ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът отново в клас - тестове, контролни всеки час!

• 30 341
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • Някъде в Европа...
В нашата ПМГ в СХН паралелката -11 клас, както е писала Дидева, двата профилиращи са Информатика и ИТ, другите два са избираеми, но се оказа, че децата нищо не са избирали. Имам много близко момиче, учещо в тази паралелка, та директно са им казали, да пишат АЕ и МАТ, това ще са само другите ПП. Очаквам абсолютно същото да си остане и за нас...
Ванс-ки - бях писала, че си поръча от About you. Само с тях ходи, даже и утре щял да е с тях 🙄...
https://m.aboutyou.bg/p/vans/-5115535
Чака с нетърпение ДО, голямо мрънкане, голямо чудо е...Правиха контролно по МАТ върху корени, във вторник ще правят върху уравнения. Още в началото са им казали, че нов материал няма да вземат, докато са ПО, само затвърждаване на стария и контролни..По АЕ ги препитват постоянно..

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 23:17 от AIR

# 346
  • софия
Много сериозна тази работа с пилотите. До сега изобщо не съм знаела и не съм си давала сметка. За най-малкия физически проблем и си вън. Трябва да си мега топ гига дзън. Лошото е, че предварително няма как да знаеш дали си годен. Дали има жени пилоти?

Наздраве с малбек от шато Коларово 🍷

# 347
  • Някъде в Европа...
Дали има жени пилоти?

Наздраве с малбек от шато Коларово 🍷
Има 😉..Даже имам приятелка - пилот на боен хеликоптер в Крумово.
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/za-parvi-pat-v-rod … vljava-mi-24.html
..Запознах се с нея и баща й, когато й додоха за пръв път на свиждане, когато я приеха за курсантка. (Когато ги приемат, до клетвата нямат право да напускат Университета - 40 дни)
Ето и другите ни момичета:
https://btvnovinite.bg/bulgaria/parvite-zheni-v-bojnata-aviacija … -diplomiraha.html
До миналата година на практика се обучаваха в НВУ - ВТ, факултет "Авиационен", дислоциран в Долна Митрополия. От началото на 2020 г. факултетът се отдели в самостоятелно ВВВУ в Долна Митрополия...

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 20:15 от AIR

# 348
Аз малко като в бебешките теми Blush, но какво закусват наборите преди училище? Закусват ли изобщо? Аз правя закуска, но ужасно и се спи и съответно никакъв апетит.

# 349
Най-често кисело мляко с овесени ядки. Или Активиа.

# 350
  • о`майна лунна нощ е
Цяла купа с прясно мляко и мюсли с връх в нея. Харесал си е определена марка и мрънка като взема други. Сестра му редовно си пържи яйца за закуска. Разбирам по тигана в мивката и намаляващата бройка яйца в кората.

# 351
  • Някъде в Европа...
Аз малко като в бебешките теми Blush, но какво закусват наборите преди училище? Закусват ли изобщо? Аз правя закуска, но ужасно и се спи и съответно никакъв апетит.
Моето не..или си купува в училище, или му пращам - принцеси или тостер филии с кашкавал и филе. ..Мюсли не обича..понякога яде шоколадови топчета или мидички с мляко в поч.дни..

# 352
  • София
Като заговорихте за пилоти и се сетих. Детето се върти без проблем на всякакви въртележки, ролеркоустове, симулатори, парашути, теглени от лодки, дивани по вълни и т.н. екстремности, а и става лошо в обикновена кола. Защо така се получава?

# 353
Като заговорихте за пилоти и се сетих. Детето се върти без проблем на всякакви въртележки, ролеркоустове, симулатори, парашути, теглени от лодки, дивани по вълни и т.н. екстремности, а и става лошо в обикновена кола. Защо така се получава?
Същата работа. Почти няма атракционен парк в Европа, който да не е минат в пълния си обем и никога от нищо не ѝ е ставало лошо. В същото време дори на магистрала ми е повръщала, не по завои. В самолет, при кацане изпитва големи болки в ушите.

# 354
  • о`майна лунна нощ е
На мен ми става лошо на задна седалка. Преди години пътувахме до Румъния с приятелка. Толкова ме болеше глава и ми се гадеше, че от болка ми минаваха щурави мисли да сваля шофьора на автобуса и да карам аз. А не е шофирал лошо човекът. Дори напротив. Но само зад волана имаше шанс да дойда на себе си. Влезнахме на завоите в Карпатите и ми проблесна, а на права като праз магистрала едва не върнах закуската.

# 355
И друго ме мъчи -  отказа нормални зимни обувки и си поръча "зимни кецове "на  Vans. Кецовете може ли да са зимна обувка...?
Ох, Аманда. Аз толкова мрънках за неговите "зимни" обувки. Накрая склоних, но му казах, да не си мисли, че е успял да ме убеди, че това е нормална зимна обувка.
Взехме ги. Точно такива, с розово. 15 минути ги обува и още толкова ги събува.
Скрит текст:

# 356
  • София
Писала съм за закусването и при двете ни - не ни е възможно да ядем посред дълбока нощ, каквато се явява ставане и излизане между 6 и 7 сутринта.
Също така и на двете ни става лошо в кола и никога в самолет.
Мъжът ми може да яде по всяко време и не му става лошо никъде.
Отчетох се. 😁
А и за първи път съзирам причинно-следствена връзка по горните две пера.

# 357
  • Между гори и планини
Бяхме в САЩ, младежа на 5г, отидохме на лунапарк и гледаме една безобидна въртележка. И реших да се качим, на двойна седалка двамата. Как да ми дойде на ум, че съм я видяла на спиране. И като започна туй чудо, хем се върти около себе си, хем по диагонали, хем голяма орбита. Детето пиши от радост, аз пищях да спрат въртележката 🙄 Добре че човекът ме чу, спря я, с омекнали крака едва слязох и ни върнаха парите. Егати ужаса! А на моя му харесва! Не съм екстремна личност.
Иначе моя закусва различни неща - американски палачинки, български кармични, пържени филийки с кленов сироп, бързи бухтички, печени сандвичи с яйце и сирене, или с шунка и кашкавал. Винаги пие или чай , или мляко с мед и канела. Сега се научих да подквасвам кисело мляко и давам и купичка от него с малко домашно сладко с овесени ядки.

# 358
  • София
Има жени - пилоти, ето две от известните в България:
https://www.air.bg/bg/galerija/rajna-koseva-kakvo-e-da-bydesh-jena-pilot
 В делничните дни се закусва Нескуик топчета с кисело мляко, в почивните всичко друго - банички, бухти, мекици, палачинки, кус кус, принцеси.

# 359
  • Между гори и планини
Частната учителка по математика на Стивън има бивш ученик, който е пилот. Обеща да ни свърже с него, да говорим . И е намерила примерни тестове за кандидатстване. Така че ще видим. Да сме живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт