ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 30 346
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • Между гори и планини
Ох, то всяка година все нещо променят около 50 пъти... До тогава я камилата, я камиларят. Аз говоря към днешна дата, само да сме живи и здрави и да стигнем до там.

# 331
И камилата, и камиларят ще са същите. Учениците ще завършат по нормативната база, по която са започнали обучението си в гимназиален етап. Същото е в момента с 12. клас. Измененията влязоха в сила през 2016, но те ще си завършат по стария закон и наредби.
Щом паралелката ви е СХН, значи двата ПП са информатика и информационни технологии. Към тях ще се добавят още един или два и понеже в училището няма друга профилирана паралелка, вероятно ще са едни и същи за всички. Може да провериш как е в сегашния 11. клас.

# 332
  • София
И камилата, и камиларят ще са същите.
Joy
А пустинята? Laughing

# 333
Всъщност тя най-вече. И камилата Joy Камиларя може да го сменят.

# 334
  • Между гори и планини
В нашето училище има още две профилирани паралелки - лесовъдство и ресторантьорство.
Четох програмите на големите, но не обърнах внимание. Ще се загледам пак. На познати децата държаха матура по география.

# 335
  • София
Лесовъдство и ресторантьорство звучат като да са професионални паралелки, не профилирани.

# 336
Професионални са. Обикновено не пиша неща, които не съм проверила. Да не кажа - никога.

# 337
  • Между гори и планини
Бъркам ги 😜 Както и да е. Да са здрави и разумно, всичко ще се нареди.

# 338
Момичета, къде отидохте чак в 12 клас?
Че то НВО беше едва преди 8 месеца😄
Предлагам да си сипем по едно вино, да се чукнем и да се зарадваме на макс, че НВО 2020 за нас приключи🥂
Айде аз ще поведа виненото хоро😄
Наздраве!

# 339
При нас няма ток, а детето утре има две контролни. Повечето села около София са окапали. Страхотно време ни посрещна. Притеснихме се и за бездомното куче пред вкъщи и го прибрахме в двора за през нощта. Дано не прояви интерес към кокошки, гълъби.
И друго ме мъчи -  отказа нормални зимни обувки и си поръча "зимни кецове "на  Vans. Кецовете може ли да са зимна обувка...?

# 340
Amanda,
Vans са голяма мания и при нас. Дали не взех кецове до кокалчетата? Радост голяма беше. Може да е сняг до колене, но кецовете се строяват до вратата.
В Спортдепо има хубави намаления. Може да погледнеш там.

# 341
  • Между гори и планини
Гъзарията топли. Аз като си спомня с каква мокра коса съм излизала след тренировка, зимата на ветровете във Варна, после на дискотека, лошо ми става!

# 342
  • у дома...
Пийте и за мене! Заради едното лекарство и кафе не ми дават. На водурляк и прясно мляко съм.

# 343
  • о`майна лунна нощ е
Интересни родителски срещи ще имаме тази година. Вчерашната почна така

Чашата  си остана там до края й.

Ванс не ги харесвам и това е. Скъпи летни кецове се смотаха за по-малко от месец и ги зачеркнах от списъка с предпочитани марки.

# 344
Доня, дано да го стопли:smile:
Рали, сигурно от Спорт Депо си ги е взел. Аз не разбирам нищо от марки и не ме вълнува това. Предлагах му в пъти по-хубави зимни обувки. Според моите си критерии за топлещи и красиви.
И да го похваля все пак - на контролното по френски се е справил отлично с писането на свободен текст. Няма нито една грешка и е с "Браво" от учителката, омотал е разни други упражнения. Вече не се чудя защо по ИУЧ има 6, а по задължителния 5. Каза, че му е по-интересно това и повече се старае.

Общи условия

Активация на акаунт