🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 754
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Ох, тая последната дано не продължи дълго, че ме хвана бяс само докато я слушах колко е хай .. да видим с месото как ще се справя

# 301
Но веганите са изключително лицемерни, говорейки за добива на месо, а забравят добива на нещата, които ядат и които водят до обезлесяване на огромни територии, за да се отглеждат растителни култури. Също така забравят за въглеродния отпечатък, който се получава при доставка на продукти от другия край на света, забравят за трудния добив на ядки и особено кашуто, при което хората и децата, работещи в тези фабрики остават без пръсти и т.н.
И аз си помислих същото.

# 302
В рекламата за следващия епизод показаха, че някой се е вкиснал като си видял кутията с продукти. Първо предположих, че ще е именно хипер позитивната веганка, но пък то това не би било изненада. Тя вероятно е тренирала за предаването, но ще демонстрира воля, борба със себе си и т.н. циркови номера. Освен да вдига кръвното на другите участници и на зрителите, не знам друго какво ще постигне.

# 303
О аз много хора мисля, че ще плачат на първата задача. Веганката, Капитанова... Тези с десертите и тях не ги знам колко могат да готвят меса и разни други неща. Като цяло в този сезон мисля, че малко са хората, които наистина са развити във всички аспекти на кулинарнията, ако мога така да го кажа Grinning

# 304
Анна - веганката ме подразни от първото виждане, че не знам как ще я изтърпя занапред. Дано журито я отрезви и свали на земята. Animal Rooster

# 305
И аз да пригласям за Севда2
Тя каза ..няма проблем ще готвя всичко!

# 306
  • Mediterraneo
И аз не я харесах- инфантилно, мазно и нахакано поведение на фона на веган храна! Не!

# 307
Вчера момичетата с веганските десерти точно обратно впечатление и настроение ми създадоха от отбор “кюфтета”. Харесвам да има концепция, да има послания, ама като се прелигави някой, най-много да си пренеса негативите от личността към храната, която приготвя.

# 308
Гласувах в анкетата за сегашния състав на журито. На мен шеф Силвена Роу много ми харесва, въпреки пловдивския диалект и понякога превзетото говорене. Стилна жена е, има настроение...
Снощния епизод го гледам сега, че много неща са вечер едновременно (Един за друг,  фестивала в Sanremo...)

# 309
И на мен присъствието на Силвена ми харесва, внася колорит и разчупва мъжете от журито и обстановката.

# 310
Трите веганки за нищо не стават - спортувам, мисля за веганска храна и дотам. Осакатени личности. Много от младото поколение учи, работи наред със спортуването и храненето.
Тяхната е живея, за да ям конкретни неща, а не храня се за да живея. Светът им е се върти около веганството.

# 311
Сега гледам на запис вчерашното предаване. Приятелката на фитнес инструктора му казва "да направиш най-хубавото пѝлянци" Grinning

Иначе е странно как едни са разпределени в тройки, други в двойки. Ми... ако имаш малшанса да си в тройка, шансът ти да те изберат е много по-малък. Като сте само двама е 50%. Така участниците не са равнопоставени

# 312
много тъпо с тези групи. така един силен участник може да отпадна, а друг средна хубост да остане в зависимост от групата. овцата нарочно я набутаха, беше ясно.

# 313
А тази Генадия се похвали, че имала 7000 последователи? Хахахаха... това някакво постижение ли е, не разбрах?

# 314
  • Испания
Избягали от България, сега останаха сега без работа там и се връщат тук за парите от мастършефа, и от където са избягали, щото било лошо. Особено тоя дето е ходил в "Тайландия" много неприятен тип, жена му също, съжалявам.Толкова ли нямаше желаещи от България?

Като са толкова добри, що не се явяват в тамошния Мастършеф?

Да не би емигрантите да имаме "разписан" еднопосочен билет? Много грозни думи. Изумена съм.

Щях да коментирам епизода, но ми се отщя.

Общи условия

Активация на акаунт