🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 1

• 37 597
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Харесах Борислава. Отново. Още от кастингите я харесвам. Гони си целите. Имам чувството че се е готвила за формата поне няколко години.
 Мария също я харесвам, ама много е стегната. Притеснява ли се още не знам. Чудесни чинии прави.
Правилно изгониха Пламена. От тайландската снаха очаквах повече. Не да бъде на косъм от изгонване.
Пожелавам си следващите напуснали да са видните инфлуенсърки Анка и Виктория. Реда на напускане е без значения.

# 541
  • Пловдив
А на кой тажина не беше веган, не ми е ясно. Освен с масло да са готвили или бульона да е бил месен, иначе всички трябваше да кажат веган.
Та, и да няма специално веган ядене в ресторант, пържените картофи са си веган, какво 🤣 или боб или леща, или ризото, или някаква паста само с доматен сос и босилек... Много варианти има, само дето не са кръстени веган.
Тя хич не може да готви Ана, но е смешно с нея, ще я видим до кога ще изкара. Никой не блести за сега, ще видим натам.

# 542

@Pupitka, да те питам... как гледаш предаването на живо от САЩ? През My TV (дето е voyo за Америка) или по спътник някакси? В Европа и Близкия Изток има навсякъде Булсатком, ама не знам за САЩ как стои въпроса с българската телевизия?

# 543
Марокански веган тажин.
И с какво  нейното ястие се отличаваше от другите,освен че имаше вид на нещо си там объркано с друго там ,за да се нарича веган.Или когато гуруто  на веганството кажи веган и това ястие автоматично се причислява към необятната веган култура .

# 544
На мен Борислава ми харесва много, чудесно организира своя отбор, Мария е талантлива и тя, липсва и малко смелост и размах.
Алекс, човеченцето, много ми беше неприятен на кастинга, но сега се старае и май ще се окаже, че е борбена личност и не се отказва лесно и за това му се получи!

# 545
  • Мюнхен
@Pupitka, да те питам... как гледаш предаването на живо от САЩ? През My TV (дето е voyo за Америка) или по спътник някакси? В Европа и Близкия Изток има навсякъде Булсатком, ама не знам за САЩ как стои въпроса с българската телевизия?

Не съм Пупитка, ама да кажа. Аз от Германия го гледам тук: https://www.gledaitv.live/watch-tv/61/btv-online
Работи чудесно и няма досадни реклами, така че си изключваш АдБлокера и си пееш. Виж дали и в Щатите ти го отваря.

# 546
Нищо против веганите нямам, всеки решава как и с какво да се храни.
Само да не ми навират разбиранията си.
Никой не беше длъжен да готви за нея специално, това е мастършеф а не веган шеф.

# 547
  • София
Не знам как вегетарианско ястие като тажин със зеленчуци е веган? Доколкото знам има разлика между веган и вегетариански.

Трябваше слънчевият лъч да си тръгне, то, че Пламена се издъни, е ясно, но просто и Ана, и Виктория да останат... Викито как си преписа от останалите  и се измъкна по терлици.

Младежът от Кнежа е много забавен Simple Smile

# 548
  • София

MasterChef - Епизод 6, Сезон 7 (10.03.2021)

# 549
  • в резерват
Все едно да има мастър шеф за вегани , аз да се тупна  сред тях и да ревна, че ама каааак  никой да  не се съобрази, че ям месо, да се тръшна, и да кажа, че това са само гарнитури и украси и аз няма как да ги оценя.

# 550
Все едно да има мастър шеф за вегани , аз да се тупна  сред тях и да ревна, че ама каааак  никой да  не се съобрази, че ям месо, да се тръшна, и да кажа, че това са само гарнитури и украси и аз няма как да ги оценя.
Ама ей на постигна си целта - веганката център на участниците, основно за нея говорим!

# 551
Не съм Пупитка, ама да кажа. Аз от Германия го гледам тук: https://www.gledaitv.live/watch-tv/61/btv-online
Работи чудесно и няма досадни реклами, така че си изключваш АдБлокера и си пееш. Виж дали и в Щатите ти го отваря.

Мерси много. Интересно ми беше, защото БТВ и НОВА си блокират живото излъчване в официалните сайтове за чужбина. А БНТ единствено позволяват БНТ4 за извън България. И ми стана интересно как го гледате в реално време? В Германия знам, че много българи гледат с Булсатком, с паница и... директно на телевизора Grinning

# 552
Всичко друго как да е, но уж позитивна одухотворена жена да плюе храната, която момчето на масата до нея ще яде и оценява, беше много гнусно. Дали е възможно по сценарий да са я накарали? Малко шушумига ми се струва.

# 553
Ехх, Пламена я накълцаха на салата за един пИкан, а веганското слънце се спаси с това нещо в чинията, което приличаше на повърнато от куче.............

# 554
  • Sunshine state

Гледам с Нетерра - бг телевизия, която е платена и съм много доволна.
Не съм доволна, че Ана остана. Това нейното дори не се доближаваше до задачата. Не харесвах Пламена особено, но да отпадне преди Ана, не беше честно. Борислава ми е следващата по хейт - цербер и половина.

Общи условия

Активация на акаунт