
  • София
Честно да си призная най-много харесвах журЕто в оригиналния им състав, но след като Ангелов се мъчи да се превъплати в Рамзи доста ми опротивя. Не съм гледала българския ХК и нямам намерение, доста тъповато предаване ми се вижда.

В началото Роу ми беше симпатична, но с тези изказвания от последния сезон започна да ме дразни. Последните епизоди от миналия сезон беше нетърпима за мен.

# 334
Не ми пречат чужденците и "чужденците" във формата. Важно ми е да са интересни хора, да показват умения, да приготвят МШ ястия.

Аз харесвам журито в този състав, Роу направи предаването по-колоритно. Облеклото съответства на нейния натюрел, не си я представям облечена в нещо скучно.

# 335
На мен ми харесва, че има толкова много хора, живеещи в чужбина - видели са и друга кухня, други продукти. Колкото по-разнообразни участници, толкова по-интересни чинии ще има. Според мен единственото условие трябва да е да говорят някакъв български, иначе ще е много трудно за участниците да схващат задачите. Иначе ако искат и от Луната да са.
Никой не ме впечатли особено на тези кастинги, дано покажат нещо по-интересно по-нататък.

# 336
  • Mediterraneo

Нееее! страхотен е! Искам му всичките чифтове кубинки!

# 337

Нееее! страхотен е! Искам му всичките чифтове кубинки!
Хи, хи, и аз го харесвам, дори леко непукиста Михалчев ми допада. Симпатяга е...

# 338
  • Sofia
С шеф Токев имах удоволствието да разговарям за кратко. Учтив много, изобщо не звездее. Много висок ми се стори за моите 160см. Често го виждах после, много впечатляващи кубинки има.
Михалчев ми е много любим. Изглежда добряк, обаче има моменти, в които не се кара, но така коментира, че не е ок приготвеното, че чак ми става неудобно. Прилича от онези шефове, които не повишават тон, но каже ли веднъж - не повтаря. Т.е да го разбират от първия път.
Силвена Роу не ме дразни, забавлявам се на всичко около нея. Мисля, че е точно на място и ролята й в триото е да задава забавния тон.
Пренавитата веганка се надявам бързо да отпадне. От кастингите до тук нямам фаворити, но има такива, които искам да гледам повече от веднъж.

# 339
  • София
Явно само аз харесвам обеците на Силвена. Ако желае да ми ги подари да ми се обади Simple Smile

# 340
Разделение според кой къде живее не би било в полза на шоуто. По-голямо разнообразие откъм житейски път и по-разнообразна храна и техники на приготвяне - нали искаме нещо интересно. Наградата е за най-добро представяне, не е вид социална помощ, че да е водещ мотив за присъждането кой има по-голяма и най-голяма нужда.
Журито ми харесва, повечето участници също, което нататък ще ми е проблем като почнат да отпадат. От средата на миналия сезон почнах редовно да гледам предаването, намирам го много приятно и в сравнение с другите бг формати, които гледам - наистина позитивно.

# 341
  • Разпиляна във въображението
Поразкърши ги малко Роу. Михалчев показа живец. А и нямаше да знаем, че коремчето на Токев е нежно и не понася много люто Simple Smile

# 342
Явно само аз харесвам обеците на Силвена. Ако желае да ми ги подари да ми се обади Simple Smile
А и аз ги харесвам, но сега няма къде да нося такива.

# 343
  • София
100 пъти го повтори за това люто, аз и от предните сезони го помня, правете сметка колко пъти се е коментирало..

# 344
Харесва ми Роу. Като  представителка на зодия Лъв /поне тези, които познавам/ просто не знае кога да спре Grinning

Общи условия

Активация на акаунт