ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 30 011
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • о`майна лунна нощ е
Не знам, хора, давайте да се организираме нещо и с вашите випуски. Да измислят нещо и да ги пускат на училище поне два дни в седмицата. Не става така.

Как, Ред, как Sad
При положение, че този, който се опълчваше на всичката лудост и се бореше децата да са в клас, все по-често навежда глава. Кой ни слуша нас кресливите майки, като срещу ни са още по-кресливи същества.

# 586
  • София
Още не знам как, Туиг. Нали сме заедно тук, повече глави мислят по-добре.

# 587
Ми да организираме среща с Вожда.
Може и да се получи.
Идат избори.

# 588
  • София
И аз мисля, че само това може да има ефект, ама не знам как се организира такава среща с Вожд. Някой да има идея?

# 589
Ми освен да караме след джипката и да развяваме плакат с надпис: Вожде, спри на първия завой! Спешно е!

# 590
  • Отвъд алеята зад шкафа
Първо трябва да спрем телевизията, защото по новините най-много всяват паника. Днешното представяне на новините беше следното " 100!!! случая в БГ на британски щам...на фона това учениците днес се връщат в училище!"

Сградата на нашето училище е огромна, отделно, че е се учи на две смени. В момента в първа смяна е един випуск и във втора един. Празна сграда, тъмни етажи.

# 591
  • София
Издирих ги тези, дето готвеха протест - Обединени родители. Ма нещо... не ми харесват много. Михаела и Милко Божанкови. На първо четене част от постовете им във ФБ са извън здравия разум.
Друг потенциален защитник на такава кауза би бил Мангъров. Но и той е на ръба на нормалността.
Търси се публична личност, мислеща като нас, можеща да вдига достатъчно шум и звучаща здравомислещо.

# 592
  • София
Ми освен да караме след джипката и да развяваме плакат с надпис: Вожде, спри на първия завой! Спешно е!
JoyJoyJoy
Само да не реши, че го преследва стадо фенки, че той милия, обица си носи на ухото от женА. Smirk

# 593
Верно, че ще е малко съмнително само женоря да го преследваме, ама пък ще му се вдигне рейтингЪ.
Че кой друг вожд е бил ухажван за разговори от бгмамите, а?Simple Smile

# 594
  • София
Стига, бре! Мислете по същество! Спрете да се разсейвате с тЕя джипки!
И за протокола - не сме от бг мама. 😁

# 595
  • София
Да си продадем гласовете?

# 596
Хаха, Ред:laughing:

Слънчева:laughing: как ме вкарваш в размисъл сега:grinning:

# 597
  • София
Много сме виновни - колко писма писАхме, пък как за цялото това време не се сетихме за тежест да регистрираме едно сдруженийце.

# 598
Че ние сме се сдружили, ама тайно.
Ама така е, виновни сме.

# 599
  • София
Според мен Мангъров ще е греда. И онези двамата не изглеждат много ОК.
Според мен, бихме имали супер малка успеваемост, защото има много хора, които се притесняват до толкова, че сигурността им е най-важна, незвисимо с какво е платена.
Не мисля, че Вождът не е чул всичко, което е трябвало да чуе. Кризата се решава с удобни политически решения, за съжаление...
Аз писах в друга тема, но ме изтриха...
За себе си съм намерила единствен начин на протест, като разреша на детето ми да пропусне НВО 10. Ей, така, щото не може да ни правят на маймуни толкова време, а после ние да им козируваме под строй.

Общи условия

Активация на акаунт