"Марашлъ" - Бурак Дениз и Алина Боз - #1

• 35 886
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
https://youtu.be/gdFVBaZ3EXo
Песента от 3 еп на Марашлъ . На мен ми хареса затова споделям! Smiley

# 541
  • Яко в Матрицата...
Озет на 10-а серия

"Мислиш ли, че не виждам как ме гледаш..."

Състоянието на Азиз, който е в болница заради сърдечна криза, е добро. В болницата Неджати забелязва напрежението и любовта между Нахур и Марашлъ. Махур излива душата си пред Неджати и му разказва, че Марашлъ се държи далеч от нея. Неджати обнадеждава Махур относно Марашлъ. Има ли Неджати план по този въпрос?

Саваш е дошъл пред болницата и разговарят с Илхан по въпроса "не ме предавай на полицията". Илхан би поел риска да умре пред това да продава наркотици. Саваш казва на Илхан, че има снимки, които ще му свършат работа. Когато Илхан стигне до снимките, ще тръгне по път, от който няма връщане...

Саваш задържа Невзат в замяна на стоката в склада. Сами преговаря с Марашлъ за стоката в склада и живота на Невзат. За Марашлъ животът на Невзат е по-ценен. Какъв е опасният план на Марашлъ?

Махур е решена да уволни Марашлъ от работа. Той й напомня, че тя все ще се намира в опасност. Марашлъ прави запис относно Махур. Той е много нещастен от това, че я разстройва и съвестта му го измъчва, защото я лъже. Ще успеят ли Марашлъ и Махур да се съберат?

Хората на Сами залагат капан на Марашлъ и Махур. Двамата успяват да избягат, но Махур е ранена. За да спаси Махур, която губи много кръв, притиснатият в ъгъла Марашлъ е принуден да преговаря със Сами. Ще успее ли Марашлъ да спаси живота на Махур?

# 542
  • София
Благодаря за превода на резюмето, Рени!
Да видим какви ги е намислил Неджати по въпроса с Махур и Марашлъ.
И без друго не ми се вярваше ей така, от много човещина, да ги подкрепя Simple Smile

Признавам си обаче, че ми е много интересно какво ще стане със самия него и Бехие.
Чудех се дали наистина оценява, че тя е единственият човек в къщата май,
който наистина го харесва, и който наистина го е грижа за него (освен синът на Илхан,
който очевидно му подражава) Simple Smile Дали наистина изпитва нещо към Бехие
или пък тя е само развлечение за Неджати, както майка ѝ обича да натъртва.
Ще ми се да я обича...

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 17:29 от Alexia_

# 543
  • Яко в Матрицата...
Признавам си обаче, че ми е много интересно какво ще стане със самия него и Бехие.
Чудех се дали наистина оценява, че тя е единственият човек в къщата май,
който наистина го харесва, и който наистина го е грижа за него (освен синът на Илхан,
който очевидно му подражава) Simple Smile Дали наистина изпитва нещо към Бехие
или пък тя е само развлечение за Неджати, както майка ѝ обича да натъртва.
Ще ми се да я обича...
На мен всичко, свързано с Неджати, ми е интересно Grinning Планове има за всички явно, предполагам и за Бехие. Тя сигурно е най-невинният човек в тази къща, не ми се иска Неджати да я използва.

Има и снимки от новата серия, но нещо не мога да ги сваля... Някоя добра душа ще ги сподели ли? Hug

# 544
Рени, благодаря за превода! Flowers Bouquet
Горкият Мараш Cry Мислех, че ще е сън това, но явно няма да е.
За Неджати аз си мисля, че е абсолютно безскрупулен и не би се поколебал да използва всеки в своите планове. Иначе сякаш безпогрешно преценява хората и усеща къде има истински чувства и къде фалшиви. Държи се различно с тези, които вижда, че са добри, честни и открити. Изпитва симпатии към Бехие, според мен, обича и сестра си, но тези чувства няма да вземат превес при него.
Планът му да използва чувствата на Марашлъ и Махур дали не е свързан с капана, който е описан в края на резюмето. Първо са се опитали да притиснат Марашлъ с Невзат, за да им върне стоката. Той май не се е поддал и е успял да го спаси. Затова са решили да използват Махур. Или пък Неджати има някакъв по-грандиозен план, свързан с техните чувства? Thinking
Какви ли снимки ще покаже Саваш на Илхан? Сещам се за тези на Озан с Дилшад. Но каква ли работа биха свършили те в случая и каква ли полза би имал Саваш?

# 545
Рени Hug

Коя ли е красивата дама до нашите?

# 546
На нощни снимки. Hearts

Снимката е от Бурак.

А тази от Алина.

# 547
Бурак можел да се смее! Хаха, с този му образ ще забравим, че може. Grinning

https://youtu.be/gdFVBaZ3EXo
Песента от 3 еп на Марашлъ . На мен ми хареса затова споделям! Smiley
Hands Thumbsup Благодаря, много е хубава.

Рени, дочака го това резюме най-накрая ти! Много благодаря за превода. Flowers Hibiscus

Много интересен злодей си имаме в сериала, много - Неджати. Всъщност аз не знам какъв злодей ще е, но вече очаквам да е човечен злодей (какво е това? Grinning)

# 548
Благодаря за превода! Прекрасни сте!Ами и тази серия ме развълнува...Пълните очи със сълзи на Марашлъ в края  много ме натъжиха. Въпреки че не харесвам  ревльовци по сериалите, този момент беше изигран много вълнуващо. Вътрешната борба в Марашлъ се усещаше толкова реалистично... Впечатли ме играта на Бурак Дениз:laughing: Е, така го почуствах аз, де. Този Неджати мноооого ме дразни  - като започнем от жилетките (кой мъж ходи постоянно с жилетки)Dizzy Face и цялото нестабилно поведение ( което май си е добро прикритие). Саваш като злодей ми допада повече - пълно хахо - то поглед, поза на тялото - направо съм му фен:satisfied: Пък и тази болест,с  която сценаристите са допълнили образа му, е много точно попадение. Според мен се задават много тежки серии - с много хаос, екшън и по-малко романтични моменти. Sad Те не им дадоха да "дишат" - веднага се настървиха да ги разделят Sad Чакам с нетърпение и следващия превод Simple Smile

# 549
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Гледам сериала още от самото начало и се записвам да ви чета и коментирам...

# 550
Гости Flowers Hibiscus

Другият сериал на нашия сценарист - Разузнаването -  е отвял всички снощи - рейтингът му е ударил тавана. Много силен сезон за турските сериали. Чак ме е яд, че трябва да се конкурират един с друг.

Жилетките на Неджати са равни на военен камуфлаж. Ако ходеше в костюми, можеше и да предизвиква повече уважение. Удобно му е да се крие зад плетивото. Grinning

# 551
Гости Flowers Hibiscus

Другият сериал на нашия сценарист - Разузнаването -  е отвял всички снощи - рейтингът му е ударил тавана. Много силен сезон за турските сериали. Чак ме е яд, че трябва да се конкурират един с друг.

Жилетките на Неджати са равни на военен камуфлаж. Ако ходеше в костюми, можеше и да предизвиква повече уважение. Удобно му е да се крие зад плетивото. Grinning

Плетивото май е на мода в сериалите сега ?!?!

# 552
Хаштагът тази вечер - "Хубаво е да се мълчи". Joy

# 553
Оффф бееее, този Неджати !!!!
Наистина не  очаквах невинна роля за  този  актьор  , роден е за ЛОШ !

# 554
Какъв гаден беше в Учителят.
Явно, че това е неговото амплоа. 😀

Общи условия

Активация на акаунт