🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 729
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Аз нямам проблем с хората, идващи от чужбина. Предаването става по-цветно и интересно, благодарение на тях. Показват различни техники и рецепти, имат дълбоки познания в различни кухни, защо не?

# 316
  • Mediterraneo
Смайли, що се връзваш?! Моят билет е еднопосочен и съм много ок с това. Разбира се, никой не може да ми забрани да явя на кастинг на български формат, ако правилата го позволяват!

# 317
  • Испания
Борислав от "Игри на волята" 2 препоръчва инстаграма на Генадия.

# 318
Роу направи предаването много колоритно.
Бях адски скептична при първата ѝ поява, но си е идеална за там

# 319
Нямам проблем с емигрантите, но адски ме дразни как ги пишат, че са от Хайделберг, пък реално от Видин (примерно). Това къде живееш не променя мястото, от което си.

# 320
  • Mediterraneo
Такова, Силвена не съм чула да се е върнала да живее в България за постоянно...

# 321
Такова, Силвена не съм чула да се е върнала да живее в България за постоянно...
Силвена определено са я поканили за шоу и кич, не ми допада излъчването ѝ, облеклото ѝ, диалекта ѝ, и най вече обиците и златните ботуши, не ми се връзват с кулинария и готвене...Виктор Ангелов е за там. Тя може да отиде за жури на Като Две капки вода и Денсинг старс с този аутфит.

# 322
На мен пък точно Ангелов ми беше най-посредствен от всички, пробвали се като жури.
Силвена е атракцията в журито. Кичозна е, на моменти дори към вулгарно бие, но пък е емоционална, забавна, явно по-оперена и от тримата най-свободно стояща пред камерите. Ама говорела била на диалект и вметвала чуждици и смешни комбинации с тях, голяма работа! Повечето първо поколение емигранти (не само наши) в един момент започват така да говорят. На някакъв хибрид между родния и чуждия език.

И на мен ми се стори голяма инвазията от "чужденци" тази година и я разбирам Тайна защо мърмори. Добре е да се търси някакъв баланс все пак! Защо трябва 100 000 лв (50 000 евро) да отидат да подпират чужда икономика и плащат стоки, осигуровки и данъци в чужд бюджет!

# 323
Е, всеки си има определена представа в главата как трябва да изглежда кулинарно предаване, е верно шоу е, ама чак такава безвкусица, да не говорим, че като стил и държане изобщо не си пасват помежду журито. Особено с нелепите и смешки и прегръщане и лигавене с Токев. Ресторанта Андре е далеч от този кич.

# 324
  • Майничка
.... И на мен ми се стори голяма инвазията от "чужденци" тази година и я разбирам Тайна защо мърмори. Добре е да се търси някакъв баланс все пак! Защо трябва 100 000 лв (50 000 евро) да отидат да подпират чужда икономика и плащат стоки, осигуровки и данъци в чужд бюджет!

От друга страна, дали са много хората на сигурна позиция в България, които биха рискували миналата есен работата си, за да се снимат 2-3 месеца (нямам идея колко траят снимките) с перспектива за едни много хипотетични пари и потенциална кариера в бизнес, който в момента е в рецесия? Едва ли.
При това положение е логично да се явяват повече хора, които в момента нямат постоянна заетост и търсят ниша или поне финанси за такава.

# 325
И мен чужденците не ми пречат, да се явява който иска щом няма изискване за националност. Имат нужда хората от нова емоция, евентуално от финалната награда защо не...!

# 326
Защо им викате чужденци на българските емигранти?
А за чуждиците на Силвена, еми аз от 14 години живея в чужбина и си говоря чист български език. Прави се на интересна и си мисли, че много велика като плюсне тук-таме някоя англ дума.
Иначе на мен не ме дразни чак толкова, защото внася цвят малко сред мъжете сухари.

# 327
За кича на Роу, вярно че е кулинарно предаване, но това е и шоу, ако всички са с бели униформи (образно казано), ще е страшна скука. Аз не бих сложила такива обеци и обувки, но всеки път и ги заглеждам : ))
Жалко, че няма Нell's kitchen, Виктор Ангелов си беше чудесен и там, сега имаме едно забавление по-малко.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 06:42 от Lemy

# 328
За мен Силвена Роу  се опитва да наложи мнението си сред журито и успява. А оценките й и предпочитанията й ми са на-неудачни.

# 329
Как решихте, че Роу се опитва да се наложи? Присъствате на крайното оценяване между тримата ли? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт